tekrar normal doğumdan korkuyorum

burcucuk9112

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2015
454
104
103
34
Merhaba benim bir oğlum var 3yaşında ve kendi sancımla doğum yaptım 36haftalık ve doğumdan sonrası beni korkutan bütün dikişleri tek tek hissettim ve canım çoooook yandı hiçbir şeyden değil dikişlerden çok korkuyorum bu her doğumda aynı mı olacak :KK17:

Uyuşturucu iğne vurulmamismiydi acaba? Muayeneye gittiğinde bi sor istersen. Nasıl olacak ben korkuyorum de.

Uyuşturucu iğne vurulmamismiydi acaba? Muayeneye gittiğinde bi sor istersen. Nasıl olacak ben korkuyorum de.
İğne vurulmuştu ama yarım saat sonra eşi düşürmeye geldiler şu an hamile değilim olursa normal doğumdan sırf bu dikişler yüzünden korkuyorum şu an bebek düşünüyorum eğer hamile kalırsam bunu dr sorucam 1hafta oturamadım zaten psikolojim çökmüştü resmeno_O

İğne vurulmuştu ama yarım saat sonra eşi düşürmeye geldiler şu an hamile değilim olursa normal doğumdan sırf bu dikişler yüzünden korkuyorum şu an bebek düşünüyorum eğer hamile kalırsam bunu dr sorucam 1hafta oturamadım zaten psikolojim çökmüştü resmeno_O
Canim benimde ilk gebeligim tecrubem yok ama korkma ilkler zor oluyor sonrakiler kolay oluyor ikincide hem kesmezler hem kendiligindende yirtilmaz ilk dogumlar zor oldugu icin herkeste kesiyorlae

Canim benimde ilk gebeligim tecrubem yok ama korkma ilkler zor oluyor sonrakiler kolay oluyor ikincide hem kesmezler hem kendiligindende yirtilmaz ilk dogumlar zor oldugu icin herkeste kesiyorlae
İnşallah dediğin gibi olur canım sana da Allah bir avazda doğurmak nasip etsin ve tüm hamilelere

Merhaba. Konuyu acali biraz olmuş ama görünce tecrubemi paylaşmak istedim. Oğlumu 2012 ocakta kendi sancılarımla normal doğurdum yıllarca kabuslarima girdi o doğum. O kadar zor ve kötüydü ki tarifsiz. Sonrasında geçmeyen dikişler popo üstüne oturmama falan vs vs. Kızıma hamile kaldım ama içimde hep o korku vardı doktorum 9 ay boyu gozlemledi beni ve baktı olacağı yok 23 Mayıs da aç karna gel tahlil yapalım dedi gittim ve 26 Mayıs da sezaryen olacaksın dedi inan öyle yük kalktı ki üstümden nasıl rahatladım anlatamam. 26 Mayıs sabahi kalktım saçlarımı fonledim cicilerimi giydim doğuma gittik epidural sezaryen oldum Güle oynaya müzik eşliğinde hemde kızımı doğar doğmaz gördüm odaya geldiğimde kala gülüyordum hatta kv şaştı kaldı nasıl doğumyapan kadın bu diye. Hemen emzirdim 2. Gün ayağa kalkıp kendi başıma islerimi yaptım ve yine hamile kalsam yine aynı doğumu tercih ederdim. Bu kadar kâbus görmenin korkmanin hiçbir anlamı yokmuş meğer

Back
X