Tekrar numarasını kaydetsem mi?

agresifkiz

Güzelbirşeylerolsun
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2013
3.154
1.778
333
İstanbul
Erkek arkadaşımla beş gün önce kavga ettik kavga sebebi biraz saçmaydı bende üzerine gittim sinirlendi bu konuda haksızım zaten biliyorum ama kendine hakim olamayıp bana küfür etti ağzına bilmem ne yaparım diye. Öfkeden deliye döndüm tek kabul edemediğim şey. Numarasını sildim yazma bir daha dedim şimdi beş gün oldu. Tamam üstüne gitmekte haksızdım belki ama bana küfür etmesini haklı göstermez. Sinirim biraz olsun geçti yazsın arasın özür dilesin istiyorum ama tık yok. Numarasını tekrar kaydetsem fotoğrafımı görecek ve tekrar kaydettiğimi bilecek sizce kaydedeyim mi numarasını? Ne yapsam şaşırdım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Erkek arkadaşımla dün kavga ettik kavga sebebi biraz saçmaydı bende üzerine gittim sinirlendi bu konuda haksızım zaten biliyorum ama kendine hakim olamayıp bana küfür etti ağzına bilmem ne yaparım diye. Öfkeden deliye döndüm tek kabul edemediğim şey. Numarasını sildim yazma bir daha dedim şimdi beş gün oldu. Tamam üstüne gitmekte haksızdım belki ama bana küfür etmesini haklı göstermez. Sinirim biraz olsun geçti yazsın arasın özür dilesin istiyorum ama tık yok. Numarasını tekrar kaydetsem fotoğrafımı görecek ve tekrar kaydettiğimi bilecek sizce kaydedeyim mi numarasını? Ne yapsam şaşırdım.

Bi daha küfür et,nasıl olsa beş güne unutuyorum diyosun 😎

Madem küfür en sevmediğiniz şey verdiğiniz kararın arkasında durun , o aramadan siz adım atarsanız ilerde yine benzer durumu yaşarsınız.

Aslında bu yüzden kendime hakim olmaya çalışıyorum ama ağlamaktan helak oldum çok özledim. Ama yediremiyorum da bu küfürü.

Şahsınıza küfür eden insan saygısızdır ve seviyesizdir.
Böyle bir yaratıkla neyi devam ettirmeyi düşünüyorsunuz ki?
Bugün ağzınıza eden yarın başka bir şey yapar.

Malesef tek kötü huyu bu öfkelenince ağzından çıkanı bilmiyor. Aslında yüz yüze ya da konuşurken böyle değil sadece mesajda böyle ve ayrı şehirlerdeyiz o gün şansa mesajlaşıyorduk. Normalde bana asla küfür etmez nasıl yapabildi anlamıyorum çok pişman olduğuna eminim ama geri döndüremiyor zamanı işte.

Yazacak olan adam her koşulda yazardı, yumuşayacağınızı tahmin ediyor muhtemelen.. Doğru veya yanlış yapmışsınız/yapmış hükmü vermeyeceğim ama madem rest çektiniz adım atmayın ki sonra yine rest çekerseniz ciddiye alınsın..

Sana yazmiyor ve ulaşmaya çalışmıyorsa ne bu dert?

Çünkü numarasını sildim ve bana bir daha yazma dedim o öfkeyle. Ben sildim ama o hala silmemiş. Tamam bende başta hatalıydım ama ne olursa olsun ilk kez bana böyle konuştu ve yapmamalıydı ama işte çok özlüyorum ve seviyorum o da bir o kadar inatçı. Çıkmaza girdim resmen

Kendini haksız görseydi seni arardı zaten. Ağzına sövmüş adam hala kaydedeyim de yol açayım diyorsun yani. Bile bile kaşınıyorsun.. kaydet yarın daha büyük söverse kızma ama

Yazacak olan adam her koşulda yazardı, yumuşayacağınızı tahmin ediyor muhtemelen.. Doğru veya yanlış yapmışsınız/yapmış hükmü vermeyeceğim ama madem rest çektiniz adım atmayın ki sonra yine rest çekerseniz ciddiye alınsın..

Ben çok kolay yumuşuyorum sanırım haklısınız yaptığımın arkasında durmak en mantıklısı.

Çünkü numarasını sildim ve bana bir daha yazma dedim o öfkeyle. Ben sildim ama o hala silmemiş. Tamam bende başta hatalıydım ama ne olursa olsun ilk kez bana böyle konuştu ve yapmamalıydı ama işte çok özlüyorum ve seviyorum o da bir o kadar inatçı. Çıkmaza girdim resmen
Hic dertlenme bu laf çok doğru bir laf dönerse senindir 😉 Çünkü küfretmek sizin kırmızı cizginiz!

Kendini haksız görseydi seni arardı zaten. Ağzına sövmüş adam hala kaydedeyim de yol açayım diyorsun yani. Bile bile kaşınıyorsun.. kaydet yarın daha büyük söverse kızma ama

Biliyorum kaydetmemem gerek ama ben bir sene yazmasam inadından ölse yazmaz bekler her ne kadar pişman olsa bile.

Back
X