- Konu Sahibi agresifkiz
Bir kere şunu anlayın hakaret, şiddet ve küfür kişinin doğrudan kişiliğine saldırıdır. Daha sevgiliyken canım cicim döneminde sizin olumsuz hareketinizde küfrü basan adam ilerde aynı durumlarda hakaret ve şiddette de bulunur bunu unutmayın. Sizde böyle aslında öyle biri değildi ama ben tahrik ettim diye kendinizi kandırırsınız. Zira dayak yiyen kadınların yarısıda aynı savunmayı yapıyor eşlerini savunmak için. Siz şu an ben tahrik ettim bahanesi ile resmen kendinize küfürü hak ettim diyorsunuz. Küfürün kanundaki tek makul mazereti karşılıklı edilmesi halidir. Sizde de böyle bir durum olduğunu sanmıyorum. Siz kendinize saygı duymazsanız hayatındaki insanında size saygı duymasını beklemeyin. Ayrıca adam için çokta vazgeçilmez değilmişsiniz kusura bakmayın. Adam size küfrü basmış beş gündür en ufak bir bağışlanma uğraşı yok siz neyin derdindesiniz. Çok üzülüyordur demişsinizde üzülen adam arar. Erkekler düz mantıktır. Hayatındaki kadına gerçekten aşıksa kolay kolay vazgeçmez hemen kendini affettirmeye çalışır. Kaybetmekten korkar. Aşk gerçek aşksa inat falan dinlemez ki özlersin. Bak sen küfrü yemene rağmen barışma dersindesin küfrü eden o bir arayıp ya da mesaj atıp af dilemek ve barışmaya çalışmak çok büyük bir fedakarlık olmasa gerek. Sizin için şimdiden bunu yapmaya gerek duymayan bir adamla bu yolda yürümek istiyormusun cidden.
Çok haklısınız. Vazgeçtim zaten. Mantık ve duygularım arasında sıkıştım kaldım.