Tekrar sevebilir miyim?

rainyy

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2018
6.908
4.214
173
Kizlar birine bir seyler hissetmeyeli cok oldu eskiden birini cok sevmistim o günler aklima geldi bende tekrar sevebilcek miyim?

rainyy,
defalarca açtınız bu konuyu, konu açma kısıtlaması yok ama konuları uygun bölüme açma kuralı var ve siz ısrarla şu kuralları yok sayıyorsunuz :
VI) Forum'da yazılacak konular ilgili bölümlere yazılmalıdır.

• Forumumuz kendine özgü kuralları olan, sınırsız özgürlük vaat etmeyen, akla her gelenin söylenmesinin ve isteyenin dilediği gibi davranmasının söz konusu olmadığı bir ortamdır. Üyeler buraya kendi özgür iradeleriyle geldiklerine göre forum kurallarına uymak durumundadırlar. O yüzden bu çerçeve dahilinde hareket etmeyi kabul eden üyelerimize saygılarımızı, sevgilerimizi sunuyoruz. Aksini düşünenlere de elimizden yolunuz açık olsun demekten başka bir şey gelmemektedir. Forumumuz belirlenmiş olan kurallara uymayı reddeden kullanıcılara hizmet vermek zorunda değildir.
Lütfen artık konularınızı doğru bölümlere açınız, bu son konu dışından banlanmanız olsun.

Rainyy tam sevindim seni gördüğüme ama sen yine gitmişsin😔
Senin için dileğim bir gün buraya artık benim de bir sevgilim var diye konu açman.

Back
X