Selam bayanlar. Benim bir sorunum var. Birkaç ay önce konu açmıştım ama kısa bir özet geçeyim; 3 buçuk yıldır erkek arkadaşımla beraberiz. Beni sevdiğinden emindim. Uzağız ve uzak mesafe ilişkisi yaşıyoruz. Bu uzak mesafe bizi çok yıprattı. Zaman zaman kavgalarımız olurdu. Bunlar genelde benim yüzümden çıkardı. Ama hiçbir şekilde birbirimizden vazgeçmemiştik. Ta ki 3 ay öncesine kadar. . Erkek arkadaşım bir süredir görüştüğü kızla, benle ayrılır ayrılmaz sevgili olmuş ve 2 gün sonra da beni aramıştı. Neyse olaylar çok fazla. Beni aradı ve kızla ayrıldılar. Şu an beni sevdiğini söylüyor ve eskisi gibiyiz. Davranışları eskisi gibi bana karşı. Hatta daha sevgi dolu. Pişman olduğuna inanıyorum. O da sürekli özürler diliyor ve beni artık mutlu etmek için elinden geleni yapacağını söylüyor. İnanıyorum da ona. Ama olanlar aklıma geldikçe çok kötü oluyorum. O kızın facesine bakıyorum. Benim neyim eksikti diye fotolarını inceliyorum. Her gün aklıma geliyor ve çok tuhaf hissediyorum. Ama onu bırakamıyorum, bırakamam da. Eskisi gibi olabilir miyim ki? Unutabilir miyim bunu? . .
Selam bayanlar. Benim bir sorunum var. Birkaç ay önce konu açmıştım ama kısa bir özet geçeyim; 3 buçuk yıldır erkek arkadaşımla beraberiz. Beni sevdiğinden emindim. Uzağız ve uzak mesafe ilişkisi yaşıyoruz. Bu uzak mesafe bizi çok yıprattı. Zaman zaman kavgalarımız olurdu. Bunlar genelde benim yüzümden çıkardı. Ama hiçbir şekilde birbirimizden vazgeçmemiştik. Ta ki 3 ay öncesine kadar. . Erkek arkadaşım bir süredir görüştüğü kızla, benle ayrılır ayrılmaz sevgili olmuş ve 2 gün sonra da beni aramıştı. Neyse olaylar çok fazla. Beni aradı ve kızla ayrıldılar. Şu an beni sevdiğini söylüyor ve eskisi gibiyiz. Davranışları eskisi gibi bana karşı. Hatta daha sevgi dolu. Pişman olduğuna inanıyorum. O da sürekli özürler diliyor ve beni artık mutlu etmek için elinden geleni yapacağını söylüyor. İnanıyorum da ona. Ama olanlar aklıma geldikçe çok kötü oluyorum. O kızın facesine bakıyorum. Benim neyim eksikti diye fotolarını inceliyorum. Her gün aklıma geliyor ve çok tuhaf hissediyorum. Ama onu bırakamıyorum, bırakamam da. Eskisi gibi olabilir miyim ki? Unutabilir miyim bunu? . .
Ona sor neden okizdi falan diye o mutlu olmani saglar uploading.......%1Selam bayanlar. Benim bir sorunum var. Birkaç ay önce konu açmıştım ama kısa bir özet geçeyim; 3 buçuk yıldır erkek arkadaşımla beraberiz. Beni sevdiğinden emindim. Uzağız ve uzak mesafe ilişkisi yaşıyoruz. Bu uzak mesafe bizi çok yıprattı. Zaman zaman kavgalarımız olurdu. Bunlar genelde benim yüzümden çıkardı. Ama hiçbir şekilde birbirimizden vazgeçmemiştik. Ta ki 3 ay öncesine kadar. . Erkek arkadaşım bir süredir görüştüğü kızla, benle ayrılır ayrılmaz sevgili olmuş ve 2 gün sonra da beni aramıştı. Neyse olaylar çok fazla. Beni aradı ve kızla ayrıldılar. Şu an beni sevdiğini söylüyor ve eskisi gibiyiz. Davranışları eskisi gibi bana karşı. Hatta daha sevgi dolu. Pişman olduğuna inanıyorum. O da sürekli özürler diliyor ve beni artık mutlu etmek için elinden geleni yapacağını söylüyor. İnanıyorum da ona. Ama olanlar aklıma geldikçe çok kötü oluyorum. O kızın facesine bakıyorum. Benim neyim eksikti diye fotolarını inceliyorum. Her gün aklıma geliyor ve çok tuhaf hissediyorum. Ama onu bırakamıyorum, bırakamam da. Eskisi gibi olabilir miyim ki? Unutabilir miyim bunu? . .
Hiç bir zaman unutamayacaksın. Öyle ki kızı sürekli takip edeceksin. Ne yapıyor diye hep izleyeceksin. Sevdiğin adam sana sevdiğini söylesede sana yetmeyecek tatmin etmeyecek. Hep aklına gelecek. Rüyalarına girecek. İkisini birlikte göreceksin. Çoğu güne mutsuz uyanacaksın. Çaresi ne bilmiyorum. Bende yaşıyorum. Affettim desem de aslında affedemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?