Tekrar tam mutlu olur muyum ki ? :(

garrulous

Koca göbeğinin sevgilisi <3 Taze gelincik :)
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Mart 2014
1.144
792
128
Selam bayanlar. Benim bir sorunum var. Birkaç ay önce konu açmıştım ama kısa bir özet geçeyim; 3 buçuk yıldır erkek arkadaşımla beraberiz. Beni sevdiğinden emindim. Uzağız ve uzak mesafe ilişkisi yaşıyoruz. Bu uzak mesafe bizi çok yıprattı. Zaman zaman kavgalarımız olurdu. Bunlar genelde benim yüzümden çıkardı. Ama hiçbir şekilde birbirimizden vazgeçmemiştik. Ta ki 3 ay öncesine kadar. . Erkek arkadaşım bir süredir görüştüğü kızla, benle ayrılır ayrılmaz sevgili olmuş ve 2 gün sonra da beni aramıştı. Neyse olaylar çok fazla. Beni aradı ve kızla ayrıldılar. Şu an beni sevdiğini söylüyor ve eskisi gibiyiz. Davranışları eskisi gibi bana karşı. Hatta daha sevgi dolu. Pişman olduğuna inanıyorum. O da sürekli özürler diliyor ve beni artık mutlu etmek için elinden geleni yapacağını söylüyor. İnanıyorum da ona. Ama olanlar aklıma geldikçe çok kötü oluyorum. O kızın facesine bakıyorum. Benim neyim eksikti diye fotolarını inceliyorum. Her gün aklıma geliyor ve çok tuhaf hissediyorum. Ama onu bırakamıyorum, bırakamam da. Eskisi gibi olabilir miyim ki? Unutabilir miyim bunu? . .

Unutursun ama zamanla :)

Yukarıda belirttigin kısım ilginc geldi dogrusu. Madem seni seviyordu neden bir baskasıyla görüstü ve hemen sevgili oldu?

Benzer şeyler yaşamışız.
Yaklaşık 3 sene uzak mesafe ilişkisi yürüttük. Çok kavga ettik, genelde ben çıkardım kavgaları.
Ayrıldık. Sevgilisi olmadı ama özellikle benim en sevmediğim iki üç kızla çok sıkı fıkı oldu.
Sürekli yorumlaşmalar, canımlar cicimler, fotoğraflarda birbirlerini etiketlemeler falan..
Bunların hepsini gördüm, izledim. Bir gün dayanamadım aradım ağzıma geleni saydım. Hepsiyle bağını kesti, sildi temizledi.
Sonrasında çok yalvardı yakardı. Hadi dedim bir kez daha deneyelim. Ama ben unutamadım yaptıklarını.
Dediğin gibi kızların facesine baktım kavga çıkardım. Kızlarla adaş birini gördüm aklıma geldi kavga çıkardım. Güvenemedim ben hiç. Ya hala onlarla konuşuyorsa, onlar olmasa da başklarıyla konuşuyorsa diye yedim bitirdim kendimi de onu da.

2 senedir de ayrıyız. Ben şu an başkasını seviyorum.
Ona rağmen hem kızlara hem de ona hala gıcığım. Sevgim bittiği halde ben beni üzen bir şeyi unutamam.

Ona sor neden okizdi falan diye o mutlu olmani saglar uploading.......%1

Hayat boyu unutamazsin. Sevgilini unutursun ayrilsan, o kizi yine unutmazsin. Bir kadin kendine tercih edileni sonrasinda ondan vazgecilse bile asla unutamaz

Hiç bir zaman unutamayacaksın. Öyle ki kızı sürekli takip edeceksin. Ne yapıyor diye hep izleyeceksin. Sevdiğin adam sana sevdiğini söylesede sana yetmeyecek tatmin etmeyecek. Hep aklına gelecek. Rüyalarına girecek. İkisini birlikte göreceksin. Çoğu güne mutsuz uyanacaksın. Çaresi ne bilmiyorum. Bende yaşıyorum. Affettim desem de aslında affedemiyorum.

offff yan yana da değiliz ki. Yan yana olsak belki daha kısa sürede atlatacağım bu durumu. Ama böyle daha da zor. .

Mutlu olduğunu düşünürsün sadece ama için hep içini kemirir...

Çok zor . Karakter meselesi birazda .
Unutamazsan daha zor zamanlar seni bekliyor şimdiden söyleyeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…