tekrar tekrar aynı hüsranı yaşayanlara sesleniyorum...

çok haklısın canım derdimizde bir kaderimizde ben geçen ay kendi kendime incir kürü deedim eşimedekeçi buynuzu aslında sizde deneyin keçibuynuzu ölü sipermibile canlandırırmış bu ay bende sanırım sonuç vermedi ama alanlar var benim bu ay adetime 7günkala lekelenme oldu akşamı çogaldı ertesi günbiti normalde 28günde bir saati bile şaşmazdı böyle olupta kalanlar varmış ama genede ümitlenmek istemiyorum hayalkırıklıgını kaldıramam artık

ben yapıyorum keçiboynuzu kürü bu işe başladığımızdan bu yana,ayrıca erkek için hergün 1 kase nohut,ısırgan çayı kuru incir önerdi bize kaan aydos onları da uyguluyoruz.sen tekrar tedavi düşünüyo musun canım

MALESEF CANIM OKADAR ZOR DURUMDAYIMKİ DÜŞÜKTEN SONRA DTR CAGIRDI ONA BİLE GİDEMEDİM ARTIK BELKİYCEM RABİM NEZAMAN İZİN VERİRSE YOLUMU ACARSA OZAMAN DİYORUM AMA GİNEDE HERGÜN GECE AKLIMDA BUNDAN KURTULMAM LAZIM KENDİMİ OYALAMAM GEREKİYO

canım siz tedavilerinizi devlet desteği ile mi yaptınız.2 hak veriyolarmış.bie doktorumuz şimdi devletten yardım alın niye kendinizi yoruyosunuz dedi.öyle yapacağız.ne kadar kurtulmak istesede çıkmıyo ki insanın aklından unutsan dahi illa ki biri çıkıp hatırlatıyor.insanların işi gücü kalmamış sanki.

hayır canım bencil değilsin ben çıldırmak üzereyim artık topluluğa özellikle eşimi tarafına girmez oldum düğünvar gitmiyorum ve kimse anlamıyor halimi 7 yıldır neler çektiğimi bilmezler görümcem hamile onunla yanyana olup da bebek muhabbeti açılmaz mı sizce kızlar daha çok batarım gözlerine yalnızlık kaderim oldu. tekrar tedaviye başlamam lazım 1 aşılama 2 tüp bebek 1 dondurulmuş Allahım yazarken bile yoruluyorum artık yeni evliyken bir düşük tüpbebekte dış gebelik yüzde 1 i buldum yaa tedaviye gidesim yok yoruldum daha yazmadığım yaşadığım onca şey görümcemin bebeği öldü tavır bana üzülmem günahım oldu şimdi gitmiyorum 7 aydır işimi bahane ediyorum ama nereye kadar üstelik yine hamile yani onun da üzüntüsü bana kaldı bu iş böyle nereye kadar gider bilemiyorum sahte gülüşlerin altında ezilmekten köz gibi yanmaktan bıktım................

yok canım özelde zaten ben küçük bişehirde yaşıyorum burda devlete muhaneden başka şey yapmıyolar hemen özelime gel diyolar zaten benim devlete gitmem için istanbula gitmem lazım oda bi masraf hadi ondan gectim butedavilerin aynısını gine devlete görmem gerekiyo yoprandım onuda geçtim bana interfiti raporunu çok zor veriyolar çünkü sbsp yok diyoar yani işim çok zor tatlım

seni öyle iyi anlıyorum ki.bende 5 tane görümce var nasılsından önce hamile misin diye soruyorlar en sonunda birini azarladım yani sen bnm anne olmamdan çok mu hala olmak istiyosun baskı yapmak yeter dedim.sorunumuz var ya da yok bu bizi ilgilendirir ben senin evinin sırrını soruyo muyum dedim.şimdilik geri çekildiler.aslında biz sustukça üstümüze geliyolar.bende birinin hamilelik haberini alınca üzülüyorum kendime kızıyorum ama engel olamıyorum bu hisse.acaba günaha giriyo muyum diye düşünüp duruyorum

allah sabır versin canım aynı durumdayız bende hamile kaldıgımda görümcemin kızıda kaldı ben düşürdüm onuki deva ediyor gözümde yok kıskanmıyorum allah yardımcısı olsun ama hergün bana geliyo amatıyo onun tekmelerini dimetiyo bende sanki hiç yüregim cızlamaz gibi onnla ilgileiyorum bu sanki bizim kadeimiz yaaaaa:2:

o zaman bir süre dinlen tatlım elbet rabbim bi kapı açacaktır.ben istanbulda oturuyorum ama sanırım tedaviyi ankarada yaptıracağım burdaki doktorlara hiç güvenim kalmadı çünkü.

o zaman bir süre dinlen tatlım elbet rabbim bi kapı açacaktır.ben istanbulda oturuyorum ama sanırım tedaviyi ankarada yaptıracağım burdaki doktorlara hiç güvenim kalmadı çünkü.

bende istanbuluyum ama lüleburgaza evlendim 7yıldır burdayım aslında aylem orda ama olmuyor dedigin gibi artık doktorlar bile işin ticaretinde yaaa artı bu bizim tedavilermizede bi çözüm bulunsa sanki biz zevkten yada keyifte bu tedavileri yaptırıyoruz şu fiyatlar bak insan kıpırdıyamıyo bile

ankara da bizim üroloğumuz o dedi bize burada yaptırın diye bnde araştırdım istanbulda verdiğim parayla özelde bile yaptırsam + otel parası da versem orda 2 tedavi yaptırabilirim kaldı ki rapor çıkartacak bize.bizi paldır küldür tüp bebeğe almışlardı.bu doktor öyle yapmadı bı spermlerle tutmaması normal zatn deyip tedaviye aldı bizi.ve bize orda dediği bi cümle vardı en azından sorun nerde onu biliyoruz.sebepsiz infertilite dediğimiz vakaların aslında hep bi sebebi var bulunamadığından böyle bi tanı konuyor dedi.belki sizinkide ortaya çıkar ve çözülür canım.umutlu olalım

gene akşam oldu gine bigün biti mazen keşke bi mucize olsa hamile olsam diyorum rabime her gece duva ediyorum bizide sevindir benim gibi evlat biye avuc açan herkeze yardım et rabim diye

ahbe canım keşke öyle olsa bilmiyorum işte çok kararsızım neyapıcamı şaşırdım

kızlar ben çıkıyorum biraz işim var 1 2 saat sonra görüşürüz kendinize iyi bakın

kardeslerim ne olur ALLAHa siginin. yasadiklarinizin hepsini fazlasiyla yasadim/ akrabalar evlenir evlenmez hemen cocuk sahibi oldular' biz 7 yillik evliyiz. insanlarin yari acimali yari alayli sozlerine en cok esim uzuluyo diyo kahroluyodum. cok iyi niyetli bi insan. cok agladim. cok uzuldum.
fakat madem cocuk cok guzel birseydi, rabbimin cocuk vermediyi insanlarin obur dunyada kazandiklarini dusundum. bu dunya imtihan dunyasi ise bizler bu imtihani coktan kazanmis olmaliydik. ve 4 uncu tup bebek tedavisine bu inancla girdim. olursa bu dunyada mukafatimi alacaktim' olmassada obur dunyada mukafatim guzel olacakti. her iki haldede kazanan ben olacaktim.
tedavim boyunca bu siteyi cok sevmeme ragmen hic girmedim, tedavi surecimi paylasmadim,paylasamadim uzulmekten yorulmustum. 4 cuydu artik bu.
bu da olmazsa sosyal hizmetlere cocuk icin basvuru yapacaktim, yasadigim sehri terkedecektim. ama hep aklimda su vardi, her iki haldede kazanan ben olacaktim. ve hamile kaldim guya doktor 3 ten sonra umitlenme demisti. ama inanin bu tedavi digerlerinden cok cok guzel gecti. embriyolar kaliteli ve coktu, ikisi nakledildi biri tuttu, 7 aylik hamileyim oglum geliyor ALLAHin izniyle. bu satirlari aglayarak yaziyorum. sizin icin her gun dua ediyorum.

ben artik dayanamiyorum kafayi yemek üzereyim ne yapsamda bos bugün biten 3.üncü negativten sonraki adetim ama namaza bile baslayamadim baslamak gelmiyor icimden cünkü o kadar dua etimki rabbim bana merhamet et diye transferden sonra bile birakmadim namazimi ama olmadi kader iste zamani degilmis biz bilemeyiz her serde vardir bir hayir.
Ve Annem annecigim desemde bana cok üzülsede halen anlamiyor beni bu defa ona söylemistim transferimi ama az önce ordan geldim bana ne dese 18 yasindaki yengecigim daha 1 aylik evli olan kardesimin esi adeti gecmis annem bana yarin git ona Hamilelik testi al diyor bide bana diyor üstüne daha 10gün önce aldigim o negativi bile bile aglasammi yalvarsammi isyanmi etsem bilemiyorum artik benim icin hayat durdu annemden bile sogumaya basladim kafayi yiyorum heralde..

ii akşamlar arkadaşlar... Sitede gezerken gördüm bu topiği... Bende 9,5 yıllık evliyim. 3 aşılama 6 tüp bebek yaşadım ve artık düşünmüyorum. Rabbim isyan ettirmesin ama bazen şeytan zorluyo. Dün gecede o gecelerden biriydi benim için. Ağlamaktan gözlerim şişti ama senden büyük Rabbim var O herşeyin en iisini bilir dedim. Rüyamda bana üzülme kızın kübra yolda dediler. Bunun anlamı nedir anlamadım. Normal yolla hamile kalabilirsin dedi dr.um ama çok zor biliyorum çünkü benim kanalımın biri kapalı. Adet olmamış olsam acaba derdim ama adette oldum. Ne zaman bi hamile haberi alsam ya da küçük bi bebek görsem içim cız ediyo. Benden çok eşim için üzülüyorum. Benim yüzümden baba olamıyo diye. En son geçen sene martta yaptık son tüp bebeğimizi ve elimiz boş kalınca boşanmayı bile teklif ettim ama o da bana ben seninle bebek için evlenmedim olmazsa olmasın biz birbirimize yeteriz dedi. 6 tüp bebeğin 5 i tuttu. 3 tanesi 4 haftalıkken 1 tanesi 6 haftalıkken düştü ve 1 tanesi de 25 haftalıkken erken doğum oldu. Biri kız biri erkekti ve çok küçük oldukları için yaşayamadılar maalesef Rabbim hepimizin yüzünü en kısa zamanda güldürsün inşallah. Aminnn...

ya 30 da neymiş kızlar daha çok genç hemen ümitsizliğe kapılmayın ben 41 yaşında hala uğraşıyorum ..son yumurtanıza kadar deneyin kızlar dua ile sabır ile sadece tüp değil kürlerde uygulayın hem eşinize hem kendinize ..allah emeklerin karşığını verendir ..vakti saati gelince olucaktir biz işte beklerken sabırsızlanıyoruz...allah hepimizin yardımcısı olsun tez zamanda bebişler versin...neolursa olsun bu bebiş işi mucize arkadaşlar allahın ol demesiyle oluor..isterse herşey tas tamam olsun..isterse eksiz kusurlu olsun..herşey vakti satini bekler...dua ile kalınhepimiz birbirimize dua edelim işallah..hayırlarla sonuçlanır..gelsin bebişer.)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…