bende son çare olarak evlatlık düşünüyorum canım ama sıfırı tükettikten sonra daha 30 yaşında değilsen şimdilik erken bence.önce her yolu deneyelim sizde artık bişe yapamayız derlerse ancak o zaman gündeme gelir bu konu.birbirimize deste olalım.her duyduğumuz bilgiyi paylaşalım beraberce ilerleyelim bence
çok haklısın canım derdimizde bir kaderimizde ben geçen ay kendi kendime incir kürü deedim eşimedekeçi buynuzu aslında sizde deneyin keçibuynuzu ölü sipermibile canlandırırmış bu ay bende sanırım sonuç vermedi ama alanlar var benim bu ay adetime 7günkala lekelenme oldu akşamı çogaldı ertesi günbiti normalde 28günde bir saati bile şaşmazdı böyle olupta kalanlar varmış ama genede ümitlenmek istemiyorum hayalkırıklıgını kaldıramam artık
ben yapıyorum keçiboynuzu kürü bu işe başladığımızdan bu yana,ayrıca erkek için hergün 1 kase nohut,ısırgan çayı kuru incir önerdi bize kaan aydos onları da uyguluyoruz.sen tekrar tedavi düşünüyo musun canım
MALESEF CANIM OKADAR ZOR DURUMDAYIMKİ DÜŞÜKTEN SONRA DTR CAGIRDI ONA BİLE GİDEMEDİM ARTIK BELKİYCEM RABİM NEZAMAN İZİN VERİRSE YOLUMU ACARSA OZAMAN DİYORUM AMA GİNEDE HERGÜN GECE AKLIMDA BUNDAN KURTULMAM LAZIM KENDİMİ OYALAMAM GEREKİYO
edanurcum bilmez miyim Rabbim ol demedikçe olmaz ama etrafımda benden sonra evlenenler hamile oldukça,dogum yaptıkca,çocuklarının şirinliklerini anlattıkca içim cok acıyor.Allahım sabır ver diye dua ediyorum bu defada.korkuoyrum soyurlamaktan kendimi artık insanlardan.çünkü biri hamile kalınca artık tek konusu bebk oluyor ve ben bu tür konusmaarda muhatap olmak istemiyorum.bilmiyorum çok mu bencilim
birihtimalcim haklsın olmayınca olmuyor gerçekten olmayınca olmuyor...ne badireler atlattım ohss oldum her defasında su alındı kilolarca içimden.ama işte Allah istememdikçe olmuoyr
canım siz tedavilerinizi devlet desteği ile mi yaptınız.2 hak veriyolarmış.bie doktorumuz şimdi devletten yardım alın niye kendinizi yoruyosunuz dedi.öyle yapacağız.ne kadar kurtulmak istesede çıkmıyo ki insanın aklından unutsan dahi illa ki biri çıkıp hatırlatıyor.insanların işi gücü kalmamış sanki.
hayır canım bencil değilsin ben çıldırmak üzereyim artık topluluğa özellikle eşimi tarafına girmez oldum düğünvar gitmiyorum ve kimse anlamıyor halimi 7 yıldır neler çektiğimi bilmezler görümcem hamile onunla yanyana olup da bebek muhabbeti açılmaz mı sizce kızlar daha çok batarım gözlerine yalnızlık kaderim oldu. tekrar tedaviye başlamam lazım 1 aşılama 2 tüp bebek 1 dondurulmuş Allahım yazarken bile yoruluyorum artık yeni evliyken bir düşük tüpbebekte dış gebelik yüzde 1 i buldum yaa tedaviye gidesim yok yoruldum daha yazmadığım yaşadığım onca şey görümcemin bebeği öldü tavır bana üzülmem günahım oldu şimdi gitmiyorum 7 aydır işimi bahane ediyorum ama nereye kadar üstelik yine hamile yani onun da üzüntüsü bana kaldı bu iş böyle nereye kadar gider bilemiyorum sahte gülüşlerin altında ezilmekten köz gibi yanmaktan bıktım................
hayır canım bencil değilsin ben çıldırmak üzereyim artık topluluğa özellikle eşimi tarafına girmez oldum düğünvar gitmiyorum ve kimse anlamıyor halimi 7 yıldır neler çektiğimi bilmezler görümcem hamile onunla yanyana olup da bebek muhabbeti açılmaz mı sizce kızlar daha çok batarım gözlerine yalnızlık kaderim oldu. tekrar tedaviye başlamam lazım 1 aşılama 2 tüp bebek 1 dondurulmuş Allahım yazarken bile yoruluyorum artık yeni evliyken bir düşük tüpbebekte dış gebelik yüzde 1 i buldum yaa tedaviye gidesim yok yoruldum daha yazmadığım yaşadığım onca şey görümcemin bebeği öldü tavır bana üzülmem günahım oldu şimdi gitmiyorum 7 aydır işimi bahane ediyorum ama nereye kadar üstelik yine hamile yani onun da üzüntüsü bana kaldı bu iş böyle nereye kadar gider bilemiyorum sahte gülüşlerin altında ezilmekten köz gibi yanmaktan bıktım................
o zaman bir süre dinlen tatlım elbet rabbim bi kapı açacaktır.ben istanbulda oturuyorum ama sanırım tedaviyi ankarada yaptıracağım burdaki doktorlara hiç güvenim kalmadı çünkü.yok canım özelde zaten ben küçük bişehirde yaşıyorum burda devlete muhaneden başka şey yapmıyolar hemen özelime gel diyolar zaten benim devlete gitmem için istanbula gitmem lazım oda bi masraf hadi ondan gectim butedavilerin aynısını gine devlete görmem gerekiyo yoprandım onuda geçtim bana interfiti raporunu çok zor veriyolar çünkü sbsp yok diyoar yani işim çok zor tatlım
o zaman bir süre dinlen tatlım elbet rabbim bi kapı açacaktır.ben istanbulda oturuyorum ama sanırım tedaviyi ankarada yaptıracağım burdaki doktorlara hiç güvenim kalmadı çünkü.
bende istanbuluyum ama lüleburgaza evlendim 7yıldır burdayım aslında aylem orda ama olmuyor dedigin gibi artık doktorlar bile işin ticaretinde yaaa artı bu bizim tedavilermizede bi çözüm bulunsa sanki biz zevkten yada keyifte bu tedavileri yaptırıyoruz şu fiyatlar bak insan kıpırdıyamıyo bile
ankara da bizim üroloğumuz o dedi bize burada yaptırın diye bnde araştırdım istanbulda verdiğim parayla özelde bile yaptırsam + otel parası da versem orda 2 tedavi yaptırabilirim kaldı ki rapor çıkartacak bize.bizi paldır küldür tüp bebeğe almışlardı.bu doktor öyle yapmadı bı spermlerle tutmaması normal zatn deyip tedaviye aldı bizi.ve bize orda dediği bi cümle vardı en azından sorun nerde onu biliyoruz.sebepsiz infertilite dediğimiz vakaların aslında hep bi sebebi var bulunamadığından böyle bi tanı konuyor dedi.belki sizinkide ortaya çıkar ve çözülür canım.umutlu olalım
gene akşam oldu gine bigün biti mazen keşke bi mucize olsa hamile olsam diyorum rabime her gece duva ediyorum bizide sevindir benim gibi evlat biye avuc açan herkeze yardım et rabim diye
kızlar ben çıkıyorum biraz işim var 1 2 saat sonra görüşürüz kendinize iyi bakın
bende son çare olarak evlatlık düşünüyorum canım ama sıfırı tükettikten sonra daha 30 yaşında değilsen şimdilik erken bence.önce her yolu deneyelim sizde artık bişe yapamayız derlerse ancak o zaman gündeme gelir bu konu.birbirimize deste olalım.her duyduğumuz bilgiyi paylaşalım beraberce ilerleyelim bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?