tekrar ters dönermi???????

sempatik06

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2010
367
4
46
Konya
selam kızlar,34.haftamızdayız....en son gıttıgımde bebısım terstı dun gıttım dönmus ama tam bası asagıda degılmıs,tam dogum pozısyonuna gelmemıs yanı....bu tarıhten ıtıbaren ılerleyen haftalarda tam seklını alırmı?yoksa tekrardan donme ıhtımalı varmı yanı ters olurmu tekrardan?boye bır durum yasayan varmıııııı????

Tekrar ters olacağını sanmam kolay kolay artık dönmez Doğum pozisyonu durumundaysa ya da o yöndeyse iyi bence iyice o pozisyonu alır diyorum hayırlısı olsun En doğruyu şeyi dr bilir benimki 28 haftadan beri doğum pozisyonunda 39 içindeyim bakalım doğumu bekliyoruz

Ben de tekrar ters döneceğini sanmam cnm bu saatten sonra artık yerleşir iyice zaten daha 1 aydan fazla zamanı var yerleşmek için,ne güzel dönmüş bebeğin biz 36. haftadayız ve hala ters!

maşallah canım yaa. benimki son haftamda başı aşağı dönmüştü. seninki normal doğumu destekleyenlerden heralde:66:

bende en son 28 haftalıkken gitmiştim doğum pozisyonunu almış dedi ama şimdi hissediyorumki kesin döndü çünkü hep aşağıda atıyo önceden ayakları yukarda atıyordu şimdi atmıyo

canım merak etme dönmez bebeğin bebeklerin en ağır yeri başları olduğu için yer çekiminin etkisiyle rahim kanalına giriyor bir dahada yukarı çıkmaz başı

kızlar maalesef tekrar dönmüş benım kız veeeeeee şok oldum hc beklemıyordum...bu bebklerı anlamak anne karnındayken ne kadar zorrrrrrrrrrr:1:

Back
X