• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tekrar tüp bebek tedavisi derken hamiş oldugumu öğrendim:)

gulguzeli89

Guru
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2010
252
6
296
Merhaba arkadaslar,
Benimde konularım vardı burda tüp bebek üzerine hep herkesin derdine ortak olurdum tabi sizde benimkine.6.ayda yeni tüp bebek tedavisine başlayacaktık ben Almanya'da yaşıyorum izine Türkiye'ye izine gittiğimde hamile oldugumu öğrendim hemde 6haftalık olmuştu ve benim haberim yoktu:)
3tüp bebek denemem oldu benim ve 2 de düşüğüm Allah bana düşükten sonra 2,5 ay sonra bebeğimi hemde tedavisiz nasip etti:)şimdi 3,5 aylık olmak üzereyim Allah'ın izniyle.

Yani kısaca demek istediğim kimse umudunu kesmesin umulmadık anda bebeğimiz bizlere geliyor sürpriz yaparak zamanı gelmesi gerekiyormuş hepimiz için öyle Allahım hepinizin gönlünden geçen dualarını kabul etsin ve en kısa zamanda bebeklerinize kavuşmayı nasip etsin inşallah..hepinize tüm tedavi gören dünyadaki arkadaşlarıma namazlardan sonra dualrımı ediyorum Allahım kabul etsin inşallah..
Herşey gönlünüzce olsun Allahım hepinize kolaylık ve sabır versin inşallah..

merhaba,

sizin adınıza çok sevindim . rabbim kucağınıza almayı nasip eder inş. bebek siz istediğinizde değil kendi istediğinde gelirmiş.

bebeği olmayan ve anne olmak isteyen herkese nasip olur inşallah bu mutluluk ...

sağlıcakla kalın.:nazar::emir_bebek:

merhaba,

sizin adınıza çok sevindim . rabbim kucağınıza almayı nasip eder inş. bebek siz istediğinizde değil kendi istediğinde gelirmiş.

bebeği olmayan ve anne olmak isteyen herkese nasip olur inşallah bu mutluluk ...

sağlıcakla kalın.:nazar::emir_bebek:

Amin inşallah arkadaşım.Allahım herkese nasip etsin...

Sevinciniz için tşk ederim:)

Back
X