Tekrar yardımınız gerekli 😊

sadyahayal

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2021
96
59
3
28
Merhabalar geçen hafta tamda buraya bir derdimi yazmıştım evlilikle ilgili çok güzel yorumlar gelmişti bana çok güzel nasihatlarda bulunanlar oldu çok teşekkür ederim ilk öncelikle İnşallah aynı kişiler tekrar okur bu yazımı Ben buraya yazdıktan sonra hani dediğiniz gibi her şeyi düşünmüştüm tek sorun erkek arkadaşımın evlilik teklifini etmemiş olmasıydı dün ne oldu bilin bakalım Bu kız evlenme teklifi aldı ve gerçekten hiç beklemiyordum hani yaza doğru bekliyordum o kadar şaşırdım o kadar mutluluktan ağladım ki sulu göz ben işte Söz ve nişan olacak ve sizin o güzel tecrübelerinizden yine yararlanmam gerek şimdi ben ne yapayım ne edeyim nerden başlayayım bir yol gösterin lütfen

Şimdiden istifleyin bir şeyler, en önemlisi beyaz eşyaları yeni yıla girmeden alın, yılbaşından sonra bomba zamlar gelecek, çabuk zam gelmeden Tebrikler bu arada, gönlünüze göre olsun her şey

Şimdiden istifleyin bir şeyler, en önemlisi beyaz eşyaları yeni yıla girmeden alın, yılbaşından sonra bomba zamlar gelecek, çabuk zam gelmeden Tebrikler bu arada, gönlünüze göre olsun her şey
Ahahahah öyle ani oldu ki ne istifleyeyim şaşırdım kaldım çok teşekkür ederim

Tebrik ederim :)
Benim fikrim çalışıyor musunuz bilmiyorum ama para biriktirin.
Eldeki toplu parayla her şey çok çabuk hallediliyor.

Mutluluğunuz daim olur umarım

Tebrik ederim :)
Benim fikrim çalışıyor musunuz bilmiyorum ama para biriktirin.
Eldeki toplu parayla her şey çok çabuk hallediliyor.

Mutluluğunuz daim olur umarım
Teşekkür ederim evet çalışıyorum öğretmenim konu yanlış anlaşıldı galiba ben nişanla ilgili nasıl bir hazırlık yapacağım ne yapacağım nasıl yapacağım bilmiyorum

Teşekkür ederim evet çalışıyorum öğretmenim konu yanlış anlaşıldı galiba ben nişanla ilgili nasıl bir hazırlık yapacağım ne yapacağım nasıl yapacağım bilmiyorum

O zaman şöyle diyeyim biz önce birbirimizin ailesiyle tanıştık, sonra aileleri tanıştırdık.
Yemekler çaylar derken söz, nişan günü konuşuldu.
Sonrasında da eşimle hafta sonları gittik alışverişleri yaptık öyle oldu.

Kendi günlerim geçti gözümün önünden yaşlanmışım

Bize taş çıkarırsınız eminim ki su bohça işine hiç girmek istemiyorum saçma geliyor bana ne yapacağım isterlerse bilmiyorum ben sevmem öyle git mekan mekan ceyizci gez

Tebrik ediyorum sizi ve bolca mutluluk diliyorum.
Valla çalışıyorsanız para biriktirin malum her şey baya pahalandı .
Ve bu dönemler de işte nişan söz gibi aile çok müdahale eder bence kendi ve sevgiliniz kararlarını uygulayın herkesin gönlünü yapmaya kalkmayın çok yıpranırsınız.

Bize taş çıkarırsınız eminim ki su bohça işine hiç girmek istemiyorum saçma geliyor bana ne yapacağım isterlerse bilmiyorum ben sevmem öyle git mekan mekan ceyizci gez

İstemiyorsan en baştan her şeyi söyle sonra sorun çıkmasın.
Biz de hep eşimle gezdik.
Sadece mobilya, beyaz eşya gibi şeyleri en son gelin bakın biz bunları alıyoruz dedik.

Onun dışında ikimiz hallettik kimseyi karıştırmadık

En iyisini yapmışsınız bende söyleyeceğim öyle saçma sapan adetler sevmem bohcaymis bohça sermeymis çeyiz sermeymis hiç sevmem hemde boş masraf hepsi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…