- 3 Temmuz 2015
- 1.781
- 2.505
- 133
- 38
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
LÜTFEN bir şeyler yazar mısın :) ben gerçekten bitirdim o konuda sıkıntı Yok temizlik konusuna gelince sadece geçmişimde hiç bir şekilde bir şeyler yaşamadım anlamındaydı :) teşekkürler efendimBişeler yazacaktım ta ki temizlik kısmını okuyana kadar.
Merlin bence barış, zaten artık seni kimse almaz ki bu çocuktan iyisini mi bulcan
temizlik konusuna gelince sadece geçmişimde hiç bir şekilde bir şeyler yaşamadım anlamındaydı :)
Tmm ben de merak ettim yorumunuzu
Merlin farkında bile değilsin ama bakış açın korkunç. Sanırım bu yüzden biri beni kabul eder mi derdindesin.
HahahahahahaKaçırdın mis gibi çocuğu. Şimdi başkası kapsın da gör. Bir daha nerden bulacaksın? Bulamazsın valla.
Gerçekten abartıyosun merlin..mutluluk kendini bilmez bir ergen herif üzerinden tanımlanamaz..çok anlamsız gerçekten..tamam zamana ihtiyacın var,şu an yaşadığın bir nevi yas süreci ama aşırı anlam yüklüyorsun şu adama bırak Allah aşkına
Aynen aynen..Neden sorun olsun ki. Karşında adam gibi bir adam varsa mantıklı yaklasacaktir zaten.
Ben de 5 yıllık iliskimin bitmesi sonrasinda esimle tanıştım. Iyi ki önceki bitmis de esimi tanimisim diye şükrediyorum.
Allah bazen daha fazla üzülmemen için bazi insanları hayatından cikarir.
Sen de haklısın aslında..bu günler de geçecek..böylesi olaylardan sonra ağır saçmalayabiliyor insanYa haklısın aynen ben sadece öyle canım sıkıldı konuşmak istedim.. :) çok teşekkür ederim
TmmBosandikta yeniden evlenebiliyoruz.sen nelere takilmissin bos yere. Zaten şuan yeni bir iliski dusunme biraz daha bekarligin tadini cikar.hic bos yerede bu tip seyleri kuruntu yapma