• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tekrardan Ayrılıp Mutlu Olan ?

Tabikide var hem artık erkeklerin nişan atmaya falan takıldıgını pek sanmıyorum sende biriyle tanışınca ezik psikolojisine girmeki oda ezmesin bu sebepten seni.insanlar çocukları olmasına ragmen ayrılıp başka hayatlar kuruyor mutluda oluyorlar abartma hayat devam ediyor

Bişeler yazacaktım ta ki temizlik kısmını okuyana kadar.

Merlin bence barış, zaten artık seni kimse almaz ki bu çocuktan iyisini mi bulcan
LÜTFEN bir şeyler yazar mısın :) ben gerçekten bitirdim o konuda sıkıntı Yok temizlik konusuna gelince sadece geçmişimde hiç bir şekilde bir şeyler yaşamadım anlamındaydı :) teşekkürler efendim

ben de attım ve 5 sene sonra evlendim. bu 5 senede görüştüğüm kişilerden çok az bi kısmı taktı. benim dikkatimi çeken hoşlandığı zaman kafasına takacak olsa da takmıyor

Gerçekten abartıyosun merlin..mutluluk kendini bilmez bir ergen herif üzerinden tanımlanamaz..çok anlamsız gerçekten..tamam zamana ihtiyacın var,şu an yaşadığın bir nevi yas süreci ama aşırı anlam yüklüyorsun şu adama bırak Allah aşkına

Ya haklısın aynen ben sadece öyle canım sıkıldı konuşmak istedim.. :) çok teşekkür ederim
Gerçekten abartıyosun merlin..mutluluk kendini bilmez bir ergen herif üzerinden tanımlanamaz..çok anlamsız gerçekten..tamam zamana ihtiyacın var,şu an yaşadığın bir nevi yas süreci ama aşırı anlam yüklüyorsun şu adama bırak Allah aşkına

Neden sorun olsun ki. Karşında adam gibi bir adam varsa mantıklı yaklasacaktir zaten.
Ben de 5 yıllık iliskimin bitmesi sonrasinda esimle tanıştım. Iyi ki önceki bitmis de esimi tanimisim diye şükrediyorum.
Allah bazen daha fazla üzülmemen için bazi insanları hayatından cikarir.

Neden sorun olsun ki. Karşında adam gibi bir adam varsa mantıklı yaklasacaktir zaten.
Ben de 5 yıllık iliskimin bitmesi sonrasinda esimle tanıştım. Iyi ki önceki bitmis de esimi tanimisim diye şükrediyorum.
Allah bazen daha fazla üzülmemen için bazi insanları hayatından cikarir.
Aynen aynen..

Kendini kısıtlama gençsin daha ve ben sorun olucağını düşünmüyorum evli olup boşansan belki ama nişan atmışsın sadece bu kadar takma bence

Bosandikta yeniden evlenebiliyoruz.sen nelere takilmissin bos yere. Zaten şuan yeni bir iliski dusunme biraz daha bekarligin tadini cikar.hic bos yerede bu tip seyleri kuruntu yapma

Back
X