Tekrardan sizlerle buluşmak,unutulmadığımı görmek ne güzel..

Ben sizi çok merak ediyorum. Ara ara aklıma geliyorsunuz. İnşaALLAH(c.c) sizin için her şey yolundadır.

Simdi nasilsiniz ben de cok merak ettim.. inşaallah iyisinizdir. İnşaallah her sey cok guzeldir..

Konu sahibi için ortalama 1 sene yaşarsın demişlerdi. Konusunu kendisini hatırlıyorum. Okuyunca hüzünlendim,umarım yaşıyordur üstünden cok zaman gecmis,yasamiyorsa da allah gani gani rahmet eylesin,evlatlarina yardim etsin. Rabbim sınamasın.

İnanın mesajınızı okuduğumda çok mutlu oldum ; Sizi çok m rak ettik .. tanımadığım halde hissettim yasadiklarinizi Allah acil şifa versin inşallah

İnanın mesajınızı okuduğumda çok mutlu oldum ; Sizi çok m rak ettik .. tanımadığım halde hissettim yasadiklarinizi Allah acil şifa versin inşallah
Konu sahibi en son eylül 2012’de görülmüş. Çok merak ediyorum ben de. Bu konu eskiymiş yeni sandım başta sizin gibi.

Bugün açtığını sandım heyecanlandım ama en son 2012 de girmiş. Umarım aksi söz konusudur ama iyileştigini haber vermek için girerdi diye düşünüyorum.

Noluyorki burda. Ne hasretti ne gitmesi. Ne gelmesi 😐konu sahibi keske benim gibi konunu bilmeyenler isin biraz daaha acik yazsaydin

Mune keske ulasabilse. Ben de cok merak ettim kendisini😔

Özür dilerim gün içinde pek çok etiketleme yapılıyor, her etiketlemeyi fark edemiyoruz, gözümüzden kaçıyor maalesef, şimdi görebildim mesajlarınızı.
İnanın iletişim bilgisi olsa ulaşmaya çalışalım ama numarası yok bizde:( isterseniz Kazen beye bir mesaj atın, ulaşmanın başka bir yolu var mı danışın.

Back
X