Ama profiline baktigimda en son 2012 yilinda giris yapmis gozukuyor. Yani bu rumuzla 2012 den beri hicbirsey yazmamis. Nerde gordunuz acaba?
bende esencan nickli bi arkadaşla karıştırmışım. görüyordum hep o sanıyordum. özür dilerim arkadaşlar.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ama profiline baktigimda en son 2012 yilinda giris yapmis gozukuyor. Yani bu rumuzla 2012 den beri hicbirsey yazmamis. Nerde gordunuz acaba?
Ilginc bir vaka gibi duruyor konu neydi acaba
Konuyu yeni sandım..
Konu sahibi beyninde tümör olan, 1 yıl kadar yaşayacağını öğrenen bir arkadaştı. 2014 yılından sonra hiç giriş yapmadı. Konuyu görünce yeni sanıp sevindim..Ilginc bir vaka gibi duruyor konu neydi acaba
Dur bakayim![]()
Konu sahibi en son eylül 2012’de görülmüş. Çok merak ediyorum ben de. Bu konu eskiymiş yeni sandım başta sizin gibi.İnanın mesajınızı okuduğumda çok mutlu oldum ; Sizi çok m rak ettik .. tanımadığım halde hissettim yasadiklarinizi Allah acil şifa versin inşallah
Evet geçmiş konuya baktim,acaba su an durum nasilKonu sahibi beyninde tümör olan, 1 yıl kadar yaşayacağını öğrenen bir arkadaştı. 2014 yılından sonra hiç giriş yapmadı. Konuyu görünce yeni sanıp sevindim..
Mune keske ulasabilse. Ben de cok merak ettim kendisini![]()