Tekrardan sizlerle buluşmak,unutulmadığımı görmek ne güzel..

esen9

Üye
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2012
73
3
16
Aydın
Merhabalar arkadaşlar uzun bi süre sonra yine sizlerleyim..Ancak şimdi vakit bulabildim eski konuma gözgezdirdim hepinize çok teşekkür ediyorum..
Konum kapatılmış ne yazık ki oraya yazamadım,yeni bir konu açıp sizlerle uzun uzun dertleşeyim istedim.Yaşadıklarımı kısaca özet geçmek istiyorum..

Eşimle Ağrı'ya geçtik..Köyü bulmamız biraz zaman aldı ama bulduk.Görüştük zaten x dedeyi ve eşini görünce kanımız ısındı.Gerçekten çok iyi insanlar.O kadar yardımları oldu ki.
Eşimi hemen yakındaki bi aile misafir etmek istedi,eşim başkasının evinde rahat olamaz zaten kabul etmedi arabada kaldı.Ama onlar anca yemeklere gelmesini kabul ederse ikna olacaklarını söylediler.Yemeklerde veya ihtiyaçlarında vs. orada kalmış hep.Ama diğer zamanlarda orada barınmadı..Zaten başta eşimle beniim bir araya gelmemiz kabul edilmiyordu ama hergün uzaktanda olsa gördük birbirimizi.Ve bu kuralın amacını çok daha sonra anladım ve fazlasıyla hak verdim.Telefon hiç kullanmadım,evde hiçbir şekilde tekneloji aleti yoktu zaten..Telefon,tv.. hiçbiri bulunmuyor.Gittiğim ilk hafta ilaçlarımı bırakmadım.Ama sonradan kullanmadım ve şimdiye kadarda hiç ihtiyaç duymadım.Çok şükür 40 günde çok şey öğrendim ve bundan sonrada uygulamaya devam edeceğim.
Önemli olan şey maneviyattı anlatamayacağım o kadar çok şey yaşadım ki,o kadar çok şey öğrendim.Kendimi,özümü buldum..Beni sıkıntıya sokan tek şey tahmin edersiniz ki evlat hasretiydi.Bu yandan çok zor geçti,hala doyamadım onlara o kadar özlemişim.
Şuanda hala istanbul'dayız.Kontrollerimi yaptım şuanda herşey normal,iyi yönde ilerleme var ama herşey tamamen sona ermedi tabikide.İlaç tedavisini o zamanlarda bıraktım,başlamayacağımda artık.Bana verilen herşeyi çok iyi öğrendim ve onları uygulamaya devam edeceğim.Yakın zamanda da Aydın'a tekrar döneceğiz inşallah,herşey o kadar aksadı.Özelliklede eşimin işi.
Sizi şimdiden sıkmak istemediğim ve şuan fazla vaktim olmadığı için böyle özet geçtim.İlerleyen zamanda sizlerle en azından özel olmayan anılarımı paylaşmak isterim.
Hepinize çok teşekkür ediyorum dualarınızı hiç eksik etmediniz inanın hissediyordum tüm herşeyi.Aklımın bi köşesindede siz vardınız.Destek oldunuz bana her zaman.
Hepinizi sevgiyle kucaklıyorum..
Ve mucizeli bir haber vermek için sabırsızlanıyorum.
(Ek olarak özel mesajlara cevap veremiyorum kusuruma bakmayın ne olur 100 mesajım dolmamış)

Hoşgeldiniz.........
40 günde eminim cok sey yasadınız , ama mutlu olduğunuzu ve iyi ki gitmişim dediğinizi hissediyorum.
Sizin adınıza cok sevindim.
Allah en yakın zamanda acil şifalar versin , bizler dua edicez siz de kendinizi iyi bakın ve hep umutlu olun.
Sevgiler...

Oh be nihayet,herkes meraktaydı gün saydık burda :)ama allahtan geldin ve iyisin.çok mutlu oldum,herşey gönlünce olsun canımmm.allah tez zamanda mucizesini gösterecek inş.öptüm seni.

Hoşgeldiniz.........
40 günde eminim cok sey yasadınız , ama mutlu olduğunuzu ve iyi ki gitmişim dediğinizi hissediyorum.
Sizin adınıza cok sevindim.
Allah en yakın zamanda acil şifalar versin , bizler dua edicez siz de kendinizi iyi bakın ve hep umutlu olun.
Sevgiler...

Çok teşekkür ediyorum. 40 günü ayrıntılı anlatsam sayfalar yetmez. Elimden geldiğince değinmeye çalıştım konulara.

Oh be nihayet,herkes meraktaydı gün saydık burda :)ama allahtan geldin ve iyisin.çok mutlu oldum,herşey gönlünce olsun canımmm.allah tez zamanda mucizesini gösterecek inş.öptüm seni.

Konumda okurken gördüm,Öyle moral verdiniz ki bana anlatamam..
Vaktim yettiğince sizlerleyim..

sizi çok merak etmiştik..iyi olduğunuzu bilmek çok güzel :)

konunuzu okumuştum ve gelmediğiniz için merak etmiştim . geldiğinizi görünce çok mutlu oldum iyi haberlerinizi alınca daha da mutllu oldum umarım en kısa zamanda bizlere çok daha güzel haberler verirsiniz . :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Cok sukur geldin canim Allaha binlerce kez sukurler olsun... Iyisin ya inan cok mutlu oldum Allahim duydu dualarimizi sonunda ohhh beee burda arkadaslarla cok merak ettik seni:16: bu arada sevinctten hosgeldin demeyi unuttum:9: hosgeldin sefalar getirdin:16:

konunuzu okumuştum ve gelmediğiniz için merak etmiştim . geldiğinizi görünce çok mutlu oldum iyi haberlerinizi alınca daha da mutllu oldum umarım en kısa zamanda bizlere çok daha güzel haberler verirsiniz . :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Tek duam bu,sadece çocuklarım için çok istiyorum bunu.
Çok Teşekkürler.

Çok şükür gelmişsiniz burda sizi bekledik merakla şükür ki süreç iyi geçmiş Rabbim yardımcınız olsun inşallah.

hoşgeldiniz sizi
çok merak ediyodum neler oldu diye ii olmanıza çok çok sevindim
inş dahada güzel haberlerinizi alırız:nazar::nazar::nazar::nazar:

Son düzenleme:
Cok sukur geldin canim Allaha binlerce kez sukurler olsun... Iyisin ya inan cok mutlu oldum Allahim duydu dualarimizi sonunda ohhh beee burda arkadaslarla cok merak ettik seni:16: bu arada sevinctten hosgeldin demeyi unuttum:9: hosgeldin sefalar getirdin:16:

Hoşbuldum :)
Bende buraya gelmek için sabırsızlanıyordum ama tahmin edersiniz ki döndükten sonra biraz tempolu oldu günlerim anca gelebildim.
Çok teşekkür ediyorum..

hoş geldiniz
çok merak ettik sizi
umarım daha güzel sağlık haberlerinizide alıcaz

hoşgeldiniz sizi görmek ne güzel

inşallah başardım diye konularını da okuruz

hoşgeldiniz sizi
çok merak ediyodum neler oldu diye ii olmanıza çok çok sevindim
inş dahada güzel haberlerinizi alırız:nazar::nazar::nazar::nazar:

İnşallah. çok teşekkürler tekrardan.

Çok şükür gelmişsiniz burda sizi bekledik merakla şükür ki süreç iyi geçmiş Rabbim yardımcınız olsun inşallah.

Sizlere tekrardan kavuşmak güzeldi.Çok teşekkürler.

Back
X