Tekrardan sizlerle buluşmak,unutulmadığımı görmek ne güzel..

Konu başlığını görünce o kadar heyecanlandım o kadar sevindim ki anlatamam :3: hergün girip konunuza bakıyor resmen yolunuzu gözlüyordum. Sanki kendi kanımdan, canımdan bi insanmışsınız gibi hep güzel haberlerinizi bekledim. hoşgeldiniz, umarım hayatınız bundan sonra tahmin ettiğinizden bile güzel geçer :16:

:nazar:nazar: işte bu mesajı beklıyorduk . Hersey tamamen bıtıcek eminimmm Allah sizi sevdıklerınıze bagıslar ınsallaahh

Hoşgeldinnnnnnnnnnnnnn :16:

konu sahibi : esen9 görünce heyecanla açtım konuyu okudumm

Allah'ın izniyle daha da iyi olucaksın bütün kalbimle inanıyorum ve acil şifalar diliyorumm :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

ayy çok mutlu oldum yaaa.:16: inşaallah tamamen iyilleştiğinin haberlerini alırız.. dualarım seninle..

sürekli bir önceki konuna bakip duruyordum, gelisme varmi diye...
cok sükür geldi bugün haberin... InsAllah cok daha iyi olacaksiniz....

iyi yönde ilerlemelerinizin olması çok güzel birşey.. dahada iyiye gideceğinize inanıyorum. Allah sizi yavrularınıza bağışlasın, tekrardan geçmiş olsun Esen Hanım..:nazar::nazar::nazar::nazar:

hosgeldin esen ablacım. Allah'tan dileğim coookk daha iyi olman. biraz daha gelmeseydın tv programlarında aramaya baslayacaktık seni :)

ohhh be inanın sizi ailemin bir üyesi gibi bekledim ve merak ettim.hep hayırlı haberlerle gelesiniz diye dua ettim çok şükür geldiniz ve iyisiniz:nazar:inşallah bundan sonrada daha iyi olcaksınız .:nazar::nazar:

Allah'a şükürler olsun ki geldin Esen abla.

Umarım çok çok çok iyi olursun. Allah seni çocuklarına ve eşine bağışlasın. Yaz bize uzun uzun :34:

Yaşadıklarınızı takip ediyordum... Sonunda gelmissiniz. Anladığım kadarıyla yenilenerek gelmissiniz. Sizin icin cok sevindim. Allah sizi ailenize bağışlasin insallah, yaptıklarınız cabalarınız sonuc bulsun...

bu haftaya dair aldığım en güzel haber sanırım sizinkl..
gerçekten çok ama çook sevindim..:16: o mucize haber ,kapıdan içeri girmeyi sabırsızlıkla bekliyor:29:...

Dönmene cok sevindim.. Yazdığını görünce gözlerim doldu..
Herkes seni heyecanla ve merakla bekliyordu..
İnşallah daha guZel haberlerini alıcaz..
Hos geldin...

hoşgeldin...inşallah herşey çok çok güzel olur bundan sonra. hep dua ettik senin için...çoğumuz anneyiz, seninle hissediyoruz her şeyi..
zamanından çalmadan bize de ara ara haber vermeyi ihmal etme lütfen..

Çok şükür..

İyi haberlerinizi aldık, daha da alacağız inşallah..

Bende git diyenlerden olduğum için dört gözle bekliyordum..

Çok sevindim, hayırlı haberlerle tekrar görüşmek üzere..

Rabbim gönlünüze göre versin..

Hoşgeldiniz...
Tüylerim diken diken oldu yazdıklarınızı okurken. O kadar mutlu oldum ki.
Umarım herşey çok çoo...k daha güzel olur. Bende öykümü paylaştığımda ve sizin için gün sayan arkadaşları görünce ne kadar doğru bir yerde paylaşım yaptığımızı anladım.Tekrar bu kadar özletmeyin kendinizi. Sağlıklı günler...

hoşgeldiniz 40 gün sizi karşımıza yenilenmiş olarak çıkardı inş. ilerki günlerde daha güzel haberlerle burada olursunuz dualarımız sizinleee:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Hoşgeldin çok sevindim böyle mutlu dönmene. Merak edenlerdendim, git diyenlerdendim, çok sevinenlerdenim.

Keşke ara ara tekrar gitsen, mesela senede bir kere falan.

Güzel haberlerini bekliyoruz.

[/COLORbenden büyük olduğunuzu düşünerek ablacım hoşgeldiniz diyeceğim
bende sabırsızlıkla sizi bekleyenlerdenim sizin ve çocuklarınız için dua edenlerdenim
her sabah ilk işim internete girip acaba gelmiş mi
acaba bir haber var mı diye bakıyorum
annem ve komşumuzla beraber sizi bekliyorduk
geldiğine ve kendini iyi hissetmene çok sevindim
inş. hastalığında gelmiş geçmiş olur
sağlıklı günler dilerim...

Bizde seni aramızda görmekten büyük mutluluk duyduk...İnsalllah en yakin zamanda saglıgına kavuşursun. .

Back
X