Tekrardan sizlerle buluşmak,unutulmadığımı görmek ne güzel..

hoşgeldiniz sizden haber almak hele ki uzun bir süreden sonra....... çok güzel :nazar:

hep bi merak içinde bekledik haberlerinizi:18:

yazınızı okurken sanki o anları ben yaşamışım gibi hissettim çok duygulandım :5:

zaten sulugözün tekiyim tutamadım kendimi :5:

inşallah daha da iyi haberlerini duydukça yine duygulanırız hep birlikte :16::16::16:

Sizi tekrar görmek çok güzel.. İnşallah ARTIK İYİYİM haberlerinizide alırızz :nazar:

hoşgeldin canım :16:
senden haber alabilmek çok güzel çok mutlu oldum..yazını okudum ve sabırsızlıkla orada geçen anlarını,anılarını dinlemek için bekliyorum takipteyim canım.

hoşgeldiniz. çookk sevindim. ben de hergün bakanlardandım . herkes sizin için dua etti herkes sizi bekledi.

Allah sizi çocuklarınıza eşinize bağışlasın inş.

orada neler yaşadığınızı ben de çok merak ediyorum.

Canım inşallah en kısa zamanda sağlığına kavuşursun... Neler yaşadın bilmiyorum ama maneviyat insanı o kadar güzel tatmin ve mutlu ediyorki inşallah sen de Allahın izniyle şifa bulursun öğrendiklerinle.. Allah eşine ve çocuklarına bağışlasın seni :16:

Hoşgeldiniz Esen Hanım, yazınızdan taşan pozitivizme bakarak çok daha iyi olduğunuzu hissettim. Sizi öyle merak ettik ki , mucizelerinizin haberini de alacağız inşallah, dualarımız sizinle

ABLACIMMMMMMMMMMM HOŞGELDİNNNN hani sen dualarımızı yüreğinden hissettin ya bende yüreğimden sevindimmm mutlu oldumm .RABBİM devamını getirsin.dua her şeyin ilacıdır ablacımm sadece inan ve denilene etrafına kimseye kulak vermeden inan.şifa RABBİMDEDİR aslında o dede değil sana RABBİM verdi dedemiz ALLAH razı olsun sadece aracıdır.şefaat ET ablamm şükret gerisi gelicekk silip bitcek yok olcak.o güzel yolun açık olsunn.kurban olduğum RABBİM bir kere daha gösterdi hikmetini ,kudretini elhamdülillah ..

ALLAH'IM
çok yalnızım dedim,
fe inni karib dedin (ben ki sana çok yakınım)
evet biliyorum.sen bana yakınsın ama ben senden uzağım,keşke bende sana yakın olabilseydim,dedim
dedin ki ; vezkur rabbeke fi nefsike tedarruan ve hifeten dünel cehri minel kavli bil guduvvi vel asali
RABBİNİ sabah akşam yüksek olmyan bir sesle zikret kendi kendine ürpertiyle yalvara yalvara ve içiniçin zikret.

Son düzenleme:
:16: sizden güzel haber almamaız ve almaya devam edecek olmamız çok güzel..sizi tekrar aramızda görmekten çok mutlu oldum..çok geçmiş olsun... :16:

Gelmenize ne kadar cok sevindim anlatamam. Moralinizin cok iyi olduğunu gördüm. İnsallah en kısa zamanda iyileştim dediğinizide duyarız.

hoşgeldin çok sevindim iyi olmanıza
rabbim inşlh tamamen kurtuldum dediğiniz yazınızı okumayıda nasip eder bizlere :16:

canım gelmene çok sevindim umarım bundan sonra herşey sizin için çok güzel olur Allaha emanet ol..:16::16::16::16::16:

Sizi tekrardan görmek çok güzelll :16: :16: :24:
Hepimizin gözü sendeydi,bi haber almaya çalışıyorduk,
Sonunda geldiniz,hoşgeldiniz :16:
Daha iyi olmanıza sevindim,hiç değilse maneviyat olarak yenilenmişsiniz :nazar: :nazar:
Mucizenizide bekliyoruz hep birlikte,
O kadar çok soru sormak geçiyor ki içimden,
Lütfen yaşadıklarınızı ( özel olmayanları) paylaşın bizimle.. :17:

Meraklı bekledim gelmenizi....
Şimdii çok sevindim geldiğinizi ögrenince.
Herşey yolunda gibi
Çok geçmiş olsun.

Yaşı sizden epey küçük bir kardeş olarak yazıyorum.Sizi tekrar burada görmek çok çok güzel.
Siz yazdıklarınız bizim dert dedigimiz şeylerin aslında sabuk köpüğünden ibaret oldugunu gösterdiniz.Hayatta en önemli şeyin sağlık oldugunu bize anne şefkatiyle anlattınız.Buradaki yüzlerce hatta binlerce kişinin duaları sizinle.İnşallah iyi haberlerinizi de duyarız.
Kendinize çok çok iyi bakın.Allah şifaların kat kat fazlasını versin size inşallah.:nazar:

Back
X