Tekrardan sizlerle buluşmak,unutulmadığımı görmek ne güzel..

Merhabalar arkadaşlar uzun bi süre sonra yine sizlerleyim..Ancak şimdi vakit bulabildim eski konuma gözgezdirdim hepinize çok teşekkür ediyorum..
Konum kapatılmış ne yazık ki oraya yazamadım,yeni bir konu açıp sizlerle uzun uzun dertleşeyim istedim.Yaşadıklarımı kısaca özet geçmek istiyorum..

Eşimle Ağrı'ya geçtik..Köyü bulmamız biraz zaman aldı ama bulduk.Görüştük zaten x dedeyi ve eşini görünce kanımız ısındı.Gerçekten çok iyi insanlar.O kadar yardımları oldu ki.
Eşimi hemen yakındaki bi aile misafir etmek istedi,eşim başkasının evinde rahat olamaz zaten kabul etmedi arabada kaldı.Ama onlar anca yemeklere gelmesini kabul ederse ikna olacaklarını söylediler.Yemeklerde veya ihtiyaçlarında vs. orada kalmış hep.Ama diğer zamanlarda orada barınmadı..Zaten başta eşimle beniim bir araya gelmemiz kabul edilmiyordu ama hergün uzaktanda olsa gördük birbirimizi.Ve bu kuralın amacını çok daha sonra anladım ve fazlasıyla hak verdim.Telefon hiç kullanmadım,evde hiçbir şekilde tekneloji aleti yoktu zaten..Telefon,tv.. hiçbiri bulunmuyor.Gittiğim ilk hafta ilaçlarımı bırakmadım.Ama sonradan kullanmadım ve şimdiye kadarda hiç ihtiyaç duymadım.Çok şükür 40 günde çok şey öğrendim ve bundan sonrada uygulamaya devam edeceğim.
Önemli olan şey maneviyattı anlatamayacağım o kadar çok şey yaşadım ki,o kadar çok şey öğrendim.Kendimi,özümü buldum..Beni sıkıntıya sokan tek şey tahmin edersiniz ki evlat hasretiydi.Bu yandan çok zor geçti,hala doyamadım onlara o kadar özlemişim.
Şuanda hala istanbul'dayız.Kontrollerimi yaptım şuanda herşey normal,iyi yönde ilerleme var ama herşey tamamen sona ermedi tabikide.İlaç tedavisini o zamanlarda bıraktım,başlamayacağımda artık.Bana verilen herşeyi çok iyi öğrendim ve onları uygulamaya devam edeceğim.Yakın zamanda da Aydın'a tekrar döneceğiz inşallah,herşey o kadar aksadı.Özelliklede eşimin işi.
Sizi şimdiden sıkmak istemediğim ve şuan fazla vaktim olmadığı için böyle özet geçtim.İlerleyen zamanda sizlerle en azından özel olmayan anılarımı paylaşmak isterim.
Hepinize çok teşekkür ediyorum dualarınızı hiç eksik etmediniz inanın hissediyordum tüm herşeyi.Aklımın bi köşesindede siz vardınız.Destek oldunuz bana her zaman.
Hepinizi sevgiyle kucaklıyorum..
Ve mucizeli bir haber vermek için sabırsızlanıyorum.
(Ek olarak özel mesajlara cevap veremiyorum kusuruma bakmayın ne olur 100 mesajım dolmamış)

iyi yönde ilerleme olduğuna ve başarma isteğine ne kadar çok sevindim, anlatamam... anladığım kadarıyla orada güzel şeyler olmuş.. senin ve ailen adına çok mutlu oldum. umarım bir an önce detayları bizimle paylaşırsın. hepimiz çok merak ediyoruz....

Allah acil sifa versin güzelim. Unutmaki sadece sen sinav edilmiyorsun, ailende senden dolayi sinavdan geciriliyor, acaba senin hastaliginda onlarda nasil davraniyor diye etrafinda herkes sinaniyor.
Bu günleri insallah atlatirsiniz ve sizi birbirinize dahada cok baglar. Allah esindende razi olsun, oda okadar sIkIntIyi senle cekiyor, eminimki düzeleceksin ve hersey herzamankindende iyi olacak. Cok cok gecmis olsun, tüm güzellikler sizin olsun insallah.

daha konuyu okumadan isminizi gorur gormez gozlerim doldu.
bir anne olarak Rabbim sizi evlatlariniza bagislasin,acil sifalar versin demek istiyorum.
ayrica ben de Aydin'liyim ama cok fazla gidemiyorum.oraya gittiginizde de mis gibi havasini icinize cekin.(benim yerime de)

O kadar bekledik ki sizden bir haber alacağımız günü.
Hergün acaba Esen yazdıda ben mi kaçırdım diye sayfaları taradım.
Çok şükür beklediğim ses geldi .
Tüm kalpten dualarımız sizinleydi.
Konunuzu bilipte dua etmeyen tek arkadaşım yoktur KK de eminim.
Umarım çok daha güzel haberlerinizide alacağız.
Sevgi ve dualarımızla..

Konu başlığının altında isminizi görünce heyecanla açtım ve okudum. hoşgeldiniz, herşeyin iyi gitmesine çok sevindim. Mucize gerçekleşti bence kontrollerinizde de herşey yolunda gidecek

Esen Hanım hoşgeldiniz.Umutla özlemle bekledik sizi. KK ya şu an girdim ve tek sebebi sizden bir haber olup olmadığına bakmaktı. Çok şükür sonunda sizi burda gördük tekrar.İyi yönde ilerleme olduğuna inanın çok sevindim. Daha da iyi olacak inşallah. Allah yardımcınız olsun. Daha güzel haberlerinizi bekliyoruz

ohhh sonundaa döndünüzz esen hanımm sizi çokk merak ettikk inşallahh hayırlıı haberlerinizidee bekliyoruzzzz ALLAHa emanett olunnn...DUALARIMM SİZİNLEEEE...:46::46::46:

geçmiş olsun tekrar...
inşallah daha güzel haberlerinizide bekliyoruz...
yeniden yazmanıza çok sevindim...
gerçekten merak ettik sizi...

beğeni esen9 görünce gözlerim parladı. :nazar:

çok sevindim döndüğünüze inşallah bir mucize gerçekleşir.güzel rabbim dualarınızı kabul eder sizi eşinize ve evlatlarınıza bağışlar.benimde çok ihtiyacım var öyle manevi bir ortama.

eminim ruhunuz çok beslenmiştir.inşallah bedenende şifanızı bulursunuz.

dualarımız seninle inşallah güzel haberler vericeksin bizlere.bir mucize gerçekleşecek inşallah (amin)

beğenilere bakıyım dedim bir baktım esen9 inanamadım gözlerime geldiğinize hala inanamıyorum çok ama çok mutluyum şu an her sabah sizi bekliyordum gelmenizi rabbim yardımcınız olsun inşalah kurtulcaksınız ben inanıyorum size güveniyorum:49::49::49::49:

Bizlere iyi ya da kötü haberlerle mutlaka geri döneceğinizden emindim fakat memnun olarak dönmenize o kadar sevindim ki!

Şükürler olsun ki pişmanlıkla sonuçlanmamış, çünkü gerçekten zor bir karar vererek ve birçok fedakarlıklar yaparak gittiniz.

Anladığım kadarıyla da çok anlamlı günler geçirmişsiniz.

Çok ama çok sevindim.... İnşallah bu müjdeli haberlerin ardı arkası kesilmez. :16:

hoşgeldiniz, iyi haberlerle dönmenize çok sevindim, inşallah tamamen iyileşeceksiniz:nazar:

hoşgeldniz esen hanım çok sevindim bende isminizi görünce ama biliyordum mutlu döneceğinizi inşallah sonunda da mutlu mesut oluruz hepppp beraber dualarımız hala sizinle

Esen hanım,başlığı görünce çok mutlu oldm,sizden haber almak ne güzel.... Dualarımız hep sizinleydi... her şey güzel olacak siz de inanın ... güzel ,hayırlı haberlerinizi bekliyoruz...

cnmm çok sevindim Allah ım seni çocuklarına bağışlasın inş.

iyi haberlerini bekliyoruzzz:6:

Esen Hanım sizi görünce çok mutlu oldum heyecanlandım . Artıık sağlığınıza kavuştuğunuzu da duymak isteriz Allahın izniyle

Konuyu açan üe ismini gördüğüm anda "aaaaaa" diye bağırmışım eşim sordu ne oluyor. :1: Bekliyorduk yani o kadar görünce şaşırmam normal değil mi? Sorunsuzca gidip gelmenize sevindim. Her şey maneviyatta bitiyor. Maddelere o kadar sıkı sıkıya sarılmışız ki aslında işin başının inanmak olduğunu unutmuşuz. Siz inandınız ve gittiniz, tebrik ediyorum ve inanıyorum ki herşey çok güzel olacak...

sizden haber almak sevindirdi beni açıkcası umarım kötü bir şey olmamıştır dedim kendi kendime
ALLAH acill şifalar versin ganidir rahmeti sevgisi sizede rahmetiyle güldürsün AMİN:29:

Back
X