Tekrardan sizlerle buluşmak,unutulmadığımı görmek ne güzel..

IBende merakla takipteydim cok sevindim inanin sizin yazinizi gorunce insallah hersey daha guzel olacak guzel haberlerinizi bekliyoruz:38:

Gecmisolsun tekrar.artik bizimlesin:21:

Hoşgeldınız esen hanım,konunuz benı cok etkıledıgı ıcın gözüm hep sizi arıyordu ki nihayet kavustuk,ınsallah dedeyle bırlıkte zamanda sıze care olacak,rabbım ısterse hersey olur,nıyet ve ıstek önemlı,allah sızı esınıze cocuklarınıza bagıslasın.....ınsallah yenıden dogmus gıbı olursunuz bundan sonra....sevgıyle...

Konulara bakarken başlıgı tesadüf gördüm kim açmış diye baktım (ki adetim degildir)ve bian ay oleyy ya diye tepki verdim :9:
Çok sevindim inşallah herşey daha iyi olur sizin için :16:

İnanın sizi görünce çok sevindim, szden haber alamadıkça burda içim içimi kemirdi. Bugün nedense bi heyecanla profilinizi açtım ve bi baktım ki yorum yazmışsınız. O kadar mutlu oldum ki. Allah'ım size sonsuz şifasından verecek, ben inanıyorum.
Çok mutlu oldum yaaa:14::14::14::14:

Ayy cok merakla beklemistik :))
Insallah en tez zamanda iyilesme haberlerinide aliriz
iyi olmus gitmen valla cok sevindim yaa

Seni burda görmek yazını okumak çok mutlu etti beni inan....
inşallah yine güzel haberlerini alıcaz.:71::71:

cok sevindimmmmmm yaziyi görünce.. Rabbim siizi cocuklariniza bagislasin insssss....

Hoşgeldiniz, dönüşünüze çok sevindim. Merakla bekliyordum sizi ama arada giremediğim günlerde kaçırmışım bu başlığı şimdi gördüm. Daha da güzel haberlerinizi bekliyoruz. Bir de özel olmayan anılarınızı paylaşırsanız seviniriz. Bir umuda ihtiyacı olan başkaları da olabilir. En azından bir kapı aralar sizin deneyimleriniz.

profilimde esen9 su konuya mesaj yazdi diye gordugumde gozlerim doldu ya,
abdestim bozulmasin diye aglamamak icin zor tuttum kendini
oyle cok oyle cok sevindimki ablacim
simdi namaz kilicam,sende dualarimdasin abla
insalah hayirlisiyla boyle guzel ilerler tadavi ve sagligina kavusursun

Teşekkür ediyorum kızlar varlığınız eksik olmasın.İyi dileklerim sizinle olacak umut varsa herşey mümkün bir kez daha inandım.Özel mesaj yazamıyorum kusura bakmayın lütfen

Teşekkür ediyorum kızlar varlığınız eksik olmasın.İyi dileklerim sizinle olacak umut varsa herşey mümkün bir kez daha inandım.Özel mesaj yazamıyorum kusura bakmayın lütfen
ablacım tekrardan hoş geldinn :):16:

ablacım tekrardan hoş geldinn :):16:

Hoşbuldum tatlım =) Bazı arkadaşlarda yaşananları anlatmamı istemiş bende paylaşmayı çok isterim ama inanın nereden başlayayım nasıl toparlayayım,40 günü sizi sıkmadan nasıl anlatayım hiç bilmiyorum.

Hoş geldin esen ablaa :) iyi olmana çok çok çok sevindim sen daha iyi olacaksın...

Şu an sağlık durumun iyidir umarım..

Ve bize şu 4 gününden bahseder misin?

Nasıl bahsetsem demişsiniz bence bir konu açın ve başlayın..

Allah yar ve yardımcınız olsun..

Sağlıklıca kalın..

Hoşbuldum tatlım =) Bazı arkadaşlarda yaşananları anlatmamı istemiş bende paylaşmayı çok isterim ama inanın nereden başlayayım nasıl toparlayayım,40 günü sizi sıkmadan nasıl anlatayım hiç bilmiyorum.

sıkılmak mı bikere onu unut ablamm inan 0 kırk günü nasıl beklediysek senin kendini hazır hissettiğinde yazmanıda öyle sabır ve aşkla bekleriz .sen hiç sıkıntı yapma şimdi onu kendne.bizim bücürükler nasıl iyiler mi ? nasıl mutlular kim bilir ...

Hoş geldin esen ablaa :) iyi olmana çok çok çok sevindim sen daha iyi olacaksın...

Şu an sağlık durumun iyidir umarım..

Ve bize şu 4 gününden bahseder misin?

Nasıl bahsetsem demişsiniz bence bir konu açın ve başlayın..

Allah yar ve yardımcınız olsun..

Sağlıklıca kalın..

Hoşbuldum canım =) sağlık durumum tamamiyle iyi değil henüz malesef ama kendimi çok daha iyi hissediyorum.Konuyu açarsam eğer yeri burasına uygun olmaz diye düşünüyorum.Yavaş yavaş o kısmada geleceğim inşallah

Back
X