"Tekrarla" tuşuna bastıran şarkılarım :D

Ee, yine aralara 1-2 yerli parça eklemenin zamanı gelmiş

İtiraf gibi iki şarkı bırakıyorum burada, bunları da dinlerdim çok olmuş unutmuşum.

("Orada" olacak ama!!! )
Mert Ekren - Alo Orda Mısın?

Özcan Deniz - Dön Desem

Re-offender'ı vermişim geçtiğimiz sayfalarda, Travis'in yine tekrarda dinlediğim iki parçasını daha ekleyeyim:
Travis - The Beautiful Occupation

Travis - Side

Ben de son zamanlarda Hozier'e sardım, çok rahatlatıyor beni albümünü dinlemek özellikle. Birkaç tanesini buraya koyayım, belki sen de seversin Gangsta, çok tarzın değil gibi sanki ama ehehe. :)

Ya sözleri gayet iyi ama müziği benlik değil, daha orijinal ve olgun bir zevk istiyor bence bu tarzı dinlemek. :)
Ben de şu parçasının sözlerini seviyorum:

Ama müziği bana tat vermiyor açıkçası. Kendiyle barışık müziklerden ziyade kavgalı ve bazen saçmalık derecesinde basit sözlere sahip, umudu bile kafaya ite kaka koyan serseri müzikler hoşuma gidiyor nedense. :)

Misal:

Ya o kadar elektronik müzik ekledim ama kıymetinin tam bilinemediğini düşündüğüm bir yeteneğini eklemeyi unuttum iyi mi? :)

BEDÜK - Automatik

Bedük - Benim Gecem

Beduk - Gravity

Bedük - Koyver Kendini

Tazelerden ekleyelim, güzel iş olmuş bence.
Klipteki toto miktarı da tam kararında

Iggy Azalea ft. Kash Doll - F*ck It Up

Fck it up sis diye geziyorum şu ara, dilime dolandı tekrarda dinlemekten

Ya ben eski dinlediklerime geri döneyim biraz da;

"Bunu eklemeyi unuttum" dediğim şeyler hala çıkıp duruyor, yine dinliyorum, eklemeyi unutmuşum ya:

KONGOS - Come with Me Now

Placebo - English Summer Rain

Ben de şarkı ekleyeceğim buraya. :) Adore Delano aslında bir drag queen ama harika şarkılar yapıyor, tam grunge rock Nirvana tarzı. Onun şarkılarından birine kafayı taktım şu sıralar.

Adore Delano - 27 Club

Ya bu şarkıyı öyle aman aman sevmiyor, dinlemiyordum; işte arabada şurada burada radyoda denk gelirse anca dinliyordum ama bu 80ler tarzı remix karşıma çıktı, 2 sene önce yapılmış galiba; ben yeni keşfetmiş oldum; çok hoşuma gitti. Tınılar çok tanıdık, belki bilindik bir 80ler şarkısı ile karıştırmışlar ama çıkaramadım:

Dua Lipa - New Rules (80s Remix)

Melanie Martinez - Mad Hatter

Şu akustik "Toxic" performansını da eklemezsem olmaz :)
Britney Spears-Toxic (Melanie akustik yorum)

Geçtiğimiz sayfalarda ekledim mi hatırlayamadığım için, şimdi dinlerken yine eklemek istedim:

Athena - Ses Etme

Kovalıyorrsuuunn kendi kendiiniiiiğğ
Hayat buysaaaaa, ben yokum der gibiiiiğ.

Dönüyoosuuunn, hep aynı yeeerrdeeeğ
Yenii baştaann, başlıyormuş gibiiiiğğğ.

The Weeknd - Blinding Lights

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…