• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

"Tekrarla" tuşuna bastıran şarkılarım :D

Şuracığı da 90lar diskosuna döndürelim hemen :KK70:

Summer Hits kasetlerimde duruyor galiba bunlar hala hasjadkhda :D

Elektroniğe dönelim biz yine:

Geçtiğimiz sayfalarda Bloodsport parçasını eklemiştim, bi tane daha gelsin sevdiklerimden, pek bilinmez ama fena değildir:

Planet Funk yine elbette; her şarkısını ayrı ayrı eklesem olacak.

Son düzenleme:
Elektric Guest'ten bi parça daha ekleyeyim içimde kalmasın :p

Hazır şu an dinliyorken ekleyeyim hemen:

Madonna ile devam edelim; eski şarkılarına nazaran yeni şarkılarını daha çok seviyorum kadının. Zamana ayak uydurmada bir numaraya oynamayı iyi biliyor:

Elektronik, techno ve trance olarak karışık klasörler olarak attıklarımdan kazdım geldim; en popilerden başlayalım:

Vaktinde bu müzikle yürüyordu mankenler paso, hatırlarsınız dinleyince hemen
Uyarı: Klip, böcek fobisi olanlar için rahatsız edici olabilir.

Eh Paul abimizi koyalım buraya; Blade, The Matrix ne varsa elinden geçti kendisinin :))

Madem elektronik dedik, yine araya Depeche Mode atmazsam olmaz şimdi :)

Ve Pendulum

Karışık kaset yapayım buraya bi de :p

Seneler sonra bile sözlerini hala aynı ritm ve sırada söyleyebiliyor olduğum gerçeğiyle yüzleşiyorum şu an :D

:KK53::KK76:

Bu şarkı böyle dinlenir :KK70:
Hangi filmde işitmiştim bunu ilk, Beverly Hills Cop olmalı evet o :KK70:

Bir Pet shop boys daha atalım buraya; bu parça da ilk çıktığı dönem tel. zil sesimdi.
Ve duşta bağırarak söylediğim şarkı olarak da not düşeyim; bu bilgiyi eklediğime pişman olacağım biliyorum :KK70:

Son düzenleme:
Film müziği olarak defalarca dinlemekten bıkmadığım bi efsane daha var, aklımdayken ekliyim:

:D :D

İki haline de bayılıyorum bu parçanın:

Vaktinde çok dinlediğim bi düzenleme olarak şuracıkta dursun, kafam iyi götürüyormuş valla:

Always, always, always, always gidiyo :D

Hemen kulakları dinlendirelim:

Şuraları karıştırayım az daha:

Unutmuş gitmişim bunları ya, arşive atmasam hiç gelmeyecek aklıma :)

Klasik müzik dinleme şeklim olarak şunu da ekleyelim :D

Çok sevmiştim ilk dinlediğimde.

Çok sevdiğim bi grup olduğu halde tek parça eklemişim Muse'tan. Eh bi tane daha eklemek şart yani:

Lise zamanlarıma gideyim Placebo ile:

Şimdilik kapanışı da Rockwell ile korkunçlu yapalım :p ... Evet o ses Michael Jackson elbette :))

Back
X