demekki bi ben varım :)
canım tüp bebek denedik negatif
demekki bi ben varım :)
bende ilk hamilelliğimde boş gebelik yaşadım ve aradan 1 sene gecti hamileyim,,fakat 4haftalıkkken keseyi gördük.doktorr boş gebelik olup olmayacağı şimdi anlaşılmaz daha küçük dedi ve yaklaşık 10 gündür evde sürekli stres içinde bekliorumm.midem felan bulanmıo,,buda benii korkutuo..en son bhcg degerim 3009 lardaydı..gecen hafta yaptrdık onuda..bu kaygılarım ne zamna bitecek..bebeğim olmasını çok ama çok istiorumm
3 kere boş gebelik geçirdim ne yolk kesesi ne de bebek göründü anlayacağınız.bütün testlerin normal çıktı HSG de dahil..eşiminde sperm testi iyi çıktı.ne yapacağımızı şaşırdık.hangi doktora gitsem dene olacak diyor.ama olmuyor işte.benim gibi olan varsa ne gibi tedaviler uygulandı??
Merhaba, ben de 4 defa boş gebelik yaşadım. Testler tahliller hep normal çıkıyor. Tüp bebek düşünüyoruz. Sizin şuanki durumunuz nedir?? Yardımcı olursanız çok memnun olurum..
3 kere boş gebelik geçirdim ne yolk kesesi ne de bebek göründü anlayacağınız.bütün testlerin normal çıktı HSG de dahil..eşiminde sperm testi iyi çıktı.ne yapacağımızı şaşırdık.hangi doktora gitsem dene olacak diyor.ama olmuyor işte.benim gibi olan varsa ne gibi tedaviler uygulandı??
Bir bos gebeligim oldu tam 2 sene once ondan son
Canm bnmde bi dusuk bir boş gebelik oldu morfolojiyle alakalı dedi demi sna doktor biz sorduk sanmıyorum bayandan kaynaklı olma ihtimali yüksek diyor tahlilleri yaptırdık temiz eşim varikosel ameliyatı oldu . Eşimin morfolojisine hic bakilmadi buna baktirmalimiyiz
- Hata verdi telefon kusura bakmayin o bos gebelikten sonra bir daha hic bir gebelik olmadi ama benim esimde ciddi morfoloji sorunu var. doktorumuz bununla alakali oldugunu soyledi. tup vebeklede sansimiz dusuk olucakmis yine bos olabilrmis oyuzden artik cesaret edemiyorum.
Bence morfoloji mutlaka baktirin. bos gebelik gecirenlerin cogunda morfoloji problemi oluyor. yabanci kaynaklardanda okumustum. dort senedir kullanmadigimiz kur ilac kalmadi. tup bebekle bile sansimiz dusuk. zaten morfoloji problemi olanlarin cogunda dna hasarida oluyor bebegin gelismemesine sebep oluyor. neyse insallah siz kolaylikla hamile kalirsiniz ben umudumu tamamen yitirdim.Canm bnmde bi dusuk bir boş gebelik oldu morfolojiyle alakalı dedi demi sna doktor biz sorduk sanmıyorum bayandan kaynaklı olma ihtimali yüksek diyor tahlilleri yaptırdık temiz eşim varikosel ameliyatı oldu . Eşimin morfolojisine hic bakilmadi buna baktirmalimiyiz
Umudunuzu yitirmeyen bnce hiç beklemediğiniz bir anda verir yüce rabbim inşallah öyle olur .. çok teşekkür ederim bilgilerin için özelde ne kadara yapıyorlar bu testiBence morfoloji mutlaka baktirin. bos gebelik gecirenlerin cogunda morfoloji problemi oluyor. yabanci kaynaklardanda okumustum. dort senedir kullanmadigimiz kur ilac kalmadi. tup bebekle bile sansimiz dusuk. zaten morfoloji problemi olanlarin cogunda dna hasarida oluyor bebegin gelismemesine sebep oluyor. neyse insallah siz kolaylikla hamile kalirsiniz ben umudumu tamamen yitirdim.
130-150tl arasinda spermiyogram yapiliyor bursada herseye bakiyorlar hareket morfoloji yogunluk gibi ama kruger kriteri olmasi onemliymis oyle diyorlarUmudunuzu yitirmeyen bnce hiç beklemediğiniz bir anda verir yüce rabbim inşallah öyle olur .. çok teşekkür ederim bilgilerin için özelde ne kadara yapıyorlar bu testi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?