tekrarlayan boş gebelik

elendil85

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Mart 2010
735
0
116
Diğer
3 kere boş gebelik geçirdim ne yolk kesesi ne de bebek göründü anlayacağınız.bütün testlerin normal çıktı HSG de dahil..eşiminde sperm testi iyi çıktı.ne yapacağımızı şaşırdık.hangi doktora gitsem dene olacak diyor.ama olmuyor işte.benim gibi olan varsa ne gibi tedaviler uygulandı??

demekki bi ben varım :)

Merhabalar,

Yazali cok olmus ama bende gecen hafta ikinci kez bos gebelikten dolayi kurtaj oldum. Surecin nasil gidyor merak ettim? Umarim guzel gelismeler olmustur
1 hafta sonra bende arastirma icin testlere baslayacagim, testleri mi yaptirmak icin uygun fiyatli hastane ariyoum. Sonrasi icinde perinatoloji (riskli gebelik uzmani) bir iki doktor buldum gebe kalma surecini o aekilde devam etmwyi dusunuyorum

canım tüp bebek denedik negatif :(

yaaa :( Allah'tan ümidimizi kesmeyeceğiz cnm, zor süreçler tabi bunlar ama inşallah sağlıkla alacağız kucağımıza Allah'ın izniyle bebecikleri:34:

eşine ve sana genetik testleri filan yapıldı değil mi tüp bebek öncesi? ben haftaya zeynep kamil genetik bölümüne gideceğim çünkü doktorum kromozom testlerimiz, pıhtılaşma ve bağışıklık sistemim ile ilgili bazı testlere bakılmadan tekrardan bebek denemeyi yasakladı. çıkan sonuçlara göre kromozomsal bir problem çıkarsa PGT tüp bebek tedavisi, pıhtılaşma ile ilgili problem çıkarsa hematoloji doktoru ile sürece devam edeceğiz:31: umutlu ve heyecanlıyım ilerisi için, herşey güzel olacak inşallah

aminnn.bizim bütün testler yapıldı.hatta genetik normal oduğu halde biz tüp bebeklere pgt yaptırdık Allah a şükür bişe çıkmadı sağlıklılardı ama olmadı :( Allah yolunuzu açık etsin :))

demekki bi ben varım :)

bende ilk hamilelliğimde boş gebelik yaşadım ve aradan 1 sene gecti hamileyim,,fakat 4haftalıkkken keseyi gördük.doktorr boş gebelik olup olmayacağı şimdi anlaşılmaz daha küçük dedi ve yaklaşık 10 gündür evde sürekli stres içinde bekliorumm.midem felan bulanmıo,,buda benii korkutuo..en son bhcg degerim 3009 lardaydı..gecen hafta yaptrdık onuda..bu kaygılarım ne zamna bitecek..bebeğim olmasını çok ama çok istiorumm

bende ilk hamilelliğimde boş gebelik yaşadım ve aradan 1 sene gecti hamileyim,,fakat 4haftalıkkken keseyi gördük.doktorr boş gebelik olup olmayacağı şimdi anlaşılmaz daha küçük dedi ve yaklaşık 10 gündür evde sürekli stres içinde bekliorumm.midem felan bulanmıo,,buda benii korkutuo..en son bhcg degerim 3009 lardaydı..gecen hafta yaptrdık onuda..bu kaygılarım ne zamna bitecek..bebeğim olmasını çok ama çok istiorumm

inşallah bu sefer olur canım.malesef boş gebelikte olsa kese görünüyor,belirtiler de yaşıosun,hatta benim kesem bütümeye devam ederdi.umarım senin yüzün güler önemli olan kese içinde yolk sac kesesini görmen varsa Allahın izniyle bebeğini de görürsün :)

3 kere boş gebelik geçirdim ne yolk kesesi ne de bebek göründü anlayacağınız.bütün testlerin normal çıktı HSG de dahil..eşiminde sperm testi iyi çıktı.ne yapacağımızı şaşırdık.hangi doktora gitsem dene olacak diyor.ama olmuyor işte.benim gibi olan varsa ne gibi tedaviler uygulandı??

Merhaba, ben de 4 defa boş gebelik yaşadım. Testler tahliller hep normal çıkıyor. Tüp bebek düşünüyoruz. Sizin şuanki durumunuz nedir?? Yardımcı olursanız çok memnun olurum..

Merhaba. Ben de 4 defa boş gebelik yaşadım. Bütün testler tahliller temiz çıkıyor. Şimdi tüp bebek düşünüyoruz. Sizin şuanki durumunuz nedir?? Yada aynı durumu yaşayıp sağlıklı bebeği olan var mı?? Yardımcı olursanız çok memnun olurum..

Bir bos gebeligim oldu tam 2 sene once ondan son
  • Hata verdi telefon kusura bakmayin o bos gebelikten sonra bir daha hic bir gebelik olmadi ama benim esimde ciddi morfoloji sorunu var. doktorumuz bununla alakali oldugunu soyledi. tup vebeklede sansimiz dusuk olucakmis yine bos olabilrmis oyuzden artik cesaret edemiyorum.

• Hata verdi telefon kusura bakmayin o bos gebelikten sonra bir daha hic bir gebelik olmadi ama benim esimde ciddi morfoloji sorunu var. doktorumuz bununla alakali oldugunu soyledi. tup vebeklede sansimiz dusuk olucakmis yine bos olabilrmis oyuzden artik cesaret edemiyorum.
Canm bnmde bi dusuk bir boş gebelik oldu morfolojiyle alakalı dedi demi sna doktor biz sorduk sanmıyorum bayandan kaynaklı olma ihtimali yüksek diyor tahlilleri yaptırdık temiz eşim varikosel ameliyatı oldu . Eşimin morfolojisine hic bakilmadi buna baktirmalimiyiz

Canm bnmde bi dusuk bir boş gebelik oldu morfolojiyle alakalı dedi demi sna doktor biz sorduk sanmıyorum bayandan kaynaklı olma ihtimali yüksek diyor tahlilleri yaptırdık temiz eşim varikosel ameliyatı oldu . Eşimin morfolojisine hic bakilmadi buna baktirmalimiyiz
Bence morfoloji mutlaka baktirin. bos gebelik gecirenlerin cogunda morfoloji problemi oluyor. yabanci kaynaklardanda okumustum. dort senedir kullanmadigimiz kur ilac kalmadi. tup bebekle bile sansimiz dusuk. zaten morfoloji problemi olanlarin cogunda dna hasarida oluyor bebegin gelismemesine sebep oluyor. neyse insallah siz kolaylikla hamile kalirsiniz ben umudumu tamamen yitirdim.

Bence morfoloji mutlaka baktirin. bos gebelik gecirenlerin cogunda morfoloji problemi oluyor. yabanci kaynaklardanda okumustum. dort senedir kullanmadigimiz kur ilac kalmadi. tup bebekle bile sansimiz dusuk. zaten morfoloji problemi olanlarin cogunda dna hasarida oluyor bebegin gelismemesine sebep oluyor. neyse insallah siz kolaylikla hamile kalirsiniz ben umudumu tamamen yitirdim.
Umudunuzu yitirmeyen bnce hiç beklemediğiniz bir anda verir yüce rabbim inşallah öyle olur .. çok teşekkür ederim bilgilerin için özelde ne kadara yapıyorlar bu testi

Umudunuzu yitirmeyen bnce hiç beklemediğiniz bir anda verir yüce rabbim inşallah öyle olur .. çok teşekkür ederim bilgilerin için özelde ne kadara yapıyorlar bu testi
130-150tl arasinda spermiyogram yapiliyor bursada herseye bakiyorlar hareket morfoloji yogunluk gibi ama kruger kriteri olmasi onemliymis oyle diyorlar

Arkadaslar benim durumda olan varmı ne olur yardimci olun üç defa düşük oldu kese oluşmadan düşük oluyor iki defa kürtaj oldum bitane si kendi düştü doktorlar genetik testleri pıhtılaşma testi eşim den Sperm testi aldı hepsi iyi çıktı benim durumda olup sağlıklı gebelik yaşiyan varmı ne yapmalı yim cevap yazın lütfen

Back
X