tekrarlayan düşük nedeniyle tüp bebek

melay83

Nirvana
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2008
42
0
611
İstanbul
arkadaşlar benim gibi terarlayan düşükleri olup tüp bebek yaptıran yada yaptırmayı düşünen var mı ?
ben düşünüyorum tekrarlayan düşüklerim ve dış gebeliği oldu. tüp bebek pgt deneyen arkadaşlar oldu mu. nerde yatırdınız ?

bence hemen tüp bebek yaptırmayın, düşükler için araştırma yaptırın genetik test vs.kanınızda pıhtılaşma olabilir.eğer keisn kararlıysanız bu konuyu tüp bebek bölümüne açabilirsiniz oradaki arkadaşlar hemen yardımcı olur.geçmiş olsun.

arkadaşlar benim gibi terarlayan düşükleri olup tüp bebek yaptıran yada yaptırmayı düşünen var mı ?
ben düşünüyorum tekrarlayan düşüklerim ve dış gebeliği oldu. tüp bebek pgt deneyen arkadaşlar oldu mu. nerde yatırdınız ?

merhaba canim.benimde bir oglum var .iknci cocugu cok istememe ragmen olmadi üc tane düsük yaptim.nedeni ise progesteron hormonunun yetersizligi.üc dört ay klomen kullandim olmadi sonra asilama denedim olmadi daha sonra iki kere tüp bebek denedim yine olmadi hamile kalamiyorum bir türlü.senin düsüklerin arastirildimi canim

çokgeçmiş olsun cnm. benim düşüklerim hiç bir nedeni yok genetik dahil kanpıhtılaşması vs tüm tahlillerim yapıldı. doktorlar artık ypılcak hiçbir test kalmadığını söyledi. benim son düşüğümden sonra sanırım sağ tüpümde yapışık vs oldu üst üste dış gebelik geçirdim. o yüzden artık tüp bebek düşünüyorum.

iyi akşamlar bende 3 tane düşük yaşadım biri dış gebelikti ve tüpümde gitti ardan 3 y geçti tekrar hamile kaldım buda kimyasal gebelikmiş oda gitti ben artık istemiyorum 1 yıla kadar

merhaba canım ben 7 tane düşük yaptım ve şuan preimplatasyon genetik tanı önerildi sen ne yaptın

Back
X