F Fatma1004 Üye Kayıtlı Üye 25 Mart 2022 67 8 6 30 14 Kasım 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Fatma1004 #1 son altı ayda iki kere düşük yaşadım. daha önce memnun edici sonuçlar almış hanımlardan doktor tavsiyesi rica edebilir miyim? İzmir'de olması gerekmektedir.
son altı ayda iki kere düşük yaşadım. daha önce memnun edici sonuçlar almış hanımlardan doktor tavsiyesi rica edebilir miyim? İzmir'de olması gerekmektedir.
T temmuzekim Popüler Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 24 Ocak 2021 5.671 En iyi cevaplar 1 4.888 123 31 15 Kasım 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Fatma1004 #2 Fatma1004 .!.: son altı ayda iki kere düşük yaşadım. daha önce memnun edici sonuçlar almış hanımlardan doktor tavsiyesi rica edebilir miyim? İzmir'de olması gerekmektedir. Genişletmek için tıkla... Tüp bebek için nurettin ersöz ince’ye gittim ilk seferde hamile kaldım. 3.aydan sonra ise Mehmet Bal’a geçiş yaptım ikiside işinde uzman doktorlar
Fatma1004 .!.: son altı ayda iki kere düşük yaşadım. daha önce memnun edici sonuçlar almış hanımlardan doktor tavsiyesi rica edebilir miyim? İzmir'de olması gerekmektedir. Genişletmek için tıkla... Tüp bebek için nurettin ersöz ince’ye gittim ilk seferde hamile kaldım. 3.aydan sonra ise Mehmet Bal’a geçiş yaptım ikiside işinde uzman doktorlar
F Fatma1004 Üye Kayıtlı Üye 25 Mart 2022 67 8 6 30 15 Kasım 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Fatma1004 #3 temmuzekim .!.: Tüp bebek için nurettin ersöz ince’ye gittim ilk seferde hamile kaldım. 3.aydan sonra ise Mehmet Bal’a geçiş yaptım ikiside işinde uzman doktorlar Genişletmek için tıkla... tesekkur ederim hakkınızda hayırlısı olsun. :)
temmuzekim .!.: Tüp bebek için nurettin ersöz ince’ye gittim ilk seferde hamile kaldım. 3.aydan sonra ise Mehmet Bal’a geçiş yaptım ikiside işinde uzman doktorlar Genişletmek için tıkla... tesekkur ederim hakkınızda hayırlısı olsun. :)