Gebeliğe Hazırlık Tekrarlayan Düşük Tedavisi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

kurkur

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
2
Puanlar
1
1 kimyasal gebelik, 1 düşük ve 1 de kürtajım var. Tekrarlayan düşük için testler yapılıyormuş. Bu testler devlet hastanesinde yapılıyor mu? Yapılıyorsa Ankara’da hangi hastaneler var yapan?

pıhtılaşma ve genetik testleri yapılıyor herhangi bir devlet hastanesinde tıbbi genetik bölümüne randevu alıp yaptırabilirsiniz. bir de yumurtalık rezervi için hormon testi yapılabilir o da kadın doğum bölümü. geçmiş olsun benim de geçmişimde 3 düşük biri kürtaj sayısız kimyasal gebelik vardı son gebeliğimde kan sulandırıcı kullandım şükür kucağıma aldım umarım sizin de gönlünüzce olur Allah işinizi kolaylaştırsın

pıhtılaşma ve genetik testleri yapılıyor herhangi bir devlet hastanesinde tıbbi genetik bölümüne randevu alıp yaptırabilirsiniz. bir de yumurtalık rezervi için hormon testi yapılabilir o da kadın doğum bölümü. geçmiş olsun benim de geçmişimde 3 düşük biri kürtaj sayısız kimyasal gebelik vardı son gebeliğimde kan sulandırıcı kullandım şükür kucağıma aldım umarım sizin de gönlünüzce olur Allah işinizi kolaylaştırsın
Çok teşekkür ederim amin inşallah🙏🏼 sağlıkla büyütün evladınızı da

Daha önce genetik testlerimi vardı allahim yaa asilardan mi acaba diye düşünüyorum benimde genetik pıhtılaşma çıktı hematoloji bölümüne gittim hepsi tertemiz anlamadım gitti

Daha önce genetik testlerimi vardı allahim yaa asilardan mi acaba diye düşünüyorum benimde genetik pıhtılaşma çıktı hematoloji bölümüne gittim hepsi tertemiz anlamadım gitti
Ben de aşılardan diye düşünüyorum açıkçası gerçekten önceden ne böyle şeyler vardı ne de otizm

Ben de aşılardan diye düşünüyorum açıkçası gerçekten önceden ne böyle şeyler vardı ne de otizm
Şimdide deniyorum olmuyor çocuk kurtajlardan yapisiklik olmuş rahim filmi cekildimm minimal dedi ama karmakarışık 😌😌

1 kimyasal gebelik, 1 düşük ve 1 de kürtajım var. Tekrarlayan düşük için testler yapılıyormuş. Bu testler devlet hastanesinde yapılıyor mu? Yapılıyorsa Ankara’da hangi hastaneler var yapan?
Çok araştırıp her yolu deneyio cok uzun yollar geldikten sonra size şiddetle tavsiyem boşuna daha cok kendinizi yıpratmayın
1. Rahim filmi
2. Genetik testler
3. Kan pıhtılasması
4.eşinizin değerler
5 pco yuöurta kalitesizliğine sebep olabilir
Eğer bunların hepsi normal çıkarsa kesin direk genetikli tüp bebeğe geçin
Bazı şeylerde bu düşük sebebi OLABİLİR derlersede bence geçin
AMA kesin bir düşük sebebi bulunursa tedavi olup tekrr doğal yolla denenebilir

Kendimi örnek verecek olursam
3 gen heterozigot hiç kan sulandırıcı verilmedi
Eşte hız düşük morfoloji 2
Rahim filmim normal
Gen testlerimiz temizdi
Bunlara rağmen 5 kez hamile kaldım 3 kürtaj+1 erken doğum kayıp+1 dış gebelik
Sonuç: tüp bebekle görüştüm genetikli + bağışıklık serumlu+ kan pıhtılaşma iğneli tüp bebek yaptırmam şartmış

Şimdide deniyorum olmuyor çocuk kurtajlardan yapisiklik olmuş rahim filmi cekildimm minimal dedi ama karmakarışık 😌😌
Yapışıklık oldugu sürece kalamazsın yüksek ihtimal, kalsan bile riskli olabilir diye bilitorum. onu laposkopimi ne o yöntemle açıyorlar bir arkadasım oldu.

Yapışıklık oldugu sürece kalamazsın yüksek ihtimal, kalsan bile riskli olabilir diye bilitorum. onu laposkopimi ne o yöntemle açıyorlar bir arkadasım oldu.
Doktorlar filmde baktılar 15 tane Doktora gösterdim canım sadece 1 tanesi dediğin yöntemi yapmamız gerekiyor dedi bu ay kalmazsam yaptircam temizlettircem kuzummm

Yapışıklık oldugu sürece kalamazsın yüksek ihtimal, kalsan bile riskli olabilir diye bilitorum. onu laposkopimi ne o yöntemle açıyorlar bir arkadasım oldu.ilk l
İlk kürtaj oldum 3 ay araylan 2. Hamileliği erken yaptım onunda kalbi durdu yapisikliktan olsaydı 2. Olmazdı diyede düşünüyorum genetik testlerimide yaptırdım göbekten kan sulandirici vurulcam oda kalirsam canimm heterizigot geni 1 i farklıymış oo da neyse artık

Doktorlar filmde baktılar 15 tane Doktora gösterdim canım sadece 1 tanesi dediğin yöntemi yapmamız gerekiyor dedi bu ay kalmazsam yaptircam temizlettircem kuzummm
En güzeli tabii tek ona bağlı kalmamakta lazım diğer sorun olacak şeyleride araştırın mutlaka. İnşallah tez. akitte güzel sonuçlar alırsınız.

En güzeli tabii tek ona bağlı kalmamakta lazım diğer sorun olacak şeyleride araştırın mutlaka. İnşallah tez. akitte güzel sonuçlar alırsınız.
Amin Herseyi yaptırdım 8 aydır kalamıyorum normalde kalıyordum 3. Gebelige 1 yıl sonra kalirsin diyende var hayırlısı allahh kararlamistir canimmm

Back
X