benim midemi bebek aspirini vermişti o mahvetti canım.Halen hafif hafif agrıyor inşallah akşam agrımaz dün akşam çok agrıdı uyuyamadım agrıdan, bugun içmedim bebek aspirinini ekopirin vermişti ona başladım umarım o dokunmaz mideme. birde bana folbiolu günde 3 kere verdi sabah öglen akşam canım.Sağlıkla gelsinde bebeklerimiz görsünler anneleri onlar için nelere katlandı.:ecrin_bebek:
evet canım bende pıltılaşma vardı ondan aspirine başlamıştım ama işte sorun oldugu için sonradan ekopirine geçtim 150lik . bebe aspirini 100lüktü. bende tam anlamıyorum zaten canım. anlamadım senin durumunu pıltılaşma bozuklugu yoksa neden kan sulandırıcı igneye başlıcak . bende oldugu halde aspirin vermeleride kafamı karıştırdı şimdi.
bakalım bizim durumda en geç birbucuk haftaya belli olcak canım , zaten hamile kalırsam birbucuk hafta içinde belli olur . Allahım hepimize saglıklı hayırlı evlattlar versin.:Saruboceq:
umarım seninde testlerin temiz çıkar kistler falan hepsi kaybolur canım. güzel haberlerini bekliyorum.opuyorumnanaktan
günaydın kızlar...ben geldim :) herşey yolunda şükür 2 aya kadar korunmayı bırakabileceğim :)))
bugün kontrolüm vardı canım kistler yok olmuş adetle birlikte. ona çok sevindim ama daha önce 3 düşük yaptığım için doktorum histeroskopi yapalım bir rahmin içine bakalım dedi şimdi çok kararsızım olup olmama konusunda zararı var mı ki? benim iğneyi kullanma nedenim tamamen koruma amaçlı pıhtılaşma yok ama bebeklerimin kalbi durduğu için iğneye başlayacağım şu histereskopiden sonra belkide rahimde başka bir neden var bilemiyorum olmadan kafam çok karışık ....
canım gelsinde bebeişler.bizler hepsini unuturuz yaaaaaa
bu arada sana neden günde 3 folbiol verdi ki.
günaydın kızlar...ben geldim :) herşey yolunda şükür 2 aya kadar korunmayı bırakabileceğim :)))
çicek ve asnil teşekkür ederim canlarım...inşallah bundan sonra güzel haberler paylaşacağız burada...allahım yüzümüzü güldürecek bu sefer :)))
merhaba arkadaşlar ben iki hafta önce bebişimi kaybettim. ama parça düşeli 10 gün oluyor. hala kanama var. ama ilk günden bu yana şiddetli olmadı. sürekli kahverengi akıntı vardı. üç gündür koyu kırmızı kan var. bebeğim 5 hafta 6 günlüktü parça kalma olasılığı var mıdır? bir de ara ara sızı oluyor ama çok şiddetli değil. adet sancısı gibi. ben tüp bebek ile hamile kaldım çok fazla izin kullandım şimdi izin isteyemem doktora da ulaşamıyorum. kafama takıldı yardım eder misiniz?
canım çok geçmiş olsun.kanaman devam ediomuş.bence kanamanda sancı da normal.ama kanaman bittikten sonra ilk işin doktora gitmek olmalı.kürtaj bile olduğunda kanamadan sonra kontrole gidilio.parça kalıp kalmadığına bakılıo.başka türlü anlaşılmaz canım.tekrar geçmiş olsun.allah bi daha yaşatmasın
canım çok teşekkür ederim. tedavi ile hamile kalanlarda biraz daha uzun sürüyormuş. içim rahatladı. çarşamba doktora gidicem. bu süreyi kısaltmak için bir ilaç verir belki ben aspirin içiyorum sulandırsın diye adetliyken işe yarıyor ama burda işe yaramıyor galiba. hakkımızda hayırlısı.
merhaba arkadaşlar ben iki hafta önce bebişimi kaybettim. ama parça düşeli 10 gün oluyor. hala kanama var. ama ilk günden bu yana şiddetli olmadı. sürekli kahverengi akıntı vardı. üç gündür koyu kırmızı kan var. bebeğim 5 hafta 6 günlüktü parça kalma olasılığı var mıdır? bir de ara ara sızı oluyor ama çok şiddetli değil. adet sancısı gibi. ben tüp bebek ile hamile kaldım çok fazla izin kullandım şimdi izin isteyemem doktora da ulaşamıyorum. kafama takıldı yardım eder misiniz?
canım çok teşekkür ederim. tedavi ile hamile kalanlarda biraz daha uzun sürüyormuş. içim rahatladı. çarşamba doktora gidicem. bu süreyi kısaltmak için bir ilaç verir belki ben aspirin içiyorum sulandırsın diye adetliyken işe yarıyor ama burda işe yaramıyor galiba. hakkımızda hayırlısı.
slm arkadaşlar herkese geçmiş olsun ben 1 yıllık evliyim 3 düşük yaptım 1 kere kürtaş oldum bebeğimin kalp atımları yok dediler ve çok üzüldüm ama şuan hamile kalmayı okadar cok istiyorum ki nasıl ama korkuyorumda ne yapacam bilmiyorum bir bilginiz varsa lütfen paylaşın senağlama senağlama
günaydın canıııııım:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?