Tekrarlayan düşük yapanlar gelin tecrübelermizi paylaşalım

canım gelsinde bebeişler.bizler hepsini unuturuz yaaaaaa

bu arada sana neden günde 3 folbiol verdi ki.

bugün kontrolüm vardı canım kistler yok olmuş adetle birlikte. ona çok sevindim ama daha önce 3 düşük yaptığım için doktorum histeroskopi yapalım bir rahmin içine bakalım dedi şimdi çok kararsızım olup olmama konusunda zararı var mı ki? benim iğneyi kullanma nedenim tamamen koruma amaçlı pıhtılaşma yok ama bebeklerimin kalbi durduğu için iğneye başlayacağım şu histereskopiden sonra belkide rahimde başka bir neden var bilemiyorum olmadan kafam çok karışık ....

günaydın kızlar...ben geldim :) herşey yolunda şükür 2 aya kadar korunmayı bırakabileceğim :)))

günaydın kızlar...ben geldim :) herşey yolunda şükür 2 aya kadar korunmayı bırakabileceğim :)))

günaydın canımmmmm çok sevindim buna , hadi bakalım canımcım bak herşey yoluna girmeye başladı. bende beklemedeyim adetimi beklicem olursam değilim demektir , olmazsam melegim geliyor :)

çok sevindim canım bak gitmiş kistler:) diger konuyuda yasemine bir sor istersen o yeni yaptırdı canım bilgisi daha fazladır bu konuda.bak o yaptırmış iyi çıkmış sonuç seninde iyi çıkacak üzme kendini .İyi düşün hep canım

canım gelsinde bebeişler.bizler hepsini unuturuz yaaaaaa

bu arada sana neden günde 3 folbiol verdi ki.

pıltılaşmadan dolayı bende folicasit erezyonu varmış ondan yetmiyormuş bir tane canım. evet bir dogsunlarda biz tüö çektiklerimizi unututuz

çicek ve asnil teşekkür ederim canlarım...inşallah bundan sonra güzel haberler paylaşacağız burada...allahım yüzümüzü güldürecek bu sefer :)))

merhaba arkadaşlar ben iki hafta önce bebişimi kaybettim. ama parça düşeli 10 gün oluyor. hala kanama var. ama ilk günden bu yana şiddetli olmadı. sürekli kahverengi akıntı vardı. üç gündür koyu kırmızı kan var. bebeğim 5 hafta 6 günlüktü parça kalma olasılığı var mıdır? bir de ara ara sızı oluyor ama çok şiddetli değil. adet sancısı gibi. ben tüp bebek ile hamile kaldım çok fazla izin kullandım şimdi izin isteyemem doktora da ulaşamıyorum. kafama takıldı yardım eder misiniz?

canım çok geçmiş olsun.kanaman devam ediomuş.bence kanamanda sancı da normal.ama kanaman bittikten sonra ilk işin doktora gitmek olmalı.kürtaj bile olduğunda kanamadan sonra kontrole gidilio.parça kalıp kalmadığına bakılıo.başka türlü anlaşılmaz canım.tekrar geçmiş olsun.allah bi daha yaşatmasın

canım çok teşekkür ederim. tedavi ile hamile kalanlarda biraz daha uzun sürüyormuş. içim rahatladı. çarşamba doktora gidicem. bu süreyi kısaltmak için bir ilaç verir belki ben aspirin içiyorum sulandırsın diye adetliyken işe yarıyor ama burda işe yaramıyor galiba. hakkımızda hayırlısı.

canım aspirin de sulandırdığı için kanamanı uzatır ve arttırır.kanaman varken içme istersen

çok geçmiş olsun arkadaşım..kanın sürekli oolması parça kalmasına işarettir ağrımda var diyosun...bence bir ultrason yaptır en güzeli o...

çok geçmiş olsun canım , Birdahaki sefere artık umudunu kaybetme canım . öncelikle bir doktora görün bencede normal kürtajda bile bir hafta sonra ultrasonla bakmak istiyorlar doktorlar ihmal etme.

slm arkadaşlar herkese geçmiş olsun ben 1 yıllık evliyim 3 düşük yaptım 1 kere kürtaş oldum bebeğimin kalp atımları yok dediler ve çok üzüldüm ama şuan hamile kalmayı okadar cok istiyorum ki nasıl ama korkuyorumda ne yapacam bilmiyorum bir bilginiz varsa lütfen paylaşın senağlama senağlama

Çok geçmiş olsun canım, bizlerde benzer durumlar yaşadık en önemlisi bunun neden oldugunu araştırmaya başlamandır . bunları araştırmadan tekrardan hamile kalma derim ben genellikle kan pıltılaşması çıkıyor ama bunu bilmen içinde araştırma hastanesine gidip bazı testleri yaptırman gerekiyor . eger daha önce 3 düşük yaptıgını söylersen zorluk çıkarmadan yaparlar bu testlerin hepsini sana canım. tekrardan çok geçmiş olsun en kısa zamanda tedavine başla canım

günaydın canıııııım :1hug:

merhaba fıstıkopuyorumnanaktan , ben şimdi beklemedeyim ya canım aklıma getirmemeye çalışıyorum hamileligi acaba kaldımmı kalmadımmı yine geliyor aklıma. gün içinde işlen oyalanıyorum ne yapayım:hulya: adet olmam gereken gün 26 ocak . beklemedeyim yani canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…