Tekrarlayan düşük yapanlar gelin tecrübelermizi paylaşalım

biliorum canımcım bende haberini bekliorum ama.hayırlısı olsun.sağlıklı bebiş olsun inşallah.
bende hala hastalanamadım hiç şaşmazdı adet günüm. bu ay korunmayı bırakcas ya heycandan galiba.bugün doktora gittim bebiş yok zaten korunuoduk.ben yinede gittim.kantesti de yaptı.yarın ilaç alcam adet olmak için.hayırlısı bakalım.şimdiden heycanlıyım canım.önce senden gelir allahın izniyle güseeeeeeeeel haberler

hadi bakalım canım , adet sökücü ilaç aldıysan en fazla 8 güne adetin gelir, buda hemen çalışmalara başlayacagınız için kısa bir süre sonra seninde bekleme süren başlıcak demektir . yani buda yaklaşık olarak şubat ayının 24ü falan test yaptırısın demek oluyor:)
Allahım bizlere saglıklı hamilelikler yaşatsın ve saglıklı hayırlı bir evlat versin canımcım:Saruboceq:

günaydın kızlar...naber nasılsınız..asnilciğim adet tarihimiz aynı...ben nşallah gününde adet olurum sen 9 ay boyunca olmazsın canım...

günaydın kızlar...naber nasılsınız..asnilciğim adet tarihimiz aynı...ben nşallah gününde adet olurum sen 9 ay boyunca olmazsın canım...

günaydın yasemincim,inşallah gününde olursun canım.benim ilk defa şaşırdı adet günüm kafaya takmamak lasım

bugün alcam.canım inşallah yaa.yine ne güsel şeyler sölemişsin.ama yumurtlama dönemimi çok iyi biliodum.şimdi karışcak.bakalım şimdilik kırmızıları görmek için can atıorum

hayırlı cumalar canım.yasemincim.lekelenmem başladı bugün adetim başlıo galiba o yüsden iyiyim canım sen nasılsın ne yapıosun

sevindim adına canım...bu son gelişi olur inşallah :)) ne olsun canım iş yerindeyim uğraşıyorum bende ...iyiyim çok şükür...

günaydın canımmmmmmm, hayırlı cumalarrrrrrrr

iyi dileklerin için teşekkür ederim canımmm, inşallah sende günününde adet olursun:)
beklemedeyim ben henüz hiçbir belirti yok:)

sevindim adına canım...bu son gelişi olur inşallah :)) ne olsun canım iş yerindeyim uğraşıyorum bende ...iyiyim çok şükür...

inşallah canım önümüzdeki 9 ay boyunca kırmızıları görmemek dileğiyle.canım hastalığının gecikceğini filan düşünme.beyin direk uyguluo gerçekten.bu arada iyi çalışmalar canımcım

günaydınnnnnnnnnnnnn canım, hayırlı cumalar

hafta sonu kendine iyi davran:) öpüldünnnnopuyorumnanaktan

canııııııııııııım,kırmızıları gördüm çok şükür çok rahatladım.
sende belirti flan düşünme lütfeeeeeeeeeeeeen.hiç bişi düşünme.bisde sormıcas sana ,sen haber verene kadar.tamam mı canım.ben öpüorum kocamaaaaaaaaaaan

Bundan sonra görecegin kırmızılar iki çizgi şeklinde olcak :1hug: bende aynen öyle yapıyorum cnaım düşünmemeye çalışıyorum ama bir bakıyorumki internetten hamilelik belirtileri ile ilgili şeyler okuyorum:ecrin_bebek: insanın elinde değil işte :)
hafta sonu giriyor araya en azından ikigün unuturum , zaten daha erken bu kdar erken bir zamanda belirti olmaz :) iyi hafta sonları canım opuyorumnanaktan

amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin canım.seni çok iyi anlıorum.düşünmediğimizi sanıoruz ama bilinç altında var.onunda önüne geçilmio.nese hep sölüorum zamanından çok sağlıklı olması önemli.sağlığıyla gelsin zamanını allah bilir canım.dualarımdasın canımcım

bu arada yasemin ( bebeği karnında ölen .....topiğinde saana ihtiyacımız var bakarmısın canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…