tekrarlayan düşük yaşayanlar acil dr tavsiyesi lütfen..

banu13

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2008
389
0
116
42
İstanbul
merhaba arkadaşlar,
ben 3 düşük ve son olarak 11 mayısta bir kürtaj yaşadım.şuan çok kötü bir durumdayım ve malesef hiçbirinin sebebini bilmiyorum.anadolu yakasında oturuyorum ve benimle aynı durumda olan arkadaşlardan bu konuda uzman bi doktor tavsiyesi rica ediyorum.şimdiden çok teşekkür ederim..

merhaba benimde 3 düşüğüm var doktor değil ama eşine ve kendinde kromozom testi yaptırmanı öneririmsen doğla hamile kalbiliyormusun benim 2 si doğal 1i aşılama ile olmuştu rabbim bu yolda hepimizin yardımcısı olsun inşallah....birde özeline bakarsan sevinirim...

merhaba benimde 3 düşüğüm var doktor değil ama eşine ve kendinde kromozom testi yaptırmanı öneririmsen doğla hamile kalbiliyormusun benim 2 si doğal 1i aşılama ile olmuştu rabbim bu yolda hepimizin yardımcısı olsun inşallah....birde özeline bakarsan sevinirim...

amin canım çok sağol ilgin için.bizi en iyi biz anlarız.benim hepsi doğal yolla ama yine de istiyorum ki bi dr yönlendirsin.sadece kromozom değil kan pıhtılaşması vb testler de var sanırım.inşallah diğer arkadaşlar da tecrübelerini paylaşır...

ozi canım inan bugune kadar özelimle işim olmadığı için hiç girmedim.nasıl bakılıyo diye sorarsam beni yadırgamazsın dimi?

ya sanırım senin özelin açık değil
yada benim msj sayım 50 olmadığı için özelden msj gönderemiyorum
cnm bence sen zeynep kamilin genetik bölümüne git randevu al ben orda baktırdım ücrette ödemedim ama gidip randevu laman gerekiyor rabbim bu yolda hepimizin yardımcısı olsun inşallah...
ben özelden msn adresimi yollıcaktım karşılıklı konuşalım msn ne giriyorsan diye cnmcım msn ne giriyorsan bi şekilde adreslerimizi alıp eklemyelim biribirimizi görüşmek isterim senle
aşkolsun o nasıl laf ne yadırgıycam seni cnmcım olurmu öle şey...

ya sanırım senin özelin açık değil
yada benim msj sayım 50 olmadığı için özelden msj gönderemiyorum
cnm bence sen zeynep kamilin genetik bölümüne git randevu al ben orda baktırdım ücrette ödemedim ama gidip randevu laman gerekiyor rabbim bu yolda hepimizin yardımcısı olsun inşallah...
ben özelden msn adresimi yollıcaktım karşılıklı konuşalım msn ne giriyorsan diye cnmcım msn ne giriyorsan bi şekilde adreslerimizi alıp eklemyelim biribirimizi görüşmek isterim senle
aşkolsun o nasıl laf ne yadırgıycam seni cnmcım olurmu öle şey...

canım çok sağol ilgin için.ben de zeynep kamil düşünüyorum ama sen nasıl aldın genetikten randevu ben alamadım.yoksa direk kadın doğuma mı gittin,oradan mı yönlendiriyolar?çok soru sordum di mi?

anadolu yakasında zeynep kamilde yapılıyomuş ama sıra bile alınamıyo.acaba özeline gidilse hastane doktorlarının yardımcı olurlar mı?giden yok mu acaba zeynep kamile arkadaşlar?

nedemek çok soru sordum olurmu öle şey cnmcım bizi en iyibiz anlarız...

cnm ben geçen ay gittimhastaneye gidip direk genetik bölümünden randevu aldım gittiğim tarihten 1 haftasına randevu verdiler.verilen tarihte randevuma gittim görüşme yapıldı sonrasında 1 hafta sonrasında kan almak için randevu verdiler...cnm sen direk zeynep kamile gidip görüştünmü?

canım geçmiş olsun
ben 4 tane bebğimi kaybettim
senin kanamayla mı düşüo bilmiorum ama benimkilerin kalbi atmaya başlıo ve kalbi duruo
sonuçta alınıo

bende en son 5 mayısta aldırdım
bizde tıp fakültesinde bi profun özeline gittik gün almadan hemen fakültede genetik ve kan pıhtılaşması dahil bi sürü testler yapıldı
herşey temiz canım
az seviyede kan pıhtılaşması çıktı
4. bebeğimde kan sulandırıcı iğne kullandım ama malesef yine 2,5 aylıkken kalbi durdu
ileri derecede kan pıhtılarında iğneler işe yarıo ama

malesef bizlerin başka sorunu var
artık normal yolla kalmıcam
doktorlar hep doğaldır bidaha deneyin die ittiler bizi
ama artık yetti

tüp bebek yaptırmayı planladık ve o yolda ilerliorum şu an
bizim bebeklerimiz sonuçta sağlıksız olduğu için yaşamıo
tüp bebekte pgt die bi yöntem var
sağlıklı embriyolar seçilio ve transfer edilio

başka çözüm bulamadık malesef nereye kadar denicez ve aynı acıyı yaşıcaz
genetiğimiz temiz ama malesef sağlıksız çocuklarımız oluo

sende bi an önce tahlillerini yaptır canım
çok uzun yazdım ama
yardım etmem gereken bişi olursa rahatlıkla yazabilirsin
az çok tecrübem oldu

canım geçmiş olsun
ben 4 tane bebğimi kaybettim
senin kanamayla mı düşüo bilmiorum ama benimkilerin kalbi atmaya başlıo ve kalbi duruo
sonuçta alınıo

bende en son 5 mayısta aldırdım
bizde tıp fakültesinde bi profun özeline gittik gün almadan hemen fakültede genetik ve kan pıhtılaşması dahil bi sürü testler yapıldı
herşey temiz canım
az seviyede kan pıhtılaşması çıktı
4. bebeğimde kan sulandırıcı iğne kullandım ama malesef yine 2,5 aylıkken kalbi durdu
ileri derecede kan pıhtılarında iğneler işe yarıo ama

malesef bizlerin başka sorunu var
artık normal yolla kalmıcam
doktorlar hep doğaldır bidaha deneyin die ittiler bizi
ama artık yetti

tüp bebek yaptırmayı planladık ve o yolda ilerliorum şu an
bizim bebeklerimiz sonuçta sağlıksız olduğu için yaşamıo
tüp bebekte pgt die bi yöntem var
sağlıklı embriyolar seçilio ve transfer edilio

başka çözüm bulamadık malesef nereye kadar denicez ve aynı acıyı yaşıcaz
genetiğimiz temiz ama malesef sağlıksız çocuklarımız oluo

sende bi an önce tahlillerini yaptır canım
çok uzun yazdım ama
yardım etmem gereken bişi olursa rahatlıkla yazabilirsin
az çok tecrübem oldu

çiçekcim ne demek canım fikirlerin benim için çok değerli.neler yaşayıp hissettiğimi en iyi sen anlarsın.canım ben de aynı düşüncedeyim.henüz testleri yaptırmadım ama ben de galiba pgt ile tüp bebek yaptırıcam gibi geliyo.inan son hamileliğimde bile ne eşim ne ben 2 ay hiç sevinemedik bile.alıştım gibi bişey kaybetmeye ama yoruldum artık.canım sen hangi hastanenin profuna gittin?eğer istanbuldaysa ve alabilirsem adres tel çok sevinirim.bu arada sana da çok geçmiş olsun.dilerim sağlıklı bi şekilde hamile kalıp doğum yaptığımız günleri de görürüz beraber.:Saruboceq:

nedemek çok soru sordum olurmu öle şey cnmcım bizi en iyibiz anlarız...

cnm ben geçen ay gittimhastaneye gidip direk genetik bölümünden randevu aldım gittiğim tarihten 1 haftasına randevu verdiler.verilen tarihte randevuma gittim görüşme yapıldı sonrasında 1 hafta sonrasında kan almak için randevu verdiler...cnm sen direk zeynep kamile gidip görüştünmü?

canım ya çok teşekkür ederim.doğru söylüyosun bizi en iyi biz anlarız.çocuğu olanlara gidip anlatmaya kalksan bunları...bilemiyorum neyse herkesin tuzu kuru tabii.canım ben öğretmenim.dolayısıyla vaktim pek olmuyo açıkçası.zeynep kamile hiç gitmedim ama dr istemiyo mu yani direk genetiğe gidip sorununu mu anlattın?bir de hemen gider gitmez kolayca alabildin mi randevuyu?

canım ya çok teşekkür ederim.doğru söylüyosun bizi en iyi biz anlarız.çocuğu olanlara gidip anlatmaya kalksan bunları...bilemiyorum neyse herkesin tuzu kuru tabii.canım ben öğretmenim.dolayısıyla vaktim pek olmuyo açıkçası.zeynep kamile hiç gitmedim ama dr istemiyo mu yani direk genetiğe gidip sorununu mu anlattın?bir de hemen gider gitmez kolayca alabildin mi randevuyu?

ozi canım ya nerelerdesin?lütfen cevap ver sorularıma canım?bu arada başka arkadaşlar varsa bu konuda lütfen bilgilerini esirgemesinler....

banu 13, yapılacak bir sürü test var, kan pıhtılaşma testleri, bağışıklık sistemi testleri, genetik testler, tiroid tahlilleri... Ben sana Prof. Rıza Madazlıyı ve Prof. Yücel Karamanı öneririm, ilki rikl, gebelik uzmanı, ikincisi tüp bebek, ikisi de avrupa yakasında.

banu 13, yapılacak bir sürü test var, kan pıhtılaşma testleri, bağışıklık sistemi testleri, genetik testler, tiroid tahlilleri... Ben sana Prof. Rıza Madazlıyı ve Prof. Yücel Karamanı öneririm, ilki rikl, gebelik uzmanı, ikincisi tüp bebek, ikisi de avrupa yakasında.

canım ilgilendiğin için çok sağol ama malesef ben anadolu yakasındayım,ters olur benim için zor olur.yine de çok teşekkür ederim..

anadolu yakasında özellikle zeynep kamilde bu konuda tedavi alan başka arkadaşlar varsa paylaşımlarınızı bekliyorum..lütfenn

Cnm dedıĞım gıbı zeynep kamılın genetık bÖlÜmÜne gıttım ve aldım randevumu dırek genetıĞe gıdeceksın.ve ordan randevunu alacaksın.bana 1 hafta sonraya gÜn vermıŞlerdı randevu tarıhımı...

Cnm dedİĞİm gİbİ zeynep kamİlİn genetİk bÖlÜmÜne gİttİm ve aldım randevumu dİrek genetİĞe gİdeceksİn.ve ordan randevunu alacaksın.bana 1 hafta sonraya gÜn vermİŞlerdİ randevu tarİhİmİ...

canım çok teşekkür ederim cevabını bekliyordum.ben de bi gidiyim inşallah yakın bi tarih verirler tekrar sağol..

Back
X