Merhaba,maalesef çok üzgünüm.Bebeğimi yine kaybettim.İlk gebeliğim 6.haftalıkken kalp atışı duyulmadığı için kaybettim.6 ay sonra tekrar hamileydim.Ama bu seferde 11 haftalıkken bebeğimin kalp atışı durdu ve yine kürtaj oldum.Ne yapacağımı bilmiyorum.Tekrarlayan gebelik kaybı yaşayan arkadaşlardan fikir almak istiyorum.Doktorum genetik danışmanlık alabilirsin demişti.Kafam çooooooooooook karışık.:teselli:
Merhaba,maalesef çok üzgünüm.Bebeğimi yine kaybettim.İlk gebeliğim 6.haftalıkken kalp atışı duyulmadığı için kaybettim.6 ay sonra tekrar hamileydim.Ama bu seferde 11 haftalıkken bebeğimin kalp atışı durdu ve yine kürtaj oldum.Ne yapacağımı bilmiyorum.Tekrarlayan gebelik kaybı yaşayan arkadaşlardan fikir almak istiyorum.Doktorum genetik danışmanlık alabilirsin demişti.Kafam çooooooooooook karışık.:teselli:
hepinize geçmiş olsun arkadaşlar ben de 5 düşük yaşadım.3.düşükten sonra araştırmalarım yapıldı.ama sorun bulunamadı deneyeceksiniz başka çareniz yok denildi ve hiçbir tedavi de önerilmiyodu çünkü sorun yok tedavi neye göre yapılacak diyodu dr llar.şuan yine hamileyim yine erken düşük tehdidi yaşadım ama hep yatıyorum hamileliğim devam ediyo çok şükür.dualarım hep bizim gibi düşük yapan arkadaşlarım için.dilerim hepimiz sağ salim bebişlerimizi kucağımıza almamızı nasip eder...hepinize geçmiş olsun arkadaşlar ben de 5 düşük yaşadım.3.düşükten sonra araştırmalarım yapıldı.ama sorun bulunamadı deneyeceksiniz başka çareniz yok denildi ve hiçbir tedavi de önerilmiyodu çünkü sorun yok tedavi neye göre yapılacak diyodu dr llar.şuan yine hamileyim yine erken düşük tehdidi yaşadım ama hep yatıyorum hamileliğim devam ediyo çok şükür.dualarım hep bizim gibi düşük yapan arkadaşlarım için.dilerim hepimiz sağ salim bebişlerimizi kucağımıza almamızı nasip eder
Merhaba öncelikle gecmis olsun canim.Bende 3 düsük yaptim dolayisiyla 3 tanede kürtaj oldum.8 haftaya geldimi sorun cikiyodu nasil bi sey cok iyi bilirim ama sakin kafana takma sakin ol
Ben 3 düsükten sonra bir sürü kontrolden tahlilden gectim.Doktorlar bisey bulamadi.Tekrar denedim hamile kaldim 7 ay sadece tuvalete ve yemege kalktim 9 ay sonra 1 oglum oldu.13 ay sonrada süpriz bi hamilelik daha bide kizm oldu.Simdi oglum 6 kizim 5 yasinda ve ben 26 haftalik hamisim.Insallah allah kalbine göre versin canim moralini yüksek tut hersey yoluna girer.:enbuyukkk:a.s.
arkadaşlar araştırma için yapılan tahlilleri burda yazalım eksiklerimiz varmı kontrol edelim ayrıca hamileyken uygulanan tedavileride yazalım bilgimiz olsun
Merhaba öncelikle gecmis olsun canim.Bende 3 düsük yaptim dolayisiyla 3 tanede kürtaj oldum.8 haftaya geldimi sorun cikiyodu nasil bi sey cok iyi bilirim ama sakin kafana takma sakin ol
Ben 3 düsükten sonra bir sürü kontrolden tahlilden gectim.Doktorlar bisey bulamadi.Tekrar denedim hamile kaldim 7 ay sadece tuvalete ve yemege kalktim 9 ay sonra 1 oglum oldu.13 ay sonrada süpriz bi hamilelik daha bide kizm oldu.Simdi oglum 6 kizim 5 yasinda ve ben 26 haftalik hamisim.Insallah allah kalbine göre versin canim moralini yüksek tut hersey yoluna girer.:enbuyukkk:a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?