nuray ve oyek ikinizede geçmiş olsun rabbim bir daha yaşatmasın hepimize inşallah
nuray dr un bir sonraki hamileliğinde nasıl bir tedavi uygulayacağını söyledimi ve daha önceki hamileliğinde nasıl bir tedavi gördün yazarmısın ben 3. hamileliğimde clexane iğne ,aspirin,progestan,folik asit ve glukofen kullanmıştım dr um sebebpsiz olanlara bu tedavinin uygulandığını söylemişti ama olmadı işte hayırlısı böyleymiş sende bu tür ilaçlar kullandınmı?
oyek bu bahsettiğin merkez düşükler konusunda araştırma yapan bir merkez değilmi?
nuray ve oyek ikinizede geçmiş olsun rabbim bir daha yaşatmasın hepimize inşallah
nuray dr un bir sonraki hamileliğinde nasıl bir tedavi uygulayacağını söyledimi ve daha önceki hamileliğinde nasıl bir tedavi gördün yazarmısın ben 3. hamileliğimde clexane iğne ,aspirin,progestan,folik asit ve glukofen kullanmıştım dr um sebebpsiz olanlara bu tedavinin uygulandığını söylemişti ama olmadı işte hayırlısı böyleymiş sende bu tür ilaçlar kullandınmı?
oyek bu bahsettiğin merkez düşükler konusunda araştırma yapan bir merkez değilmi?
kızlar çok üzüldüm hepinize tabi ki çok zor bir durum hamile kalmak çok güzel bir sevinç ve onu kaybetmekte bir o kadar acı ama sabırlı olmaktan başka çaremiz yok bende ilk bebeğimi 8 ay taşıdım ve doğum yatım 3 gün yaşadı ve kaybettim emin olun ki herşeyde bir hayır vardır ALLAH BÜYÜK UMARIM HEPİNİZ HAYIRLISIYLA TEKRAR HAMİLE KALIR VE BEBEKLERİNİZE SAĞLICAKLA KAVUŞURSUNUZ...
canım bana 1. gebelikten sonra araştırma yapmadılar.olabilir bazen dediler. 2. hgebeliğimdede kanama başlayınca yatak istrahati verdiler hiç kalkmadan yattım.günde 2 tane progestan diye bir hap var onu kullandım ve folik asit kullandım.sadece wc için kalkıyodum.ikili test yapılıp bebeğin sağlıklı olduğu anlaşılınca rahime dikiş attılar düşmesin diye(serklaj diyolar sanırım)ama kanamam kesilmedi.dikişten sonra endol diye bir fitil kullandım.ama maalesef 16. haptanın sonunda oğluşumu aldılar.çünkü dikiş nedeniyle tamamı dışarı çıkamayan kan beni zehirlemeye başlamıştı.önce dikişi sonra bebeği aldılar.normal doğumla kürtaj için çok büyüktü. sonra araştırma yapıldı sebep bulunamadı.dr. glukopage ve folik asit verdi birde centrum diye bir vitamin.3-4 aydır bunları kullanıyorum.8 ay daha hamile kalma dedi dr um.bide kilo vermeye çalışıyorum.allah hepimize acil şifalar versin.
canım çok geçmiş olsun banada ilk düşüğümden sonra test yapmadılar.tekrar hamile kal dediler üç ay sonra hanile kaldım ama malesef ikinci bebegğimide 4 aylık kaybettim.eğer madddi durumun el verirse ben testleri yaptırmanı öneririm çünkü kaybetmenin acısı çok büyük.bişey kaybetmessin.inşallah bişey çıkmaz ama en azından aklında kalmamış olur gönlün rahat eder.tekrar geçmiş olsun allah şifalar ve sabırlar versin.
tekrar geçmiş olsun benim de drum 3 ay hamile kalma dedi ben 18 şubatta kürtaj oldum ama ben 1 sene düşünmüyorum hamilelik çünkü çok korkuyorum biraz ruhsal olarak rahtlamam lazım hala kendimi toparlayamadım yaşadıklarım hep gözümün önünde dr um banada folik asit iç dedi ama ben günde 1 tane bebe aspirini ve elevit vit (düşüklere iyi geliyormuş b grubr vit var içinde)içiyorum umut dünyası işte rabbim bizi umutlarımızla karşılaştırır inş hayırlısıyla sende pko mi var o yüzden glukopage içiyorsun değilmi bende kullanıyordum glukofen ama dr umbıraktırdı şimdilik içme dedi kendine iyi bak
nurayy banamı bu yorumun anlayamadım eger banaysa çok teşekkür ederim
canım bana bebe aspirini vermediler.pko ilede ilgili bişey söylenmedi.araştırmalarda herşey normal çıktı sadece antittrombin III. 536 çıktı.normal değerler 200-400 olmalıymış.birde MTHFR GEN MUTASYONU HOMOZİGOT çıktı.bu kan pıhtılaşmasımı oluyo bilmiyorum.bilen varsa ve bilgi verirse sevinirim .bende elevit ve folik asit kullanıyorum.birde en son yaptırdığım tahlilde demir eksikliği çıktı ileri derecede heralde rejimlerden oldu.zayıflasaydım bariikafamçokkarıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?