• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tekrarlayan dusuk

hayel63

Üye
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2025
155
8
11
25
Merhaba arakadaşlar normal bir dogum yaptim ondan sonra iki kez duşuk yaptm sebebzice sizce neden olabilir doktor kürtaj islmende parça gönderip kapalim dedi sonuç ise temiz geldi neden olabilir bu tekrarlayan düşük iki kes ust uste. Oldu bir fikriniz varmı acaba günlerce araştırma içerisindeym bu durumu yasayan varmi

genetik test yaptırın muhakka

genetik test yaptırın muhakkak
Hemotoliji bolumune gitigmde doktor bana genetik testin yapılmasına gerek olmadığını sadece pihiltaşma testi yapacağını soledi kendi gitign doktoruma da soledim oda bana sadece pihiltaşmaya bak genetige gerek yok dedi sizce sadece pihiltaşmami. Onemli çoğu insanda diyo genetikle alakası yok olsaydı zaten bir cocugun var o olmazı diyolar

Hemotoliji bolumune gitigmde doktor bana genetik testin yapılmasına gerek olmadığını sadece pihiltaşma testi yapacağını soledi kendi gitign doktoruma da soledim oda bana sadece pihiltaşmaya bak genetige gerek yok dedi sizce sadece pihiltaşmami. Onemli çoğu insanda diyo genetikle alakası yok olsaydı zaten bir cocugun var o olmazı diyolar
yanı pıhtılaşma testi yapılsın olmadı peki bu pıhtılaşma sorunu ilk gebelikte çıkması gerekmez mıydı ? oda ilginç

yanı pıhtılaşma testi yapılsın olmadı peki bu pıhtılaşma sorunu ilk gebelikte çıkması gerekmez mıydı ? oda ilginç
Yani ilk başda bende öle sizin gibi duşundum sonradanda çıkan bir şeymiş bu kendi doktorumda kan pihiltasma testi yaptr diyince doğrudur dedim dusuk olmadan önce corasprin bana verdi kullan diye kullandım her iki dusukdede kalp durma sebebiyle düşükle sonlandi

Back
X