• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tekrarlayan Düşük

Selamlar, 2 düşük yaptim ikiside 6 haftalikti herhangi bir neden söylemediler. Üçüncüyü yapmayi denicez ama yine ayni sey olur diye korkuyorum. Böyle bir durumla karsilasip bebek sahibi olan var mi ?
Benim bildiğim ikiden sonra arastiriyorlarmis nedenini.burda daha önce paylasanlardan gördüğüm kadarıyla.kanda pihtilasma vs gibi nedenler dusuge neden olabiliyormus

Selamlar, 2 düşük yaptim ikiside 6 haftalikti herhangi bir neden söylemediler. Üçüncüyü yapmayi denicez ama yine ayni sey olur diye korkuyorum. Böyle bir durumla karsilasip bebek sahibi olan var mi ?

Öncelikle geçmiş olsun. Tekrarlayan düşüklerde yapılması gereken testler var muhakkak bunları yaptırıp tedbirinizi alınız. Aynı şeyleri yaşama korkusu ve stresi İnsanı yıpratıyor kendimden biliyorum. Ünv Hast tıbbi genetik bölümü ilgileniyor bilginiz olsun.

devletler bu aciyi uc dört kez yasamamizi istiyo benimde iki kimyasalim var uc olursa arastriuolrms maddi durumn iyise ozele git rapor çıkartiyo direk ssk yada fakukte hastanelerinden de yari foyatina yada ucretsiz olarak gen testlerini yaptirabiliysn.bazi yerler dedgm gibi yuksek fiyatli bazi yerler ucretsz yapiyoms sonuzlar gwlmesi 3 ayi buluyorms yalniz gecmis olsun allah bi daha yastmasin

Back
X