Gebeliğe Hazırlık Tekrarlayan düşükler sonradında hamile kalanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba,sonradan gebe kaldiniz mi ve nasil gebe kaldiniz ne yontemler denendi sizde benim de 3 tane dusuk var

Merhaba,sonradan gebe kaldiniz mi ve nasil gebe kaldiniz ne yontemler denendi sizde benim de 3 tane dusuk var
Merhaba🖐2.tüp bebek transferim embriyoya ngs yapılıp sonuç pozitif olmasına rağmen boş gebelikle sonuçlandı malesef.
Kasım ayında kürtaj oldum. Kürtajı yapan doktor 1 ay istirahat verdi. Sonra aşılama tedavisine başlayacaktı.ilk ay tedavi gününü kaçırdım. 2.ay virüs başlangıcıydı gitmedik.3.ay doğal yoldan oldu. Allah'a şükür
Oluruna bıraktım. Tahmini yumurtlama gününü takip ettim. 1 saat uzanma falan.
Extra bişey yapmadım. Gebeliğin başında önceki kayıplardan dolayı kan sulandırıcı iğneye başladım. Çok şükür 6 ayı bitirdik.

Saglikla kollariniza alin insallahonceki gebeliklerinizde de hic kan sulandirici kullanmismiydiniz peki

Saglikla kollariniza alin insallahonceki gebeliklerinizde de hic kan sulandirici kullanmismiydiniz peki
Amin İnşAllah Darısı siz ve bütün isteyenlere İnşAllah. Tablet olarak Coraspin kullanıyordum. Bu sefer coraspin+oksapar iğne kullanıyorum.

Lutfen banada yardimci olun gebe kalamiyorum evlendiyimin ilk 2ci ayi gebe kaldim kalp durdu enfeksiyon olduğu için böyle olmuş tam 4 ay tedavi oldum 2 kez doktor deyişdim trikhomos dediler serüm fitil antibyotikde kuladim şimdide hamile kalamiyorum ara sira idrar yaparken batma oluyor

2 sene önce 6 ay arayla yaptığım 2 düştükten sonra şuan hamileyim. 6.haftamızdayız, doktorumuz düşük önleyici iğneye başladı. Çalıştığım için de rapor başlattı, yatıyorum. Şimdilik her şey yolunda. Umarım böyle devam eder. Rabbim herkese nasip etsin

Merhaba, durumunuzda bir gelişme var mı? Ben de aynısını yaşıyorum. Lütfen gelişmeleri birbirimize aktaralım. Olumlu veya olumsuz. En azından bizleri neler bekliyor biraz olsun hazırlıklı oluruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…