tekrarlayan düşükleri olanlar varmı kızlar 3. bebeğimide düşürdüm:(

ozlemduymak

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2012
261
50
68
Ankara
polikistik overim ben.. 1 bebeğim 4 aylık suyu bitti suni sancı ile düşürdüler.. 2. ve 3. bebeğimde 6 7 haftalıkken düştü 3. cüyü kaybedeli 10 gün oldu... hiç gidip araştırmadım.. neden derseniz 2. ciyi düşürdüğümde doktor 2 düşük olunca araştırmaya gerek yok dedi.. bende inandım 3. de gitti böylece.. benim gibi olanlar tedavi görenler varmı aranızda??

Canım çok geçmiş olsun Rabbim bol sabır versin... Evet 3. düşükten sonra dr.lar müdahele ediyolar maalesef ama keşke zorlatsaymışsın. Bi kan tahlili yaptır canım gerçi dr.unda yönlendirir seni. Genetik baktıracaksın bi de pıhtılaşmaya baktır. Bende 6 bebek kaybettim. Gerçi sende sadece pkos varsa muhtemelen pıhtılaşmadan kaybediyosundur ama mutlaka takip ettir. Rabbim 4. bebeğini sana bağışlasın inşallah.

umutsuz canim pkoslu olanlardamı daha çok pıhtılaşma oluyor? birde seninkiler neden düştü canım? çok geçmiş olsun sanada rabbim isteyen hepimize sağ sağlim bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin işallah

genetik ve pıhtılaşmaya muhakkak baktır ben de bir düşük yaşadım dr hemen bana bunları yaptı pıhtılaşma çıktı bebek beslenememiş 9 ay boyunca iğne oldum göbekten aspirin içtim dr yaşamıyor senin yaşadıklarını o yüzden bu tahlilleri yaptır derim

evet gidicem mutlaka... ama kafama takılan bişi var ilk bebeğim 4 aylıktı cinsiyeti bile belliydi.. suyu bittiği için yaşamaz diye suni sancı ile düşürdüler.. tabi bu arada 2 buçuk aylıkken kanamalar başladı ben sürekli acillerde filan.. 4 aylık olana kadar zaten kanamalı bi hamilelikti ama pıhtılaşmada bebek 4 aya kadarda yaşayabilirmiydiki ;? bunu merak ediorum artı birde bebeğimi suni sancı ile düşürdüklerindede yaşıodu hala karnımda(

merhaba canım benim 2 düşük 3. de kanamam başladı ben intr araştırdım kanda pıtılaşmadan olur diyordu dr uma söyledim kanamam ile birlikte pıhtı için iğne verdi kanamam durdu bu arada genetikte kanıma baktılar sonuç geç çıkacağı için iğneyi önce başladık ve sonuç pıhlaşma çıktı gebelikte iğne kullandımm şuanda kızım 3 yaşında ikinci bebek için hamile kaldığımdada bu iğneyi kullancam hiç ihmal etme kanına baktır genetikte baktıracaksın

kızlar teyzemin 17 yıl bebeği olmadı onlarca tüp onlarca aşılama derken bir servet harcadılar. daha sonra çok iyi bi dr. bunu eşinle birlikte kullan dedi. 3 ay sonra kendi hamile kaldı düşürdü, ama hiç üzülmedi çünkü doğal yoldan hamile kalabilio. eşinde sorun çok azdı asıl sorun kendinde.rahim duvarı çok inceydi 2-3mm falan o yüzden bebek olsada tutunamıodu. Cinselliğin devamı için şart olan testosteron aynı zamanda kas ve kemik kitlenin korunmasında önemli rol üstlenir. 50’li yaşlarda rutin olarak seviyesinin kontrolü gerekir.Prostat kanserine karşı mutlaka yakın takiple kullanılması gerekir.

DHEA
Normalde insan vücudunda böbreküstü bezinde yapılır. Şüphesiz üretimi yaş ilerledikçe azalır. Beyin dolaşımı ve hücresel faaliyetleri artırır fiziksel kapasiteyi yükseltir. Günlük dozu 25 ila 50 mg.olup kullanımı mutlaka bilinçli ellerde olmalıdır. Yağ dokusunun yıkımını artırır,kan şekerinde azalma,damar hastalıklarına karşı koruyucu etki sağlar.En önemlisi bir stres hormonu olan kortizolün salgılanmasını azaltır.Tüm steroid hormonların anasıdır denilebilir. Böylece daha sakin ve daha fazla enerjik olunabilir. Tansiyonu ayarlama gibi bir katkısı da olabilir

DHEA vücutta özellikle gençlik yıllarda en çok bulunan hormonlardan biri. Erkeklerde testesterone'un % 50'si, bayanlarda is ostrojenin % 75'i bu hormondan sentezleniyor. Yani bir çeşit hammadde diyebiliriz.Kas gelişimini artırıyor, cinsel performansı geliştiriyor. Çoğu ünlü artist düşük dozajlarda ve sürekli bu hormonu kullanıyor. Böylece genç kalıyor-yaşlanmıyor. DHEA'nin faydaları saymakla bitmiyor. Kan şekerini ayarlaması, bağışıklık sistemini güçlendirmesi diğer etkilerinden sadece birkaçı.Aynı zamanda erkeklerde sperm sayısını bayanlarda ise yumurtalık sayısında artışı sağlıyor

kızlar mrb uzun süredir takip edemedim... bu arada ben bütün testleri yaptırdım kan pıhtılaşması başta olmak üzre ne yapılması ne araştırılması gerekiosa hepsini araştırdılar... rahimde şekil bozukuğu filan varmı die ofis histeroskopi bile oldum.. artı devlet hastaneleri bu kan tahlillerin bi kaçını yapmıomuş ben özelde yaptırdım onları... hepsi temiz çıktı.. hiç bir sorun yok dediler... genetik doktorum ve kadın doğum doktorum kanda kromozom analizi yaptıralım dedi... ama devlet hastanesi randevu verdi ve sonuçar ancak 8 ay sonra elinde olur dedi ben onuda özelde yaptırdım.. şimdi onun sonucunu bekliyorum.. ama diğer testlerin hepsi normal hiç bir sorun yok... kromozam analizi sonuçları 10 güne kadar çıkıcak işallah.. dua edin kızlar nolur oda normal çıksın.. rabbim isteyen herkeze sağlıklı hamilelikler ve sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin amiiiiiiiiiiiin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…