Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
tekrarlayan düşüklerim var istanbulda doktor önerileriniz
canım geçmiş olsun.. umarım tekrar yaşamazsın. ben de 3 tane düşük yaptım öncesinde.. şimdi allah kısmet ederse 10 gün sonra doğum yapacagım. seni çok iyi anlıyorum çok zor çok sinir bozucu, sorunun ne bilmiyorum ama lutfen moralini yuksek tut.
Benim dört tane kimyasal bir tane de dış gebeligim var sebebi yok senin adına çok sevindim kendi adıma umutlandım bugün duydugum en güzel haber teşekkürler
canım kimyasal gebeliklerinin gelişememesinde bir sebep olabilir. sonuçta kimyasal gebelik de bildigimiz gebelik sadece gelişemeden görülemeden kayboluyor. mesela kan pıhtılaşman olabilir. bende 2 düşükten sonra çıktı kan pıhtılaşması olduğu.. mutlaka araştır.. doğru teşhis ve doğru tedavi ile umarım sen de sağlıklı bir gebelik geçirirsin... tekrar çoook geçmiş olsun !!
kan testlerim yapıldı pıhtılaşma yok kromozom testi kaldı yaptırmadıgım üçüncü düşümü yaşarken çapada yaptırdım bidaha yaptırsammı sen nerede yaptırdın. bebegine ve kendine dikkat et