Doktorunun ismi neEvet 8. Tedavimde doktorum özellikle 1 2 3 5 degıl bütün kromozomlar incelenecek dedı. Çok şükür. Ne demişler ehline denk gelmeyen herşey ziyan olur. Can da inci mercan daRabbim herkesi vicdanlı ve iyi doktorlarla karşılaştırsın inşallah
Tolga EcemişDoktorunun ismi ne
Hayırlısı olsun inşallah stres yapmayın. Yasınız kac? Ben 41 yaşındayım geçen sene olumsuz oldu iki tane transfer edilmişti 4/5 ay sonra doğal gebelik oldu 7. Haftada gelişim durdu. Mayıs ayında tekrar başladım genetik için bekletilirken embriyolarda sönme oldu tedavi boşa gitti. Sonra kürtajdan sonra rahim filmi çekilmemiştim meğer yapısıklık olmus Histeroskopi oldu 21 günlük hormon tedavisinden sonra tekrar başladım, 2 tsne transfer edildi çünkü yine aynı şey olursa diye korktum tutmadı iki tane 6. Günde oluşan embriyo genetik gitti yarın sonucjm çıkacak inşallah saglıklı gelirKızlar merhaba, doğal yoldan dış gebelik boş gebelik öyküm var ardından tüp bebeğe başladık iki transferim de kimyasal oldu Era testi hariç tüp bebek için yapılabilecek tüm testleri yaptırdım siz neler yaptınız sorun neydi gelecek ay pgt li tek embriyo transferi olacağım çok korkuyorum önerileriniz neler ?
Siz pgt li yaptırmışmıydınız daha önce ben 34 yaşındayımHayırlısı olsun inşallah stres yapmayın. Yasınız kac? Ben 41 yaşındayım geçen sene olumsuz oldu iki tane transfer edilmişti 4/5 ay sonra doğal gebelik oldu 7. Haftada gelişim durdu. Mayıs ayında tekrar başladım genetik için bekletilirken embriyolarda sönme oldu tedavi boşa gitti. Sonra kürtajdan sonra rahim filmi çekilmemiştim meğer yapısıklık olmus Histeroskopi oldu 21 günlük hormon tedavisinden sonra tekrar başladım, 2 tsne transfer edildi çünkü yine aynı şey olursa diye korktum tutmadı iki tane 6. Günde oluşan embriyo genetik gitti yarın sonucjm çıkacak inşallah saglıklı gelirbizde de morfoloji 1 belki de o yüzden saglıksız okuyor ve tutunmuyor saglıklı olan tutacak inşallah sizin de benimde. 41 yaşında iki arkadaşımın da saglıklı olanlar tuttu
Bizde de morfoloji 1Hayırlısı olsun inşallah stres yapmayın. Yasınız kac? Ben 41 yaşındayım geçen sene olumsuz oldu iki tane transfer edilmişti 4/5 ay sonra doğal gebelik oldu 7. Haftada gelişim durdu. Mayıs ayında tekrar başladım genetik için bekletilirken embriyolarda sönme oldu tedavi boşa gitti. Sonra kürtajdan sonra rahim filmi çekilmemiştim meğer yapısıklık olmus Histeroskopi oldu 21 günlük hormon tedavisinden sonra tekrar başladım, 2 tsne transfer edildi çünkü yine aynı şey olursa diye korktum tutmadı iki tane 6. Günde oluşan embriyo genetik gitti yarın sonucjm çıkacak inşallah saglıklı gelirbizde de morfoloji 1 belki de o yüzden saglıksız okuyor ve tutunmuyor saglıklı olan tutacak inşallah sizin de benimde. 41 yaşında iki arkadaşımın da saglıklı olanlar tuttu
Bende iki tanesinde heterozigot çıktı ama transferde kan sulandırıcı vermediler heterozigot normal değer miYa sanki rahmim kabul etmiyor tutuyor ama birşey oluyor gelişmiyor.
Siz pıhtılaşmaya baktırdınız mı?
Bu tedavimde iki tsne pgt gitti bugün aradılar biri saglıksız birinden cevap alınamamıs bu da bana denk geldi tekrar parça alınıp bakılacak inşallah bu sağlıklıdırSiz pgt li yaptırmışmıydınız daha önce ben 34 yaşındayım
Benimde heterezigot var bence normal benimde pgt den bir adet atlan geldiBende iki tanesinde heterozigot çıktı ama transferde kan sulandırıcı vermediler heterozigot normal değer mi
Bu tedavimde iki tsne pgt gitti bugün aradılar biri saglıksız birinden cevap alınamamıs bu da bana denk geldi tekrar parça alınıp bakılacak inşallah bu sağlıklıdır
merhaba hangi doktor hastaneye gittiniz acaba?Evet 8. Tedavimde doktorum özellikle 1 2 3 5 degıl bütün kromozomlar incelenecek dedı. Çok şükür. Ne demişler ehline denk gelmeyen herşey ziyan olur. Can da inci mercan daRabbim herkesi vicdanlı ve iyi doktorlarla karşılaştırsın inşallah
Merhaba yazınıza denk geldim de rahimden biyopsiyi neden alındı devlet hastanesinde yapiliyor muPıhtılaşma kromozom analizi baktırdım
. 2 tanesinde mutasyon çıktı. İki kez biyopsi oldum rahimden kronik rahim iltihabı çıktı bende de. İki ay antibiyotik kullandım.
Kronik iltihap olma durumunda düşğk ya da tutunamama oluyormuş. Doktorum kontrol için yaptı ve bende iltihap çıktı. Geçti mi diye ikinci kez tekrarladı. Ben özel hastanede tedavi oluyorum devleti bilemiyorumMerhaba yazınıza denk geldim de rahimden biyopsiyi neden alındı devlet hastanesinde yapiliyor mu
Anladım tedavisi nasıl oluyorKronik iltihap olma durumunda düşğk ya da tutunamama oluyormuş. Doktorum kontrol için yaptı ve bende iltihap çıktı. Geçti mi diye ikinci kez tekrarladı. Ben özel hastanede tedavi oluyorum devleti bilemiyorum
2 ayda toplam 8 kutu antibiyotik kullandımAnladım tedavisi nasıl oluyor
Normal antibiyotik mi yoksa farklı türü mü acaba2 ayda toplam 8 kutu antibiyotik kullandım
2 kutu flagyl,2 kutu tavanic,4 kutu monodoks kullandım. Eğer şüpheşeniyorsanız biyopsi yaptırınNormal antibiyotik mi yoksa farklı türü mü acaba
Merhaba ne yaptınız nasılsınız gebe misiniz?Hemen 30 saniyede çıktı. Yani sonuç olarak pgtli embriyon Allahın izniyle tutar inşaallah gönlünü ferah tut
Evet hamileyim. Perşembe günü keseyi gördümMerhaba ne yaptınız nasılsınız gebe misiniz?
Konyada tedavi gördümS SeymaSevgi hangi şehirde tedavi gördünüz acaba
Sağ Salim kucağına almakta nasip olsun, bizim gibi evlat yolu gözleyen herkese umut olsun.Evet hamileyim. Perşembe günü keseyi gördüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?