Merhaba kimyasal olan iki gebelikte pgt limiydi?Kızlar merhaba, doğal yoldan dış gebelik boş gebelik öyküm var ardından tüp bebeğe başladık iki transferim de kimyasal oldu Era testi hariç tüp bebek için yapılabilecek tüm testleri yaptırdım siz neler yaptınız sorun neydi gelecek ay pgt li tek embriyo transferi olacağım çok korkuyorum önerileriniz neler ?
Hayır pgt ilk kez deneyeceğimMerhaba kimyasal olan iki gebelikte pgt limiydi?
Pgt ye gönderdiğiniz kac embriyodan kaçı sağlıklı geldi ? Benimde 1 negatif 1 kimyasal gebelik le sonuçlanan transferim oldu 11 embriyom vardi 9 tane kaldı hic biri pgt li degil. Bu sefer tutma oranı çok yüksek sizin bence pgt li oldugu icin. Digerleride sagliksiz olduğundan kaynakli oyle olmuştur. Bizde bir sorun olmasa bile embriyolar sagliksiz olabiliyormus.Hayır pgt ilk kez deneyeceğim
11 embriyodan 5 döllendi 3 5. Güne gitti pgt den 1 sağlam geldi ne eşimde nede bende sorun yok eşimin morfoloji 1 sperm de mikroçip ile seçildiPgt ye gönderdiğiniz kac embriyodan kaçı sağlıklı geldi ? Benimde 1 negatif 1 kimyasal gebelik le sonuçlanan transferim oldu 11 embriyom vardi 9 tane kaldı hic biri pgt li degil. Bu sefer tutma oranı çok yüksek sizin bence pgt li oldugu icin. Digerleride sagliksiz olduğundan kaynakli oyle olmuştur. Bizde bir sorun olmasa bile embriyolar sagliksiz olabiliyormus.
Bence İçinizi ferah tutun bu sefer pozitif sonuc alacaksınız. Bizde hic birseyde sorun yok sadece bende pkos var ondan yumurta gelisimi olmuyordu. Kromozom testi yaptirdik birsey cikmadi. Histeroskopi oldum yine bir sorun olmadığını soyledi doktorum cizik atti. Ama rahimden anormal şekilde kanama geldi simdi onu durdurmak icin ilac kullanıyorum. Sonrasinda cift embriyo transferi olacağım. Bu da tutmazsa baska bir yerde baslayacagim baştan bu sefer pgt yaptırıcam.11 embriyodan 5 döllendi 3 5. Güne gitti pgt den 1 sağlam geldi ne eşimde nede bende sorun yok eşimin morfoloji 1 sperm de mikroçip ile seçildi
Bir tane 12 haftalık kaybım var. Aşılamada da hamilelik oluştu beta 10binlere yükseldi ama kese görünmedi kürtaj oldum. Tüp bebek sürecine başladım önceki kayıplardan dolayı pgt yaptırdım 7 embriyodan 2si sağlam geldi. Birini transfer oldum 5 eylülde bu sabah testim silik çıktı. Sizin de embriyo kaynaklı olabilir. Bir başlıkta görmüştüm pgtli embriyonun sağlıklı doğma ihtimali %70 siye içinizi ferah tutun bu seferKızlar merhaba, doğal yoldan dış gebelik boş gebelik öyküm var ardından tüp bebeğe başladık iki transferim de kimyasal oldu Era testi hariç tüp bebek için yapılabilecek tüm testleri yaptırdım siz neler yaptınız sorun neydi gelecek ay pgt li tek embriyo transferi olacağım çok korkuyorum önerileriniz neler ?
Ben pohtılaşma baktırdım rahimden parça alınıp enfeksiyon var mı diye bakıldıBence İçinizi ferah tutun bu sefer pozitif sonuc alacaksınız. Bizde hic birseyde sorun yok sadece bende pkos var ondan yumurta gelisimi olmuyordu. Kromozom testi yaptirdik birsey cikmadi. Histeroskopi oldum yine bir sorun olmadığını soyledi doktorum cizik atti. Ama rahimden anormal şekilde kanama geldi simdi onu durdurmak icin ilac kullanıyorum. Sonrasinda cift embriyo transferi olacağım. Bu da tutmazsa baska bir yerde baslayacagim baştan bu sefer pgt yaptırıcam.
Ayy çok erken yapmışsın testiBir tane 12 haftalık kaybım var. Aşılamada da hamilelik oluştu beta 10binlere yükseldi ama kese görünmedi kürtaj oldum. Tüp bebek sürecine başladım önceki kayıplardan dolayı pgt yaptırdım 7 embriyodan 2si sağlam geldi. Birini transfer oldum 5 eylülde bu sabah testim silik çıktı. Sizin de embriyo kaynaklı olabilir. Bir başlıkta görmüştüm pgtli embriyonun sağlıklı doğma ihtimali %70 siye içinizi ferah tutun bu sefer
Eşimin zorlaması sonucunda yaptım yaa. Silik çıktı bakalım hayırlısı olsun inşaallahAyy çok erken yapmışsın testi
Yani eğer çok beklemeden bu şekilde ise 6. Gün için gayet iyi bence hamilesinEşimin zorlaması sonucunda yaptım yaa. Silik çıktı bakalım hayırlısı olsun inşaallah
Hemen 30 saniyede çıktı. Yani sonuç olarak pgtli embriyon Allahın izniyle tutar inşaallah gönlünü ferah tutYani eğer çok beklemeden bu şekilde ise 6. Gün için gayet iyi bence hamilesin
Ya sanki rahmim kabul etmiyor tutuyor ama birşey oluyor gelişmiyor.Hemen 30 saniyede çıktı. Yani sonuç olarak pgtli embriyon Allahın izniyle tutar inşaallah gönlünü ferah tut
Pıhtılaşma kromozom analizi baktırdımYa sanki rahmim kabul etmiyor tutuyor ama birşey oluyor gelişmiyor.
Siz pıhtılaşmaya baktırdınız mı?
Hmm senin sorunun muhtemelen çöZüldü tabi ki bazen de takdir ilahi umarım sağlıkla kucağına alırsınPıhtılaşma kromozom analizi baktırdım
. 2 tanesinde mutasyon çıktı. İki kez biyopsi oldum rahimden kronik rahim iltihabı çıktı bende de. İki ay antibiyotik kullandım.
İşte benim önceki kayıplarımda sorun kromozom ile ilgiliydi büyük ihtimalle. Amin inşaallah bu konuda çabalayan tüm kız kardeşlerime annelik nasip olur umarım :)Hmm senin sorunun muhtemelen çöZüldü tabi ki bazen de takdir ilahi umarım sağlıkla kucağına alırsın
İşte benim önceki kayıplarımda sorun kromozom ile ilgiliydi büyük ihtimalle. Amin inşaallah bu konuda çabalayan tüm kız kardeşlerime annelik nasip olur umarım :)
Merhaba Benımde 11 sene sonra ngs ile genetıgı incelenmiş tüp bebek transferı olmuştum geçen yıl. Şu an kızım 6 aylık kucağımdaKızlar merhaba, doğal yoldan dış gebelik boş gebelik öyküm var ardından tüp bebeğe başladık iki transferim de kimyasal oldu Era testi hariç tüp bebek için yapılabilecek tüm testleri yaptırdım siz neler yaptınız sorun neydi gelecek ay pgt li tek embriyo transferi olacağım çok korkuyorum önerileriniz neler ?
İlk defa mı genetikli yaptırmıştınız canım kızlarMerhaba Benımde 11 sene sonra ngs ile genetıgı incelenmiş tüp bebek transferı olmuştum geçen yıl. Şu an kızım 6 aylık kucağımda
Sebepsiz infertilite idi sorunumuz. Hıc doğal hamıle kalmadım. 8 tedavi yaptırdım. 4 negatif 3 kımyasal Gebelık oldu
8. Tedavımde minnoşu buldum sıze de nasip olsun inşallah Umut olsun. Pes etmeyin.
Evet 8. Tedavimde doktorum özellikle 1 2 3 5 degıl bütün kromozomlar incelenecek dedı. Çok şükür. Ne demişler ehline denk gelmeyen herşey ziyan olur. Can da inci mercan daİlk defa mı genetikli yaptırmıştınız canım kızlarbu mesajlarınız öyle önemli ki güç veriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?