Tekrarlayan Geç Düşük..Erken Doğum Yardım Lütfen.

silver34

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ekim 2014
54
8
98
Selam kızlar. Cevaplarınıza ihtiyacım var. Ilkinde 21.haftalık ikincisinde 18.haftalık doğum yaptım. Hamileligimde son güne kadar hiç bir sıkıntı olmuyor bir anda başlayan şiddetli sancıyla doğum başlıyor. Ilk kaybımda rahim ağzı yetmezliği olabilir dendi ama değilmiş. Çûnkü ikincide serklaj yaptırmıştım ona rağmen olmadı. Bir gün önce 4.38 olan rahim agzı boyu bir kac saat icinde açılmış...Benzer bir durum yaşayan var mı ? Varsa sonrasında hangi testleri yaptırdınız sebebi belli oldu mu?

Merhaba,

İlk önce Rabbim size sağlık versin,sabır versin.Benimde 2 gebelik kaybım var.13 hfta ve 23.hftalarda oldu.

Yaptırmanız gereken işlem SSklıysanız kadın doğumdan tekrarlayana gebelik kaybı için infertilite bölümünden randevu alın.
sizden rahim filmi,kan ,genetik testleri yaptırırlar canım

Merhaba,

İlk önce Rabbim size sağlık versin,sabır versin.Benimde 2 gebelik kaybım var.13 hfta ve 23.hftalarda oldu
Yaptırmanız gereken işlem SSklıysanız kadın doğumdan tekrarlayana gebelik kaybı için infertilite bölümünden randevu alın.
sizden rahim filmi,kan ,genetik testleri yaptırırlar canım
Sagol canim allah razi olsun sanada sabir versin rabbim. Bugun gittim arastirma hastanesine. Genetik testleri yaptrdim tibbi genetik bolumunde. Ama jinekolojideki doktor hic bir bilgi vermedi. Ikinci gebeliktede serklaj yapilacak dedi. Tutarsiz konusmalar yapti. Servikal yetmezlikte sanci olmaz rahim birden acilir diye anlatti once. Benim cok siddetli sancim oluyo dogumdan bir gun once . Ustelik rahim agzi boyu cok iyiyken birden sanciyla aciliyo. Rahim agzi yetmezligi degil dedi ama serklaj yapilacak diyor genede anlamadim niye. Gebe kal oyle arastirilir diyorm rahim filmi cektirreyim mi diye sordum gerek yok diyor. Madem hersey normal niye iki defa erken dogum yaptim :( 3.yude riske atmak istemiyorm napcagimi bilmiyorum...... sen sonrasinda bebek sahibi olabildin mi sana koyulan teshis ne oldu

Sagol canim allah razi olsun sanada sabir versin rabbim. Bugun gittim arastirma hastanesine. Genetik testleri yaptrdim tibbi genetik bolumunde. Ama jinekolojideki doktor hic bir bilgi vermedi. Ikinci gebeliktede serklaj yapilacak dedi. Tutarsiz konusmalar yapti. Servikal yetmezlikte sanci olmaz rahim birden acilir diye anlatti once. Benim cok siddetli sancim oluyo dogumdan bir gun once . Ustelik rahim agzi boyu cok iyiyken birden sanciyla aciliyo. Rahim agzi yetmezligi degil dedi ama serklaj yapilacak diyor genede anlamadim niye. Gebe kal oyle arastirilir diyorm rahim filmi cektirreyim mi diye sordum gerek yok diyor. Madem hersey normal niye iki defa erken dogum yaptim :KK43: 3.yude riske atmak istemiyorm napcagimi bilmiyorum...... sen sonrasinda bebek sahibi olabildin mi sana koyulan teshis ne oldu
Siddetle rahim filmi cekilmeni tavsiye ediyorum, rahimde perde olma durumunda benzer sekide erken dogum olabiliyomus. Cok gecmis olsun Allah tekrar yasatmasin insallah

Siddetle rahim filmi cekilmeni tavsiye ediyorum, rahimde perde olma durumunda benzer sekide erken dogum olabiliyomus. Cok gecmis olsun Allah tekrar yasatmasin insallah
Tuhaf ama tek umudum rahimde perde olmasi :) en azindan sebebini ogrenmis olurum.sebebi bulunmazsa bu korkuyla nasil hamilelik yasarim bilmiyorum

Tuhaf ama tek umudum rahimde perde olmasi :) en azindan sebebini ogrenmis olurum.sebebi bulunmazsa bu korkuyla nasil hamilelik yasarim bilmiyorum
Evet sana hak veriyorum. Benim o kadar ilerleyememisti gebeligim ama acaba neden diyip duruyodum tekrarlar mi falan diye. Sonra septum cikinca dr um acikladi erken donemde dusuklere ve ileri donemde erken doguma dolayisiyla bebek kaybina neden olabilir diye. Simdi operasyon olcak bekliyorum sonrada insallah saglicakla alicam kucagima aklimi kurcalayan bidurum kalmiyo icim rahat edicek insallahta tekrarlamayacak umudundayim. Yasayip gorucez

Evet sana hak veriyorum. Benim o kadar ilerleyememisti gebeligim ama acaba neden diyip duruyodum tekrarlar mi falan diye. Sonra septum cikinca dr um acikladi erken donemde dusuklere ve ileri donemde erken doguma dolayisiyla bebek kaybina neden olabilir diye. Simdi operasyon olcak bekliyorum sonrada insallah saglicakla alicam kucagima aklimi kurcalayan bidurum kalmiyo icim rahat edicek insallahta tekrarlamayacak umudundayim. Yasayip gorucez
Insallah bu sefer kavusuruz bebislerimize.. senin septum ultrasonda bakinca belli oluyor muydu canim.birde nerde olacaksin ameliyati

merhaba canım,

ben 2 tane gebelik kaybından sonra cesaret edemedım 2 yıl bebek dusunmedım.Nasip olursa yeni düşünüyotrum.

Gebelik kaybımı benımde servıkal yetmezlıge bagladı.ama mudahele eden dr sunu dedı 2 ay once folık asıt ve bebek asprını kullan dedı kanında pıhtılasmada olabılır dedı,rahim filmini sordum ben burdan 1sey gormuyrm gerek yok dedı bende buna gore hareket etcem canımm

Insallah bu sefer kavusuruz bebislerimize.. senin septum ultrasonda bakinca belli oluyor muydu canim.birde nerde olacaksin ameliyati
Amin insallah. Benim ultrasonda bayagi belli etmisti kendini ama normalde belirlenemiyomus. Ben bezmialem vakif hastanesinde gidiyorum. Dr um pinar ozcan cok memnunum kendisinden eski dr um once septum var sonra yok demisti ekstra bi testte yapmamisti. Yapilmayan butun testleriminde yapilmasini sagladi kendisi. Yarin son bi muayeneye gidecegim univ hastanesi oldugu icin hoca da gormk istemis mr sonucuma gore oinar hanim kesin alinmasi gerekiyo demisti.

canım
merhaba canım,

ben 2 tane gebelik kaybından sonra cesaret edemedım 2 yıl bebek dusunmedım.Nasip olursa yeni düşünüyotrum.

Gebelik kaybımı benımde servıkal yetmezlıge bagladı.ama mudahele eden dr sunu dedı 2 ay once folık asıt ve bebek asprını kullan dedı kanında pıhtılasmada olabılır dedı,rahim filmini sordum ben burdan 1sey gormuyrm gerek yok dedı bende buna gore hareket etcem canımm
canım sen rahim filmi çektir bence iki kaybın ve korkuların var ihmal etme

Amin insallah. Benim ultrasonda bayagi belli etmisti kendini ama normalde belirlenemiyomus. Ben bezmialem vakif hastanesinde gidiyorum. Dr um pinar ozcan cok memnunum kendisinden eski dr um once septum var sonra yok demisti ekstra bi testte yapmamisti. Yapilmayan butun testleriminde yapilmasini sagladi kendisi. Yarin son bi muayeneye gidecegim univ hastanesi oldugu icin hoca da gormk istemis mr sonucuma gore oinar hanim kesin alinmasi gerekiyo demisti.
Canim bence aldir septumu riske atma ne olur ne olmaz

Canim bence aldir septumu riske atma ne olur ne olmaz
Alinacak Allah in izniylede univ hastnelerinde is yokusa suruluyo bugun bi kez daha anladim. Simdide hsg istendi. Mr sonucum varken neden istendiyse. Yarin baska bi dr a gidiyorum bakalim bosa zaman kaybediyoruz valla.

Alinacak Allah in izniylede univ hastnelerinde is yokusa suruluyo bugun bi kez daha anladim. Simdide hsg istendi. Mr sonucum varken neden istendiyse. Yarin baska bi dr a gidiyorum bakalim bosa zaman kaybediyoruz valla.
Kesinlikle katılıyorum bana egitim ve arastirma hastanesindeki doktor hsg cektirmene gerek yok dedi. 2 düsüge ragmen ... isin kolayina kaciyolar onlar icin cok normal dusuk yapmak

Merhaba cok zaman geçmiş ama sizin le aynı şeyleri yaşadım lütfen yardımcı olur musunuz yani tekrar denedinizmi nasıl bir yol izlediniz. İnşallah sağlıklı yavrularıniz olmuştur.

Back
X