Sagol canim allah razi olsun sanada sabir versin rabbim. Bugun gittim arastirma hastanesine. Genetik testleri yaptrdim tibbi genetik bolumunde. Ama jinekolojideki doktor hic bir bilgi vermedi. Ikinci gebeliktede serklaj yapilacak dedi. Tutarsiz konusmalar yapti. Servikal yetmezlikte sanci olmaz rahim birden acilir diye anlatti once. Benim cok siddetli sancim oluyo dogumdan bir gun once . Ustelik rahim agzi boyu cok iyiyken birden sanciyla aciliyo. Rahim agzi yetmezligi degil dedi ama serklaj yapilacak diyor genede anlamadim niye. Gebe kal oyle arastirilir diyorm rahim filmi cektirreyim mi diye sordum gerek yok diyor. Madem hersey normal niye iki defa erken dogum yaptimMerhaba,
İlk önce Rabbim size sağlık versin,sabır versin.Benimde 2 gebelik kaybım var.13 hfta ve 23.hftalarda oldu
Yaptırmanız gereken işlem SSklıysanız kadın doğumdan tekrarlayana gebelik kaybı için infertilite bölümünden randevu alın.
sizden rahim filmi,kan ,genetik testleri yaptırırlar canım
Siddetle rahim filmi cekilmeni tavsiye ediyorum, rahimde perde olma durumunda benzer sekide erken dogum olabiliyomus. Cok gecmis olsun Allah tekrar yasatmasin insallahSagol canim allah razi olsun sanada sabir versin rabbim. Bugun gittim arastirma hastanesine. Genetik testleri yaptrdim tibbi genetik bolumunde. Ama jinekolojideki doktor hic bir bilgi vermedi. Ikinci gebeliktede serklaj yapilacak dedi. Tutarsiz konusmalar yapti. Servikal yetmezlikte sanci olmaz rahim birden acilir diye anlatti once. Benim cok siddetli sancim oluyo dogumdan bir gun once . Ustelik rahim agzi boyu cok iyiyken birden sanciyla aciliyo. Rahim agzi yetmezligi degil dedi ama serklaj yapilacak diyor genede anlamadim niye. Gebe kal oyle arastirilir diyorm rahim filmi cektirreyim mi diye sordum gerek yok diyor. Madem hersey normal niye iki defa erken dogum yaptim3.yude riske atmak istemiyorm napcagimi bilmiyorum...... sen sonrasinda bebek sahibi olabildin mi sana koyulan teshis ne oldu
Amin insalah cumlemize. Allah kimsenin kucagini bos birakmasin..Siddetle rahim filmi cekilmeni tavsiye ediyorum, rahimde perde olma durumunda benzer sekide erken dogum olabiliyomus. Cok gecmis olsun Allah tekrar yasatmasin insallah
Tuhaf ama tek umudum rahimde perde olmasi :) en azindan sebebini ogrenmis olurum.sebebi bulunmazsa bu korkuyla nasil hamilelik yasarim bilmiyorumSiddetle rahim filmi cekilmeni tavsiye ediyorum, rahimde perde olma durumunda benzer sekide erken dogum olabiliyomus. Cok gecmis olsun Allah tekrar yasatmasin insallah
Evet sana hak veriyorum. Benim o kadar ilerleyememisti gebeligim ama acaba neden diyip duruyodum tekrarlar mi falan diye. Sonra septum cikinca dr um acikladi erken donemde dusuklere ve ileri donemde erken doguma dolayisiyla bebek kaybina neden olabilir diye. Simdi operasyon olcak bekliyorum sonrada insallah saglicakla alicam kucagima aklimi kurcalayan bidurum kalmiyo icim rahat edicek insallahta tekrarlamayacak umudundayim. Yasayip gorucezTuhaf ama tek umudum rahimde perde olmasi :) en azindan sebebini ogrenmis olurum.sebebi bulunmazsa bu korkuyla nasil hamilelik yasarim bilmiyorum
Insallah bu sefer kavusuruz bebislerimize.. senin septum ultrasonda bakinca belli oluyor muydu canim.birde nerde olacaksin ameliyatiEvet sana hak veriyorum. Benim o kadar ilerleyememisti gebeligim ama acaba neden diyip duruyodum tekrarlar mi falan diye. Sonra septum cikinca dr um acikladi erken donemde dusuklere ve ileri donemde erken doguma dolayisiyla bebek kaybina neden olabilir diye. Simdi operasyon olcak bekliyorum sonrada insallah saglicakla alicam kucagima aklimi kurcalayan bidurum kalmiyo icim rahat edicek insallahta tekrarlamayacak umudundayim. Yasayip gorucez
Amin insallah. Benim ultrasonda bayagi belli etmisti kendini ama normalde belirlenemiyomus. Ben bezmialem vakif hastanesinde gidiyorum. Dr um pinar ozcan cok memnunum kendisinden eski dr um once septum var sonra yok demisti ekstra bi testte yapmamisti. Yapilmayan butun testleriminde yapilmasini sagladi kendisi. Yarin son bi muayeneye gidecegim univ hastanesi oldugu icin hoca da gormk istemis mr sonucuma gore oinar hanim kesin alinmasi gerekiyo demisti.Insallah bu sefer kavusuruz bebislerimize.. senin septum ultrasonda bakinca belli oluyor muydu canim.birde nerde olacaksin ameliyati
canım sen rahim filmi çektir bence iki kaybın ve korkuların var ihmal etmemerhaba canım,
ben 2 tane gebelik kaybından sonra cesaret edemedım 2 yıl bebek dusunmedım.Nasip olursa yeni düşünüyotrum.
Gebelik kaybımı benımde servıkal yetmezlıge bagladı.ama mudahele eden dr sunu dedı 2 ay once folık asıt ve bebek asprını kullan dedı kanında pıhtılasmada olabılır dedı,rahim filmini sordum ben burdan 1sey gormuyrm gerek yok dedı bende buna gore hareket etcem canımm
Canim bence aldir septumu riske atma ne olur ne olmazAmin insallah. Benim ultrasonda bayagi belli etmisti kendini ama normalde belirlenemiyomus. Ben bezmialem vakif hastanesinde gidiyorum. Dr um pinar ozcan cok memnunum kendisinden eski dr um once septum var sonra yok demisti ekstra bi testte yapmamisti. Yapilmayan butun testleriminde yapilmasini sagladi kendisi. Yarin son bi muayeneye gidecegim univ hastanesi oldugu icin hoca da gormk istemis mr sonucuma gore oinar hanim kesin alinmasi gerekiyo demisti.
Alinacak Allah in izniylede univ hastnelerinde is yokusa suruluyo bugun bi kez daha anladim. Simdide hsg istendi. Mr sonucum varken neden istendiyse. Yarin baska bi dr a gidiyorum bakalim bosa zaman kaybediyoruz valla.Canim bence aldir septumu riske atma ne olur ne olmaz
Kesinlikle katılıyorum bana egitim ve arastirma hastanesindeki doktor hsg cektirmene gerek yok dedi. 2 düsüge ragmen ... isin kolayina kaciyolar onlar icin cok normal dusuk yapmakAlinacak Allah in izniylede univ hastnelerinde is yokusa suruluyo bugun bi kez daha anladim. Simdide hsg istendi. Mr sonucum varken neden istendiyse. Yarin baska bi dr a gidiyorum bakalim bosa zaman kaybediyoruz valla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?