Tekrarlayan Hastalık ve Kafayı Yeme Eşiği

Birkaç kere girsem aşacağım diyorsunuz yani... Stresten evde otururken bile karnıma ağrılar giriyor bu konuyu düşününce :) Teşekkür ederim, hani insan kendine diyor herkes giriyor diye ama gerçek hayatta zorunda kalmayınca cesaret edemiyor insan :)

Rica ederim :) Kesinlikle aşacaksınız, yemenize özen gösterin, stres yapmayın, rahatsızlığınızı tetikleyen unsurlardan uzaklaşın daha da iyi olacaksınız eminim :)

Ben çalıştığım dönemde 1 tuvalet vardı bizim çalıştığımız bölümde. Zamanla oraya da girmeye alıştım ama biraz da kimle çalıştığıma bağlı idi yakın olduğum kadın iş arkadaşlara söylüyordum işim uzun istersen sen önden gir tuvaletin varsa diye genelde hele ki kadınlar hiç ayıplamaz bu durumu hatta rahat ederler oh bee rahat davranıyor deyip onlar da rahat olurlar. Burda sana düşen görev o ilk adımı atmak ve bunu gerekirse dile getirmek (eğer ki 1 tuvaletli bir ortamda çalışacaksanız) evet zor bir durum ama hastalığından dolayı yapmak zorundasın inan sen rahat davranırsan karşıdaki de rahat davranıyor. Allah böyle bir hastalık vermiş sana bu da senin imtihanın nice dertler imtihanlar var inan o kadar zor hayatlar var ki. Derdini küçümsemiyorum yanlış anlama ama başedebilirsin çaresiz değilsin. Insan herşeye alışıyor sen de alışırsın yavaş yavaş.

Ben ki regl, kıl tüy konusunda erkek arkadaşlarla münakaşaya giren kız, bu konuda dilim tutuluyor... Ama cidden orada başlayıp çevre edinir edinmez bu rahatlığı göstereceğim. Ben de diyorum imtihanım buymuş, isyan ediyor bazen insan çok zor bu, sinirlerimi çok yıpratıyor diye ama sonra utanıyorum kendimden ne imtihanlar hastalıklar var diye...

Tabi herkesin imtihanı kendine zor ama Allah kaldıramadığımız yükü vermez bize demek ki sen bunu yapabilirsin kaldırabilirsin ki bu senin başına gelmiş. isyan etme sabret Allahtan yardım dile inan insan Onun izniyle herşeyi başarır. Ben de hijyen takıntımı atıp rahatça tuvaletlere girmek istiyorum oof

Bir dönem ben de bundan çok çektim.Stres inanılmaz etkiliyor.Gevşemeyi,olumlu düşünmeyi,hastalığa değil sağlığa odaklanmayı bilmek çok önemli.Size dokunan yiyecek,içecek neyse onları kendinizde gözlemleyip tüketmemeye çalışın.Sizi mutlu eden aktivitelere yönelin.Baskı altında hissettiğiniz şeyler ne ise onlardan kurtulmaya çalışın.Benimki soğuk,rüzgarlı havada tetikler mesela.Elimden geldiğince o havalarda dikkat ederim.Çörekotu yağını da araştırmanızı tavsiye ederim.

cnm sen göbek düşmesini bir arastır bir yakınım aynı illeti yıllarca cekti yemek bile yiyemez oldu meğer göbek düşüklüğümüş göbeğini çektirdi bir teyzeye düzeldi

BNDE de kabızlık şeklinde seyir ediyor strese bağlı bir sendrom bana yarayan tek şey yoga oldu .. tibetin gençlik pınarı 5 basit hareket nasıl etki eder diyebilirsin denemeni tavsiye ederim

İbs benim de lanetim
Beslenme için fodmap diyetini uygula derim.
bu konuda çok araştırdım tekrar yazacağım uygun zamanda
fodmap diyeti hakkında bilgin varsa benlede paylaşırsan sevinirim bende uzun zmaandır çekiyorum tek çarem yoga

disarida tuvalete gidebilmek.icin rossmanin bir spreyi var onu al. yine paketli sekilde klozet ortuleri var. yaninda sivi sabun tasi. buyuk bir canta tasiyacaksin ama en azindan stresini azaltir. ses icin yapabilecegim bir tavsiye yok. islik cal :) saka bir tarafa allah yardimcin olsun.

umarım bir çözüme ulaşır bu sorununuz.Gercekyen tuvalete gidebilmek çok önemli sağlık açısından.Hayata dair herşeyi herkesin başına herşey gelebilir mantığına oturttugumdan beri yaşamak kolaylaştı benim için.
Yaşantımızın genel formuna bu mantığı koyabilmek size büyük kolaylık sağlar.Herkes için yaşamsal bir ihtiyaç sonuçta.kimsenin bir başkasını tuvalete gidiyor diye ayıpladigini görmedim şimdiye kadar ki böyle birşey yapacak insan kendi sorunludur.sifa dillerim.

Musluğu aç ses için ya da sürekli sifona bas :))

Bende böyleydim ve apandisitim varmış alındı sıkıntılarım hafifledi. Apandisit zaten kör bağırsak demek. Onu aldırmanı tavsiye ederim. Artık kesmeden deliklerle ameliyat ediyolarmış hem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…