Tekrarlayan kimyasal gebelik

bernaaa11

Üye
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2020
9
5
16
30
Arkadaşlar merhaba yaklaşık beş aydır bu forumu takip ediyorum. 3 tane kimyasal gebelik geçirdim en son geçen ay oldu. Bu ay coraspin kullanmaya başladım korunmadığım her ay hamile kalmama rağmen bu ay regl oldum. Aranızda bu süreçten geçip de sağlıklı bir hamilelik yaşayan var mı?

Bayağı da yükseliyomus benim 1 kere olmustu 9du oda sperm ga da yumurta kalitesiz olabilir mj vucut kendjliginden eritip ilerlemesini engelliyo olabilirmi
bütün tahliller yapıldı bi sorun gözükmüyo doktorlar da çok önemsemiyo zaten kimyasal gebeliği olur normal deyip geçiştiriyolar

bütün tahliller yapıldı bi sorun gözükmüyo doktorlar da çok önemsemiyo zaten kimyasal gebeliği olur normal deyip geçiştiriyolar
Kimyasal gebelik icin doktorlar gebelik bile bakmiyo ama halbuki bizim icin ne kadar onemli 20lerde kalsa yine neyse ama 500 e gelms beta bunun bir sebebi olmali cidden ilgili doktor bulmak cok zor kimyasal gebeligi bu kadar önemsememelirini de hic anlamiyorum

Canım söktürücü kullanarak dene birkere de. Tarlusal ya da duphaston. Yumurtalamanı takip et çatlamadan sonra 1 hafta 10 gün kullan. Denemekten zarar gelmez söktürücüler tutunmayı kolaylaştırıyor. Ama yumurtlamadan önce kullanma ters etki yapar yumurtlamayı engeller.

Canım söktürücü kullanarak dene birkere de. Tarlusal ya da duphaston. Yumurtalamanı takip et çatlamadan sonra 1 hafta 10 gün kullan. Denemekten zarar gelmez söktürücüler tutunmayı kolaylaştırıyor. Ama yumurtlamadan önce kullanma ters etki yapar yumurtlamayı engeller.
nasıl kulanacağım siz denediniz m, daha önce gerçekten çok kötü durumdayım ne yapacağımı bilmiyorum

Ben klomen artı söktürücü kullandım hamile kaldım. Ovulasyon testini kullanarak yumurtlamayı yakalayabilirsin testte silikleşme olduğu gün başlayarak günde 1 tane 10 gün boyunca duphaston ya da tarlusal kullan. Hiç bi zararı yok.

Arkadaşlar merhaba yaklaşık beş aydır bu forumu takip ediyorum. 3 tane kimyasal gebelik geçirdim en son geçen ay oldu. Bu ay coraspin kullanmaya başladım korunmadığım her ay hamile kalmama rağmen bu ay regl oldum. Aranızda bu süreçten geçip de sağlıklı bir hamilelik yaşayan var mı?
Merhaba, durumunuz ne oldu acaba, bende 2 kimyasal geçirdim üst üste, bu ay doktor corasprin önerdi, son kimyasalım geçen aydı, puhtılaşma da dahil testlerimde temiz, bilmiyorum ne yapmam gerektiğini

Back
X