Gebeliğe Hazırlık Tekrarlayan kimyasal gebelik

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Kupraa

Üye
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2020
665
441
23
30
Kızlar merhaba 2 ay üst üste kimyasal gebelik yaşadım son adetim 8 Mayıs'ta başladı ve 14 Mayıs'ta bitti ancak bugün yine lekelenmelerim oldu kimyasal yaşayıp bu şekilde birşey yaşadınız mı aradan nerdeyse 1 hafta geçti neden lekelendim ki kafama takıldı

Bebegin oluşumu sırasında bir seylerin ters gitmesiyle olurmuş kimyasallar. Sigara kullanimlari varsa birakin. Doktora da Görünün belki pıhtılaşma sorunu vardır.

Bebegin oluşumu sırasında bir seylerin ters gitmesiyle olurmuş kimyasallar. Sigara kullanimlari varsa birakin. Doktora da Görünün belki pıhtılaşma sorunu vardır.
Sürekli doktor takibindeyim en son geçen hafta gittim beta 13 tü kanamam başladı ve bitti bugün kanamam biteli 5.gun ancak lekelenme başladı acaba beta yenimi 0 landı 20 sinde tekrar gideceğim kafama çok takıldı sigara kullanıyoruz eşimde bende bırakma asamasindayiz ne yazikki tam bıraktım dediğimde her basım sıkıştığında sigaraya sarılıyorum

Boş gebeliğin en buyul sebebi sigara imiş. Kimyasalda da benzer etkisi olabilir. Bebegin oluşumu sirasinda yasanan bir sorun sebebiyle olurmus kimyasal. O sorunlu zigotu kabul etmezmiş rahim atarmış. Bebek istiyorsaniz bu esaretten kurtulmaniz lazim once. Sonra doktordan genetik test rica edin. Pıhtılaşmaya falan bakilsin. Boyle tekrarlayan kimyasallar kontrol edilmeli diye düşünüyorum .

Çok geçmiş olsun büyük ihtimal sebep sigara bir de eşiniz sperm değerlerine baktırsın enfeksiyon olabilir o da sebep olabilir sigarayı hem kendi sağlığınız için hem bebeğinizin sağlığı için bir an evvel bırakın

Kızlar merhaba bata 2 gün kala ergen gebelik testi yaptım bugün bir gün kala da normal kaset test yaptım sizce gebelik var mı varsa da çok silik çizgiler daha koyu olması gerekmez mi kimyasal gebelik olacak diye korkuyorum

Eklentiler

• 44085183-77CF-4571-928F-F6641FEB7685.webp
    32,6 KB · Görüntüleme: 82
  • 9D04D6D5-9C97-443C-AC88-C9EDBAE99415.webp
    35 KB · Görüntüleme: 103
Tebrikler var inşallah Kimyasalı ancak veta hcg takibi ile öğrenebilirsiniz. Silik olması normal daha yenidir.
Kan verip 2 gün sonra 2 kat artışı kontrol edebilirsiniz
Ya da 2 gün sonra yine evde test yapıp koyulaşmaya bakın. Ama en iyisi beta hcg takibi

Çok teşekkür ederim inşallah sağlıklı gebeliktir bugün gidip kan vereceğim. Allah hepimize sağlıklı gebelikler versin

Yok anam ben 4 gün geciktim bembeyazdı testim 5. Gün bile ışıkta göreyim derken kör olmuştum

Evet çok şükür kesemizi yeni gördük ilk gebeliğim
7. Haftadasınız sanırım Rabbim sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin
7. haftadan önce gitmiş miydiniz keseyi yeni görme sebebiniz geç gitmeniz mi? Bir de kalp atışını da duyabildiniz mi acaba?

7. haftadan önce gitmiş miydiniz keseyi yeni görme sebebiniz geç gitmeniz mi? Bir de kalp atışını da duyabildiniz mi acaba?
İlk 30 çıktı değerim iki üç gün sonra kadın doğuma gittim 87 falan çıktı o zaman zaten başında olduğum için gebeliğin hiç bişey görünmezdi, aradan iki hafta kadar geçti ultrasona öyle girdim

Yok canım kalp atışını duymadık iki hafta sonra yine randevum inşallah o zaman duyarız karından bakıldı

Sağlıkla devam etsin inşallah
Ben de muayeneden çıktım kese görüldü ama rahmimde perde var. Perdenin sol üstünde göründü. Çok üstteymiş aşağı inmesi gerekiyormuş Kese yer değiştirir mi bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…