Evet oluyorKan pıhtılaşmasi kimyasal gebelik sebep oluyır mu ki
Polikistik,sigara kullanımı,spermde morfoloji düşüklüğü ve pıhtılaşma kimyasal geceliğin sebeplerinden epey detaylı testler bekliyor seni geçmiş olsunKızlar merhaba bu konuyu geçen ay açmıştım bu ay 3.kimyasalimi geçiriyorum peşpeşe 3.kimyasal oldu yaniyarın iyi bir doktora gideceğim bakalım ne çıkacak altından
Ya gercekten mi sizi takip ediyordum sürekli cok uzuldum bende nisanda kimyasal gecirdimKızlar merhaba bu konuyu geçen ay açmıştım bu ay 3.kimyasalimi geçiriyorum peşpeşe 3.kimyasal oldu yaniyarın iyi bir doktora gideceğim bakalım ne çıkacak altından
Ama ne güzel ki istediğiniz zaman hamile kalabikiyorsumızKızlar merhaba bu konuyu geçen ay açmıştım bu ay 3.kimyasalimi geçiriyorum peşpeşe 3.kimyasal oldu yaniyarın iyi bir doktora gideceğim bakalım ne çıkacak altından
Kalıyorum ama devamı gelmiyor işteAma ne güzel ki istediğiniz zaman hamile kalabikiyorsumız
Kızlar merhaba bu yazımı okuyan arkadaşlar bu ay 3.kimyasalimi geçiriyorum geçen aylar gittiğim doktorlar önemli birşey değil diyerek ciddiye almamışlardi bu defa iyi bir doktora gittim bütün hormon testlerim yapıldı testlerde sorun çıkmadi bunun üzerine doktorum hem eşimin hem benim genetik test yaptırmami önerdi yarın tıbbi genetik bölümünde test yaptıracağız şimdilik kan sulandırıcı coraspin ve vitamin takviyesi verdi tıbbi genetik sonuçlarına göre degerlendirme kimyasal gebeliğin tekrarlamasi durumunda kesinlikle araştırılması gerektiğini söyledi süreci burdan sizinle paylaşmaya devam edeceğim
Genetik bölümüneMerhaba. Ben de bi düşük iki kimyasal gebelik geçirdim. Hangi bölüme gidiyorsunuz testler için acaba? Kadın doğun mu direkt jinekoloji va mi? Zeynep Kamile gitmeyi düşünüyorum ben de
Direkt tıbbı genetik bölümüne gidip anlatınca hemen yapıyo mu testleri? Ben de çnce kadın doğum gönderecek sanıyodumGenetik bölümüne
Ben direkt tıbbi genetiğe randevu aldım kadın doğum direkt al demişti zaten sonuçlar 1 buçuk ayda çıkıyor vakit kaybetme yaptır hemenDirekt tıbbı genetik bölümüne gidip anlatınca hemen yapıyo mu testleri? Ben de çnce kadın doğum gönderecek sanıyodum
Tamamdır teşekkür ettim. Zeynep Kamilden miydi senin de ? O zaman direkt ona gideyim ben deBen direkt tıbbi genetiğe randevu aldım kadın doğum direkt al demişti zaten sonuçlar 1 buçuk ayda çıkıyor vakit kaybetme yaptır hemen
Edirne tıp fakültesinde yaptırdım ben 580 tl ödeme aldılar bazı yerlerde alınıyormuş sigorta olduğu halde testler pahalı olduğu için bilginiz olsun hazırlıklı gidinTamamdır teşekkür ettim. Zeynep Kamilden miydi senin de ? O zaman direkt ona gideyim ben de
Tamamdır çok teşekkür ederim cevap içinEdirne tıp fakültesinde yaptırdım ben 580 tl ödeme aldılar bazı yerlerde alınıyormuş sigorta olduğu halde testler pahalı olduğu için bilginiz olsun hazırlıklı gidin
Tamamdır çok teşekkür ederim cevap için
Siz de bi sıkıntı buldular mı? Okuyorum da çoğu çiftin sorunu bulunamıyor vs yazıyordu
Canım merhaba beni kadın doğum yönlendirdi tıbbi genetik bölümüne ama direkt gidebiliyorsun zaten Samsun eğitim araştırmaya gittim ben ücretsiz testler sakın özelde yaptırma altından kalkamazsinDirekt tıbbı genetik bölümüne gidip anlatınca hemen yapıyo mu testleri? Ben de çnce kadın doğum gönderecek sanıyodum
Çok teşekkür ederim tatlım. Zeynek Kamil Tıbbi Genetik randevusu aldım. Gidelim bakalım. İnşallah çabuk sonuçlanır. Psikolojik olarak yıpranıyo insanCanım merhaba beni kadın doğum yönlendirdi tıbbi genetik bölümüne ama direkt gidebiliyorsun zaten Samsun eğitim araştırmaya gittim ben ücretsiz testler sakın özelde yaptırma altından kalkamazsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?