- 6 Ekim 2016
- 27
- 4
- 1
- 37
- Konu Sahibi en guzel ruyam
-
Hayirli ugurlu olsun bebegin isallah okadar cok doktora gittimki hicbiri esimden sperm testi bile istemedi senin esin test verdimi hangi bolume gitti bide uroloji doktorumu verdi antibiyotigiÖncelikle Allah yardımcın olsun cok zor gerçekten eşinden kaynaklanıyor olabilirmi acaba oda bi baktırsın bende bi kimyasal gebelik yaşadım eşimin o ayda afedersin karın altı ağrıyordu sonra doktor bi antibiyotik verdi eşim içti ve su an hamileyim yani bazen hic bilmediğimiz bi sorun olabiliyo
Çok sağol canım inşallah sende en kısa zamanda sağlıklı bi gebelik yasarsın evet üroloji bölümü verdi ilacı usgyle baktı alt kısmına başka bi yerde de sperm testi yaptı spermleri iyi çıktı yani bi sorun yok du taki karın altı ağrısı ve afedersin yumurtalıkların da agrı olana kadar ondan sonra ilaç tedavisi önerdi doktor o kadar ama senin eşinde iyi bi doktora gitsin ve muayene olsunHayirli ugurlu olsun bebegin isallah okadar cok doktora gittimki hicbiri esimden sperm testi bile istemedi senin esin test verdimi hangi bolume gitti bide uroloji doktorumu verdi antibiyotigi
Özel hastanede yapıyorlar sperm testini büyük hastanelerdede oluyo yani devlet de kaç senelik evlisin nasıl istemezler eşinden test onunda testleri önemli kimyasal gebelik sağlıksız embriyo oldugu için tutunamıyormus ya annede sorun var yada babanın spermlerin de öyle okudum benHayirli ugurlu olsun bebegin isallah okadar cok doktora gittimki hicbiri esimden sperm testi bile istemedi senin esin test verdimi hangi bolume gitti bide uroloji doktorumu verdi antibiyotigi
Çok takma kafana evet takmamak elde degil ama başka şeylere yönel inşallah bu defa tutmuştur ben kimyasal gebelik den sonra bi kere adet oldum bide takmama ya çalıştım kendiliğinden oldu inşallah sende hamilesindirBende 3 ay önce kimyasal gebelik yaşadım ilk defa 14 ay sonra gebe kaldım beta Hcg 123 olduktan sonra düştü değerlerim ve sonra da düşük gerçekleşti. Doktorum olsun her 10 kadından 5 inde olur böyle düşükler diğer aylarda gebe kalırsın hemen dedi ama gebelik yok henüz. Benden test falan da istemedi ne hikmetse. Bu düşükler çok normal deyip geçti. İnş bi 14 ay daha beklemem gebeliği. Yarın adet günüm inş olmam ama yogun bi akıntım var sıvı şeklinde. Galiba adet olacağım bel Ağrı'mda var. Her geçen gün biraz daha umudumu yitiriyorum. Aslında doktorum eşiminde benim de testlerimin çok iyi olduğu söyledi ama olmuyor işte. Hayır bi sebep olsa neden olmadığına dair ona yöneliriz tedavi oluruz ama sorunda yok yani anlamış değilim. Yumurtam gayet güzel büyüyor çatlıyor eşimin sperm değerleri iyi ve hareketliliği de iyi Hsg çektirdim kanallar açık yumurta rezervlerim iyi ama yok olmuyor.
İnş dediğin gibi olur aslında adet olduktan bir iki gün sonra o stres gidiyor benden 15 ya da 20 gün rahatım aklıma çok gelmiyor ama adete 4 /5 gün kala strese giriyorum oldu mu tuttu mu vs diye bakalım herşeyin hayırlısı olsun. Hep dua ederkende Allahım sen bana aldırma benim için ne hayırlıysa o olsun evladın hayırlısını ve sağlıklısını versin. Beklemedeyim ama adet olacağım gibi hissediyorum. Nasip artık...Çok takma kafana evet takmamak elde degil ama başka şeylere yönel inşallah bu defa tutmuştur ben kimyasal gebelik den sonra bi kere adet oldum bide takmama ya çalıştım kendiliğinden oldu inşallah sende hamilesindir
Aynı durumdayız vallahi bence burada olan herkes aynı durumda. Ama elden birşey gelmiyor olmayınca olmuyor malesef Allah yardımcımız olsun. Bazen diyorum ki Allahım vermeyeceksen düşüncesini de al beynimden kafam rahat etsin.Stres konusuna gelince hic aklimdan cikmiyo dusunmedigim bi saniyem bile yok ya diyorum.ya olmazsa ya hep.bole olursa ben hic anne olicam sanirim diorum etrafda cocuk bebek gorunce gozyaslarimi tutamiyorum artik butun arkadaslarimin etrafimdaki herkesin cocugu oldu ama biz bakip kaliyoruz artik kimse sevinmiyo hamile kalmama kimseye soyleyemiyoruz test yapip o ppzitifi gorunce havalara ucup sevinemiyoruz artik korkular basliyo 4 tane minik.kuzum benim herkes diyoki o bebek bile degil ama ole degil kuzumdu onlar benim canimdi okadar cok yasatmak istememe ragmen olmuyo tutamiyorum meleklerimi zaten.psikolojimde iyi degil artik kim nedese aliniyorum biraz uzun.oldu kusura bakmayin nolur icim okadar doluki okadar yaniyoki napsam sogumuyo
Canim ben 29 yasindayim 5 senelik.evliyim bende ole dusunmek istiyorum ama olmuyo canim cokzorArkadaşlar sizin yaşlarınız kaç bu kadar karamsar oluyorsunuz olucak inşallah biraz sabredin bende 3 sene bekledim aynı sizin gibi düşünürdüm ama sonra kendime kızdım ve unutmaya karar verdim sonra oldu dualarım kabul oldu bide siz hamile kala biliyorsunuz bu bile cok güzel sadece sorunun kimden kaynaklandığı belli olsun rabbim sesinizi duysun dualarınızı kabul etsin inşallah
Daha çok gençsin olur CanımCanim ben 29 yasindayim 5 senelik.evliyim bende ole dusunmek istiyorum ama olmuyo canim cokzor
Arkadaslar oncelikle herkese merhaba ben 5 senelik evliyim bi cocugumuz olsun cok istiyoruz 4 kez hamile kaldiama hepsi kimyasal gebelikle sonuclandi butun testleri yaptirdigim halde olmuyo bi turlu bebeklerim tutunmuyo en sonki hamileligimde kan sulandirici ignelerde kullanmama ragmen yine olmadi degerlerim 700 lere kadar cikiyo kese olusmadan inanailmaz bi agriyla kanamam basliyo benim durumumda olan bi care bulan kimse varmi allah rizasi icin ne yapacagimi sasirmis durumdayim ne yapmaliyim ....
Canim biz hic sperm testi vermedik 4 kez kimyasal gebelik yasadim ama hicbir doktor sperm tesyi istemedi esimden sadece genetik test icin kan verdi esim randevu aldik gidecek esim bakalim ne cikicak bilmiyorum gercekten spermle alakalimi yasiyoruz biz bu dusukleri acabaCnm sizin morfoloji kaçtı? Bende bi boş gebelik bi kimyasal oldu. Tek bulunan sıkıntı spermlerde morfolojinin normalin altında olması ama sağlıklı gebeliği etkilediğini düşünüyorum
Canim biz hic sperm testi vermedik 4 kez kimyasal gebelik yasadim ama hicbir doktor sperm tesyi istemedi esimden sadece genetik test icin kan verdi esim randevu aldik gidecek esim bakalim ne cikicak bilmiyorum gercekten spermle alakalimi yasiyoruz biz bu dusukleri acaba(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?