hayır değil canımSizin tüp bebek mi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hayır değil canımSizin tüp bebek mi
Bende çalışıyorum doktorum normal dediği için raporu bile 1 haftalık sağlık ocağından aldımben çalışıyorum bırde ayaga kalkmamak ımkansız oluyor bırkac gun daha dıkkatlı olayım bakalım cok zorda kalmadıkca ayaga kalkmayayım geçecek mi
İnşallahUmarım biran önce geçer.![]()
Kızlar gittim her şey yolunda bu akıntıların ağrıların normal olduğunu söyledi. Regli olur gibi kanama olursa sıkıntı dediyaz mutlaka canım
biz kuruntu yapıyoruz ozaman :)Kızlar gittim her şey yolunda bu akıntıların ağrıların normal olduğunu söyledi. Regli olur gibi kanama olursa sıkıntı dedi
Bilmiyorum heraldebiz kuruntu yapıyoruz ozaman :)
Benim doktorum da aynı şeyi söyleyip duruyorKızlar gittim her şey yolunda bu akıntıların ağrıların normal olduğunu söyledi. Regli olur gibi kanama olursa sıkıntı dedi
Bizimki de böyle geçecek heralde ne yapalım artık tek sağlıklı olsunlar daBenim doktorum da aynı şeyi söyleyip duruyor
Evet ama İnternette ne kadar sayfa doktor varsa tehlikeli diyor kanama için ben 9 haftalığım hele de bu haftada doktorlarımız mı çok rahat biz mi kafaya takıyoruz bilmiyorum inşallah Bi şey olmazBizimki de böyle geçecek heralde ne yapalım artık tek sağlıklı olsunlar da
Kanamanin miktarı önemli diyo lekelenme ve biraz kanama olması normal ama mesela adet olur gibi kanama olursa sıkıntı diyo.Evet ama İnternette ne kadar sayfa doktor varsa tehlikeli diyor kanama için ben 9 haftalığım hele de bu haftada doktorlarımız mı çok rahat biz mi kafaya takıyoruz bilmiyorum inşallah Bi şey olmaz
Bana da aynı dedi ped doldu tekrar koydun yine geliyorsa sıkıntı dediKanamanin miktarı önemli diyo lekelenme ve biraz kanama olması normal ama mesela adet olur gibi kanama olursa sıkıntı diyo.
Canım nasılsın daha iyi misin mesajını yeni gördüm benimde kesti kan sulandırıcıyıKızlar bugün lekelenme taze kana dönünce yine gittim doktora bebek filan iyi kanama alanı yok kan sulandırıcıları kesti ama artık ondan oluyor olabilir dedi![]()
Full yatıyorum ya eşim işe gidince annem geliyor filan tuvalet dışında kalkmıyorum geneldeCanım nasılsın daha iyi misin mesajını yeni gördüm benimde kesti kan sulandırıcıyı
Daha iyiyim hafif karın ağrısı oluyo onun dışında bı problem yok çok şükür.Full yatıyorum ya eşim işe gidince annem geliyor filan tuvalet dışında kalkmıyorum geneldeama kanama kesildi ilaçlara bağlıymış demek ki sen nasılsın?
Karın ağrısı normal kasık ve bel ağrısı her hamilelikte olurmuş bende de oluyorDaha iyiyim hafif karın ağrısı oluyo onun dışında bı problem yok çok şükür.
Yatman çok çok iyi kanamalarını keser inşallah bende bişey sormak istiyorum benim hamileliğim tüp bebekle çoğul gebelik aslında 3 aya kadar bir sorun olmayacağını söyledi doktorum ama yinede içim rahar etsin istiyorum benim belimde fıtık var o yüzden sırt üstü yatamıyorum tam anlamıyla genellikle hep yüz üstü yatıyorum sizde yatıyormusunuz sizce zarar veririmiyim yatmamalımıyım buarada 7 haftalık hamileyim suandaFull yatıyorum ya eşim işe gidince annem geliyor filan tuvalet dışında kalkmıyorum geneldeama kanama kesildi ilaçlara bağlıymış demek ki sen nasılsın?
Bu konuda çok doktor dinledim karnın seni rahatsız edene kadar istediğin gibi yatabilirsin yüz üstü sırt üstü. Bende hep yüz üstü yatıyorum şuanYatman çok çok iyi kanamalarını keser inşallah bende bişey sormak istiyorum benim hamileliğim tüp bebekle çoğul gebelik aslında 3 aya kadar bir sorun olmayacağını söyledi doktorum ama yinede içim rahar etsin istiyorum benim belimde fıtık var o yüzden sırt üstü yatamıyorum tam anlamıyla genellikle hep yüz üstü yatıyorum sizde yatıyormusunuz sizce zarar veririmiyim yatmamalımıyım buarada 7 haftalık hamileyim suanda
ay cok sağolun içim rahatladııBu konuda çok doktor dinledim karnın seni rahatsız edene kadar istediğin gibi yatabilirsin yüz üstü sırt üstü. Bende hep yüz üstü yatıyorum şuan