Tektaraflı aşk.

Tturkan

Üye
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2013
58
0
16
Azerbaycan
Merhabalar.Sevgi hakkında bir çok konular var. İstedim ki,bir de böyle bir konu olsun ve tektaraflı aşk yaşayan ve ya ne zamansa yaşamış bayanlar,kızlar yazsınlar.

benim de hep platonik oldu.
ya da karşı taraf beni sevdi, ben istemeyıp kestırıp attım hemen.
şu an yabancı bir çocukla görüşüyorum,ama bu da çok zoor gibi görünüyor hayırlısı. yaşım 28 bu arada.

tam son zamanlarda içinde olduğum bir durum.veeeeee anlattım.güzel bir mektup yazdım.biraz uzun oldu.kısa yazamıyorum.her şeyi anlattım hemde.'seni yıllardır seviyordum, hayatında hep birileri oldu.gene olduğunu bildiğim halde yazıyorum,tişörtünü aldım ; ama vermeyeceğim.sana yenisini alırım,sana sarılmak istedim sarılamadım,daha öncedende söylemeye niyhetlendim; ama olmadı.'vs vs.teklif olarak söylemediğimide söyledim.çok isterdim senle sevgili olmayı elbette bile dedimgerçi akrabalarımın tanıyıp sevdiği biri.benle dalga geçmeyeceğini bildiğimden söyledim.daha doğrusu yazdım.kargo ile gönderdim.sonunada seni anlıyorum,aramızda bozulmayacak diye meil atarsan sevinirim dedim.mektubun yanınada kırmızı kartondan kalpler kestim ve 100 farklı dilde seni seviyorum ve sana aşığım yazdım.kalpleri kırmızı kına poşetine.mektubu ve kalpleride toptan çerez poşetine koydum.lame gülleri olan bir poşette.ptt kargo ile göndedim.bu perşembe .dün elinde olması lazımdı.bekliyorum.
kız arkadaşı var olduğu halde gönderdiğim için bana kızabilirsiniz.yalnız aşk olarak adını koyamasamda yıllardır ona bir ilgim vardı.söylemezsem olmadı.söylesen olmaz söylemezsen olmaz .şarkıdaki gibi. uzun süredir içimde tutta tutta kötü etkilendim.başkası yapsa bende kızardım.yalnız artık kaldıramadım.hem bastıramıyordum belli oluyordu.bastırdığımdan oluyor olabilir dedim.bastırdığımdan da öyle geliyor olabilir falan diye düşünmeye başladım.

Keşke sevgilisi olduğu halde yapmasaymışsınız , ayrılmalarını bekleseymişsiniz..

Keşke sevgilisi olduğu halde yapmasaymışsınız , ayrılmalarını bekleseymişsiniz..

2002 mi 2003 mü neydi yanlış hatırlamıyorsam.o zamanda sevgilisi vardı.bu yüzden hep bastırdım ve dediğiniz gibi yaptım.yalnızküzenimin çok yakın arkadaşı olduğundan ne zaman sevgilisi var duydum yıllardır.hep attım atım.nasıl anlatayım son raddeye gelen kadar bitirmeyen biri.şimdikininde ayrılmasını beklersem.bir başkası hayatında olabilirdi.olasılığı%99.9.

Yazılanları okuyorum,ilginç hikayeler var. Tektaraflı aşk bile sonuçta aşktır, o yüzden konuyla ilgili yazmakta devam ediniz. Hem kendi başınızdan geçen,ve ya yakınlarınızdan kiminse başından geçen,ve ya size aşık olup sizin yüzünüzden tektaraflı aşk yaşayan ve d.... hakkında yazılar bekleniyor.. Belki siz bu yazınızla kimese örnek bile olabilir siniz.

Haha aklima geldi 16 yaslarinda karsiliksiz ask yasamistim simdi gulerek hatirliyorum ne aglardim tam 4 yil surmustu kimseden etkilenemiyordum aklimda hep o vardi ne siirler yazardim ne cok hayal ederdim ne cok severdim sonra karsilikli aski yasadiktan sonra onu unuttum simdi ise etkisi bile kalmadi :) ama ne cok aglamistim onun icin intihar bile etmistim hatta ama o zamanlar herseyin aslinda beyinde baslayip beyinde bittigini bilmiyordum bilsem bu Kadar aci cekermeydim hic onun yuzunden o zamanlar Beni cok seven bi cocuk vardi onu bile kacirmistim :)

Canım,şimdi kaç yaşındasın?

14 yasindayim birini seviyordum belki hala seviyorum kendime kac kere söz verdim hic bir zaman tutamadim ama su an yemin ettim kendi üstüme.
Simdi istesemde sevemem ki zatende istemiyorum. Onun icin cok agladim ama intihara falan asla kalkismadim cünkü kimse benim canimdan tatli degil.

Hem yasimin daha böyle seyler icin kücük oldugunu biliyorum büyüyüncede gülüp gececegimide biliyorum o yüzden artik üzülmüyorum ve üzüldügüm zamanlarida cok sacma buluyorum .

Dünyada beni sevecek binlerce kisi varken beni bir kisi üzemiyecek artik.

Son düzenleme:
Çok,iyi yapıyorsun canım,kimse senin canından tatlı değil,tabi ki,de şimdi de,gelecekte de seni sevecek ve sevgini hakk edecek bir çok erkekler olucak,sen de sev ama karşı tarafın sana değer verdiğine mutlaka emin ol.

Ben tam 6 yil once birinden karsiliksiz hoslandim hemde hic gormeden (sadece resimlerinden ve telefonda sesinden) ve tam 6 yil oldu..Ondan olumsuz yanit aldim ve tum ozguvenim gitti cunku bu insan benim abimin arkadasiydi...Arkadasina boyle birsey yapamiyacagini soyledi..O gundur onu dusunuyorum unutmaya calistikca batiyorum...Kimseye itiraf edemiyorum hala onu dusundugumu..O simdi sevgilisinden ayrildigi icin ask acisi cekiyor..sosyal paylasim sitesinde yazdiklarini okuyorum hep...Nadiren de olsa goruyorum hic birsey yokmus gibi davraniyorum..zaten hic bu konuyu yuz yuze konusmadik..onunla ilk msnde konustum ama hic kim oldugumu bilmedi..ve bir yil sonra dayanamadim kim oldugumu itiraf ettim...orada bitti sanal sohbetimiz bir daha arayamadim..Sadece sesini duymak icin ariyordum zaten ben konusmuyordum...Boyle utangac bir kizdim iste...Hayatimda bugune kadar kimse olmadi bir kac kisiden daha hoslandim ama onlardan da karsilik alamadim..Ama hic birini bu cocuk gibi kafama takmadim..Takinti oldu bende...cok kotu birsey..

ben 23 yasinda bir genc kizim daha once iki kadina anlayamadigim hisler duymaya basladim..Ikiside ogretmenimdi..Onlara hayranlik duyuyordum, yanlarinda guvende hissediyordum ama beni rahatsiz eden onlari gorunce heyacanlaniyordum, utaniyordum..Kendime bile itiraf edemiyordum..Kabul edemiyordum boyle birsey nasil olur? Sonradan hislerimle kavga etmemeyi ogrendim..cunku herseyi daha kotulestiriyor bu..Ama ne onlara ne de baskasina itiraf edemedim...

hem cinslerinden mi hoslanıyorsun acaba

hem cinslerinden mi hoslanıyorsun acaba

genelde erkeklerden hoslandim ve o kalbin carpmasini yasadim hep..Hatta asik oldugumu hissettim bir kac kez erkeklere...Kendi yasimdaki kizlara karsi hic birsey hissetmedim...Bu iki kadina olan duygularima bir isim koyamadim..ama kesinlikle erkeklere hissettigim gibi degil. O kadinlara karsi vucudumda erkeklere karsi hissettigim gibi bir tepki hissetmedim (Kalbin hizli atmasi yuzun kizarmasi gibi) Ama onlarin yaninda kendimi cok guvende hissettim onlara karsi diger kadinlara duymadigim bir sevgi hissettim ama anne gibi degil...Ikinci kadini okulda karsilasmak istemiyordum ve son zamanlarda okula giderken onun beni gorecegini dusunup hazilaniyordum ve onun beni begenmesini istiyordum. Kendime sasiriyordum ve anlamiyordum fiziksel olarak onu ciplak hayal ediyordum ve yakinlastigimizi hayal ediyordum..Cok zor birsey bunlari yasamak cunku insan kendisi anlamiyor kabullemiyor..Sizce nedir bu? Buna benzer seyler yasayan var mi?

bence booyle dugulara kapılma dusundukce dahada bır yaklasırsın tam tehsıs koyamadım ama bısekuel olabırısın bır doktora gıtmenı tavsıye ederım hemde acılen gıt anlat derdını utanma sakın ılerlemeden .cıplak hayal edıyorum yazmıssın bu dahada vahımı hıc bekleme bıran once uzmandan yardım al tatlım

Evet anlıyorum,zordur

Merhaba,evet sendeki hisslr farklı ama bence de bir uzmann tavsiye edinmen lazim ki,gelecekte sana sorun olmasin.

Kimse yüreğindeki gerçek sevgiye değmiyor bence. Bende yaşadım aynılarını dostlukta da sevgide de belki klişe bi söz olcak ama insanlar gerçekten çok sahtekar. Gönülden seversen üzülürsün işte ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…