- Konu Sahibi eflatunbebek
-
gurbaa prenses'in fikirlerini önemseyin arkadaşlar..her konuya hakim mükemmel fikirleri vardır.muhakkakda doğruluk payı taşır..
aynen bunu yap...
beynini yemeye ne gerek öyle mi böyle mi diye
şunu mu yapsam bunu mu
o ara atı alan üsküdarı geçecek belki
bi seferde hallet
bu arada fikir sahibini öperim.bu yaşımda yeni öğrendim sorunun anında oracıkta çözülmesi gerektiğini...
aklını sevdiğim benim
gurbaa prenses'in fikirlerini önemseyin arkadaşlar..her konuya hakim mükemmel fikirleri vardır.muhakkakda doğruluk payı taşır..
piyano inanılmazsın teşekkür ederim bu arada arkadaşlar duyarlı olduğunuz için hepinize teşekkür ediyorum ve yorumlarınızı inanın dikkatlice okuyorum1) eşinize sormayın, emin olun ki doğru cevabı alamadığınız gibi paronayak eğilimi gösteren biri olacaksınız...çünkü size verdiği cevaplardan tatmin olmayacaksınız kadınların tatmini çok önemlidir ve soru sorcaksınız ta ki tatmin edici bir cevap alana dek..
2) eğer aralarında bişey varsa daha temkinli olacaklar
3) eğer telin gerçek sahibi bayansa, kocanıza neden günaydın mesajı çeksin? hiçbir kadın bir adama heleki kendini bilen kadın evli bir adama en iyi dostu iş arkadaşı dahi olsa günahdın mesajı çekmez ben neden iş arkadaşım"günaydın" diye bir mesaj çekeyim ki yada dışardan tanıdığım birine bu iğrenç örneğin içine kendimi soktuğumda hissettiğim şu "hoşlandığım insana" günaydın derim...
4) nemi yapacaksın gizliden kocanın teline arada bakacaksın çaktırmadan
5) numarayı kendi telinede kaydeceksin
6) eşinin bilmediği bir telden bu kişiyi arayacaksın sesini dinleyeceksin...konuşacaksın aa pardon yanlış oldu diyeceksin en azından kapatacaksın
7) bunu yapmanın nedeni kocanın erkek arkadaşının telefonuda olabilir...vakti yoktur karısı kendi üzerine almıştır kocasına vermiştir...sağlam hareket etmeliyiz dimi...kadın olduğundan emin olacaksın ama asla kendi telinden arama bu bir ...kendi telini özele alarakda arama...bu da iki çünkü işkilllenebilir...çünkü suçu varsa suçlanır özelden arayan kim olursa olsun sen (karısı) sanabilir....
8) başkasının telinden ara dememin nedenide eğer aralarında bişey varsa , bu numarayı tanıyormusun diye eşine gösterebilir...sessiz ve sığ olmak lazım onun için
9) kesin eminsin bir kadın olduğundan ve kadını araştırabilirsin..kocan facebook gibi sitelere üyeyse , mail adresinin şifresini isteyerek falan....bunu da şöyle iste..."hayatım bir yere (artık orasını sen bul) üye oldum onay mesajın onaylamam lazım..benim adresime girilmiyor nedendir anlamadım..bende senin mail adresini verdim şifremi verebilirmisin" bu iyi bence...
10) artık herşeyden emin olduktan sonra eşine seninle bişey konuşmam lazım de... bu mesaj ne diye sorabilirsin..
11) çok önemli kocanın teline yine bak mesaj silinmişse bir pislik dönüyordur....mesaj duruyorsa senin karıştırmayacağına emin olduğundan yada unuttuğundan, yada önemsemediği biri olduğundan duruyordur..ama her ihtimale karşı o mesajı ilet de ve kendi telefonuna yolla kocanın telinden gelen mesaj olduğu belli olacak...
kolay gelsin
valla ben öyle "bi günaydın mesajı büyütülcek ne var" rahatlıgında bi hatun değilim bi erkek sabahın köründe bana "günaydın" mesajı attığında eşim ne kadar iyimser yaklaşirdi acaba önce bunu düşünürüm
ardından o numarayı aratır mikrofon açık halde konuşmasını isterim
yapiyosa ne ala
yapamıyosa o teli yedirtirim ona mesajıyla beraber
yok öyle 3 kuruşa 5 köfte....
kimse benim kocama sabahın köründe günaydın mesajı atamaz
buna cesaret edeni de ettireni de anasından doğduğuna pişman ederim evelallah
canım benim ben de tamamen senin lehine olsun diye yazdım
bi mantık çercevesinde düşün
ben erkek arkadaşlariyla çok iyi anlaşan, erkek kankaları olan bi hatunum(dum desek daha iyi malum başım bağlı -tatlicadiarzu-)
ama bekar olmalarına karşın hiçbirine sabahın köründe "günaydın" diye mesaj atmadım
bi tek kişiye "gunaydın" ve "iyi geceler" mesajı atarım o da sevdiceğimidir....
bi başka erkeğin gününün aydın yada karanlık olması beni alakadar etmez....
pusuda dur.........
yine günaydın yada başka mesajlar gelicek mi kontrol et........
teli çalınca senin yanında konuşmayıp diger odaya geçicek uzaklaşıcakmı.........
telini iste bakıcam yada birini arıyacam de........
karıştır ........o mesajı sor tabi daha silmediyde......
bide sorum olcak....
eşin günaydın mesajına karşılık mesaj atmışmı onu kontrol ettin mi......
valla ben öyle "bi günaydın mesajı büyütülcek ne var" rahatlıgında bi hatun değilim
bi erkek sabahın köründe bana "günaydın" mesajı attığında eşim ne kadar iyimser yaklaşirdi acaba önce bunu düşünürüm
yapiyosa ne ala
Bi gece saat bir esim uyuyor ben kk da dolanirkenekaydirigubbakcemile3
esimin cebine gelen mesajda askim seni cok özledim diye bir mesaj:1shok:
neye ugradigimi sasirdim, sinirle bi tarafdan numarayi ariyom bitarafdan da esimi patakliyom kalk lan ne bu mesaj askim seni cok özledim:mymeka: oda uyku sersemi "iyi tamam bende seni özledim askim ama ne vuruyon be" diyo bana:roflol:
bi kadin cikti sen kimsin dedi bana.....asil sen kimsin dedim ona.... tel kapandi... arkadan bagrisma sesleri :1shok:
neyse benimki uyandi anlattim... bosver yanlis gelmistir ne ugrasiyon gece gece hem sen niye daha yatmadin kaydirigubbakcemile.... ne yatmasi kalk cabuk uykumu kaldi bende aricaz yüzleseceksiniz dedim
bidaha aradim yine kadin cikti , esime askim seni cok özledim diye yazmissin kimsin sen dedim....ben yazmadim kocam yazdi dedi bana:1shok:.... yav senin kocan benim kocami niye özlesin:mymeka: tel yine kapandi:sinifsinif:
bidaha aradim numarayi söyledim oda kizin numarasini söyledi meger sondaki tek rakami yanlis yazmis..... yine arkadan bagris cagris tel kapandikafamçokkarıştı
benimkide devirmis popoyu yine:mymeka:
bidaha aradim... kadin: arkadasim benim salak koca sevgilisine yollayacagina yanlislikla senin kocana yollamis, bi tarafdan kavga ediyoz bi tarafdan o kadini ariyom , bide sen ariyon, sen rahat ol ben burda benimkini haslamakla meskulum kötükedihüsoarama bidaha dedi
dahada aramadim :dilcikar:gamyoncuiremsu
yanlisliklar olabilir sakin olun kizlar:gitme:
Bi gece saat bir esim uyuyor ben kk da dolanirkenekaydirigubbakcemile3
esimin cebine gelen mesajda askim seni cok özledim diye bir mesaj:1shok:
neye ugradigimi sasirdim, sinirle bi tarafdan numarayi ariyom bitarafdan da esimi patakliyom kalk lan ne bu mesaj askim seni cok özledim:mymeka: oda uyku sersemi "iyi tamam bende seni özledim askim ama ne vuruyon be" diyo bana:roflol:
bi kadin cikti sen kimsin dedi bana.....asil sen kimsin dedim ona.... tel kapandi... arkadan bagrisma sesleri :1shok:
neyse benimki uyandi anlattim... bosver yanlis gelmistir ne ugrasiyon gece gece hem sen niye daha yatmadin kaydirigubbakcemile.... ne yatmasi kalk cabuk uykumu kaldi bende aricaz yüzleseceksiniz dedim
bidaha aradim yine kadin cikti , esime askim seni cok özledim diye yazmissin kimsin sen dedim....ben yazmadim kocam yazdi dedi bana:1shok:.... yav senin kocan benim kocami niye özlesin:mymeka: tel yine kapandi:sinifsinif:
bidaha aradim numarayi söyledim oda kizin numarasini söyledi meger sondaki tek rakami yanlis yazmis..... yine arkadan bagris cagris tel kapandikafamçokkarıştı
benimkide devirmis popoyu yine:mymeka:
bidaha aradim... kadin: arkadasim benim salak koca sevgilisine yollayacagina yanlislikla senin kocana yollamis, bi tarafdan kavga ediyoz bi tarafdan o kadini ariyom , bide sen ariyon, sen rahat ol ben burda benimkini haslamakla meskulum kötükedihüsoarama bidaha dedi
dahada aramadim :dilcikar:gamyoncuiremsu
yanlisliklar olabilir sakin olun kizlar:gitme:
komedi filmi gibi....kaydirigubbakcemile3
Benim esime mesaj gelecek sadece gunaydin bile olsa ben sormaya cekinecegim agzimizin tadi kacmasin diye ,valla ben öyle "bi günaydın mesajı büyütülcek ne var" rahatlıgında bi hatun değilim
bi erkek sabahın köründe bana "günaydın" mesajı attığında eşim ne kadar iyimser yaklaşirdi acaba önce bunu düşünürüm
yapiyosa ne ala
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?