telefon açmaya utanıyorum

lilith2013

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Şubat 2012
791
234
123
Erzurum
arkadaşımın babası vefat etmiş.mesaj çekmiş bana ama ,telefonda konuşurken kitleneceğim diye aramaya ekiniyorum..arayıp taziye dileyemiyorum..ya konuşacak bir şey bulamazsam..ya susar kalırsam..ya rezil olursam...ya uygunsuz birşey söylersem..ne düşünecek şimdi? 2 gündür arayamıyorum..

Ne olursa olsun arayın.yanında olun arkadaşınızın en çok ihtiyaç duyduğu bi günde sen yoksun.şahsen benim en arkadaşım böyle bişi yapmış olsa bi daha görüşmek bile istemem.

size mesaj attığına göre desteğinize ihtiyacı varmış bence hemen aramalısınız

Arama o halde taziyeye git, fazla bir şey söylemene gerek yok baş sağlığı dile bir köşeye otur...

çok basit.arıycaksınız'canım çok üzüldüm ne diyeceğimi bilemedim kusuruma bakma lütfen.başın sağolsun.nasılsın.' diyceksiniz.çok fazla konuşabilceğini sanmıyorum zaten.şuan patavatsızlık yapmış birinden çok daha kötü bi konumdasınız.

ara çabuk çok yanlış yapmışşsın onun zaten acısı var senın sesını duyması yeter bir başsağlığı dıle .

Benim de babam vefat ettiginde en nefret ettigim insanlarin bana sarilmasi, arkadaslarimin, ogretmenimin uzulmesi basin sagolsun demesi falandi..
Bi mesaj çekin yeter. Insan acisiyla başbaşa kalmak istiyor. Taziye dilediler diye de giden geri gelmiyor aksine insanin canini daha da yakıyor. ..

insan boyle bi kotu gunde kimin aradigini araladigini aklina kazir ve omur boyu unutmaz

ben annemin cenazesini koye goturdugumuzde, herkes basin saolsun vs dedi .. heryer oyle kalabalikdiki, mahser yeri gibi gelen giden giren çikan
tesaduf ogun de amcamin oglunun uçak bileti varmis izin dönü$ü için oradaydi ama donme telasi vardi, ve bana basin saolsun demedi, akrisi dedi ama o deemedi dun gibi hatirliyorum 8 sene oldu ..

arkadasinda seni boyle hatirliycak ..

İki gün önce mesaj attığı halde aramadıysan şu anda uygun olan yanına gitmen.
Arkadaşını kaybetmek istemiyorsan buraya yazmak yerine harekete geçmen gerekirdi.

Taziye için çok konuşmaya gerek yok zaten.

Ne konuştuğun önemli değil zaten, ama araman çok önemli... konuştukların akılda kalmaz ama aramadığın unutulmaz... hemen ara....

nihayet aradım..sosyal fobik olmaktan nefret ediyorum..32 yaşında bile atlatamamak ne kötü :(

Nasıl arkadaşsınız, böyle bir bahane olur mu Allah aşkına?
Densizlik yapmaktan korkuyorsanız bir kağıda yazın söyleyeceklerinizi, arkadaşınız telefonu açtığında onları okuyun.
Eğer sizi yakın bir arkadaşı olarak görüyorsa desteğinize ne kadar ihtiyacı vardır şuan.

İki gündür aramadnz simdi yapmaniz gereken yanina gitmek elini tutup hemen dönemedignz için özür dileyip sessizce yaninda oturmak.....

Back
X