- Konu Sahibi _Semiramis_
-
bayanlarr kendime şöyle hem görünüşü güzell, şarjı iyi giden, sesi falan yüksek çıkan, kamerası iyi olan, marka olarakta nokıa olan bi telefon almayı planlıyorummm bu tarz kullanıpta memnun olanlar yorumlarını yazarsa cok mutlu olurummmm tşklerrr
nokıa e 5 ve c3e baktım bugunnn yorumlarda olumluda var olumsuzda bu iki tel hakkındada bilgisi olan yazarsa sevınırım
hımmmm c3 ün dış görünüşü benı daha cok etkilemişti ama tabi diğer özellikleride önemliii tşk ederimC3 hakkında bende iyi yorum duymadım..
diğerini bilemiyorum..
Şimdiden hayırlı olsun
valla cnm cok pahalı bişe olmasın ya 650 tl yi geçmesin pekkkcnım fiyat aralığı ne kadar olmalı ona göre yardımcı olcamda :44:
kıyamam unutmamışsın sağol nihilcimtuşlarında herhangi bir silinme yok dedi kardeş
valla cnm cok pahalı bişe olmasın ya 650 tl yi geçmesin pekkk
kuzenım blackberry curve serisinden aldı daha dün bakalım memnun kalacak mı eğer kalırsa onunkinden alıcam senınkı hangi modeliydi cnm :26:ben sana yine diyorum blackberry al ben memnunum
kuzenım blackberry curve serisinden aldı daha dün bakalım memnun kalacak mı eğer kalırsa onunkinden alıcam senınkı hangi modeliydi cnm :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?