telefon alıcam yardımcı olursanız cok sevinirimmm :)

_Semiramis_

кєη∂iмi çσ&#1082
Kayıtlı Üye
12 Mart 2012
6.848
1
106
Bursa
bayanlarr kendime şöyle hem görünüşü güzell, şarjı iyi giden, sesi falan yüksek çıkan, kamerası iyi olan, marka olarakta nokıa olan bi telefon almayı planlıyorummm bu tarz kullanıpta memnun olanlar yorumlarını yazarsa cok mutlu olurummmm tşklerrr :16:

nokıa e 5 ve c3e baktım bugunnn yorumlarda olumluda var olumsuzda bu iki tel hakkındada bilgisi olan yazarsa sevınırım :54:

bayanlarr kendime şöyle hem görünüşü güzell, şarjı iyi giden, sesi falan yüksek çıkan, kamerası iyi olan, marka olarakta nokıa olan bi telefon almayı planlıyorummm bu tarz kullanıpta memnun olanlar yorumlarını yazarsa cok mutlu olurummmm tşklerrr :16:

nokıa e 5 ve c3e baktım bugunnn yorumlarda olumluda var olumsuzda bu iki tel hakkındada bilgisi olan yazarsa sevınırım :54:

C3 hakkında bende iyi yorum duymadım..

diğerini bilemiyorum..
Şimdiden hayırlı olsun ;)

c3 kullanıyorum memnunum ama şöyle bir kusuru var mesajı göndermeden telefona taslak olarak kaydedemiyorsunuz. illa gönderip arşivleyeceksin. böyle de bi eksikliği var. ben çok sinirim şahsen

nokia e6 kullanıyorum çokta memnunum tek sorun hergün şarj etmem gerekiyor ama o da akıllı telefonların ortak sorunu :)

Son düzenleme:
HTC desire C kullanıyorum oldukca memnunun akıllı telefon olmasına rağmen sarjı cok kullandıgımda 2 gün gidiyor,fazla kullanmadıgımda 4 gün gidiyor :) kamerası 5 mp,beatsaudio da yüklü gayet iyi ses veriyor :) fiyatıda 599 tl :)

bende e5 kullanıodum amaa düşe düşe ahı gitti vahı kaldı resmen
e6 almak ıstıyorum dokunmatık kullanamıyorum saten :9:
tuşlu alışmışımm :31:

telefon konusunda baya kararsızdım ama günlerdir süren araştırmalarım erkek arkadasımın ve telefoncuların ortak söylemeleriyle sony ericsson xperia arc s almaya karar verdım biraz pahalı ama olmuşken iyisi olsun diye düşündüm en başta dokunmatik bile düşünmüyodum ne tuhaf kızım ya :1:

Back
X