Ben babamı 2004 yılında kaybettim.bir gece rüyamda babamı gördüm ve bana bu numaradan ulasabılırsınız diyordu bı tel numarası verdı ruyamda ve o an uyandım ve o numarayı cevirdım ve numara caldı ve caldıgı ıçın o panıkle telımı kapattım.ve sabah uyandıgımda telımı aramıs ve telıme mj geldı ve benım ask hıkayem bu sekılde basladı.ben .istanbul,dayım o muglada bir sene boyunca tel konuştuk ve ben resımlerımı yolladım benı gördu benım butun aılemle telde konuştu ben onu hiç görmedım etkılendıgım tek sey ses tonu ve dıksıyonunun mukemmel olusuydu hiç görmeden sesıne asık oldum bu yazdıklarımı okuyanlar emınım gulerler bana bende olsa boyle birseyı okusam gulerdım ama bu basıma geldı hiç gorusememızden kaynaklanan sebeplerden dolayı ayrıldık ve suan onu cok ozluyorum.ama gorusmedende bıseylerın olmuycagını bılıyorum ne yapmam gerek artık bılemıyorum ama bıldıgım tek sey onu cok sevıyorum
çok zor durum ama insan konuştuğu sese bir fizik oturtuyor zamanla.tanıştığın zamanda hayal kırıklığı yaşarsın.neden bitti ilişkiniz bilmiyorum ama rüyanda görmen çok ilginçmiş..
yani bir kere bil bile hiç yüzyüze görüşmediniz? Binip gelseydi ordan zor bişey değilki.benim tanıdığım insanlar istanbul ankara internetten tanışıyolar.görüşüyolardı arda 6 yıl çıktılar sonra evlendiler çokta mutlular.keşke bi kere olsun görüşseydiniz o zman farklı olurdu.peki o sadece mesafe olduğu içinmi konuşmak istemiyo sizinle başka sebeplerde olabilir bence
bende her defasında görusmek ıstedım sonuçta o benım resımlerımı gordu ben bu kadar acık kart oynarken onun gelmemesı resmını gorememem ve birde ruyanın etsınde cok kaldım
öncelikle başın sağolsun....msnde niye konuşmadın hiçmi merak etmedin be arkadaşım
valla beni ismeye geldiler eşime ben nasıl biri iyi mi kötümü yakışıklımı çirkinmi diye merak ettim
gece uyku girmedi sen bide 1 sene konuşmuşsun ben çat diye çatlardım
buna çok benzer bir durumu, çok yakın bir arkadaşım yaşamıştı. ilişkileri internette başladı resim filan gördüler ama bi türlü çocuk kalkıp da görüşmek için ist.a gelmedi, hep bi hastalık, ailesel bahaneler uydurdu durdu, en son adamın karısı(!) arkadaşımı aradı. evli olduğu için saklıyormuş meğerse kendini, yakalanmamak için.
ben de nişanlımla nette tanıştım sayılır, ben internette tanışmalara filan kötü bakmam sonuçta kader kısmet insan hayatının aşkını nerede bulacak hiç belli olmaz ama bi erkek görüşebilmek için elinden geleni yapar normalde, yapmıyorsa ben o işte bi terslik ararım :44:
Bekar olduguna emin oldugun gore geriye iki sey kaliyor.
Ya cok cok cirkin veya ozurlu. Baska bir nedeni olamaz.
Bu arada ruyandan feci etkilendim. Ben olsam kesin, o benim kaderim diye dusunurdum :)
Çok ilginç ya, numarayı rüyanızda görmeniz.
Siz fotoğraflarınızı gönderiyorsunuz, ailenizle telefonda konuşturuyorsunuz.. vs.
1 sene uzun bir zaman sizinle hiç buluşmamışsa, görüntülü konuşma dahi yapmadıysa hatta fotoğrafını dahi yollamadıysa altında birşey vardır diye düşünüyorum.
Yoksa sadece telefonla iletişim hiç normal değil ve akla iyi şeyler getirmiyor.
çok tuaffff :26: Fazla anlam veremedim ama neden ayrıldınız bukadar zmanddan sonra o sizi hiç sevmemişmi yaa. Bide hiçmi insan görmek istemez demekki sevmemiş.
bende benım kaderım dıye dusunuyorum zaten özürlü deıl cunku muglada bir bankanın sube müdürü cirkın olayına gelınce kımlıgınde faxla gordugum kadarıyla sempatıktı benım ıçın onemlı olan anlasabılmek sonuçta ıkımızde bankacıyız ıyıde anlasıyorduk ama gormedıgımz ıçın bırbırmızı cok kavga etmeye baslamıştık son zamanlarda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?