Telefon aşkı gerçege dönüşürse ?

Gerçekten rüya olayı we görüşmek istememesi ilginç..aynı şey benimde başıma geldi çok güzel konuşuyoruz aylarca sonra onun işleri yüzünden aramız biraz açıldı , sabah akşam , gece gündüz mesajlaşan biz sadece yatarken iyi geceler .. Sanada.. Oldu :) alışkanlık olmuş birbirimizde.. Sen en iyisi boşver, peki ailenle konuşmuşya bu arkadaş şimdi ailen demiyor mu nerde gelmicek mi gitmicek mi diye?

ILK ZAMANLARDA BUNUNDA ETKISINI COK YASAMADIM aılem tabıkı bunu cok dıle getırdı ama ben asla ona gel demedım ıstıyorsa sevıyorsa kendı gelır gorusmeye

ILK ZAMANLARDA BUNUNDA ETKISINI COK YASAMADIM aılem tabıkı bunu cok dıle getırdı ama ben asla ona gel demedım ıstıyorsa sevıyorsa kendı gelır gorusmeye

maadem istiyorsa seviyorsa gelir diyorsun ozaman konu halloldu mu :)

O arıyor benı ben sadece artık yüzyüze görusmeden bosuna umıtlenmek istemıyorum
Hala arıyorsa öncelikle yüzyüze görüşmek istediğinizi açık bir şekilde belirtin kendisine, eğer hala seviyorum diyorsanız.
Sadece telefon görüşmesiyle yıllarınızı geçirecek haliniz yok.

ay korktum bunu okyunca gece gece .tövbe yaa ne geldi aklıma şimdi söyleymicem sizie korkutmayayım .

iyide facebook msn fln var resim yollamak çok zor değil görmekte...ben bişi anlamadım pek inanamadım da

Canım şimdi böyle düşünüyorsun ama gerçekte görünce fikrin değişebilir. Hani elektrik alamadım diyorlar ya ben çok inanıyorum insan etkilenmeyebiliyor. O yüzden önce yüzyüze görüş ondan sonra karar ver. Şimdiye kadar görüşmek istemesi lazımdı :S Belki de görünce ona karşı aynı şeyleri hissedemeyeceksin. Çok güzel yazmışsın canım yüzyüze görmeden boşuna ümitlenmek istemiyorum demişsin. İnşallah istediğin gibi olur ama gördğün zaman hiç etkilenmeyebilirsin ya da çok etkilenirsin. Görüşmeden karar verme yoksa bu böyle telefonda sürer gider.

Bir kaç aydan bahsetmiyoruz ki, 1 yıl.
Koca bir yıl...
Seviyorsa gelir diyorsun da sen hiç açtın mı ona gelme meselesini?
Belki senden bekliyor teklifi.
Ne bilim senden isteyip de sana resim falan göndermemesi mantıksız.
Mail kullanıyormuşsunuz işte çok mu zormuş bir resim atmak.
İşin altından güzel kokular gelmiyor...
Sana bir örnek anlatayım bununla ilgili.
Bir arkadaşım aynı senin gibi bir süre konuştu.
7 ay yada daha fazla.
Telefonda gerçekten bildiğin sevgili gibi kavga, gürültü,aşk,meşk..
Neyse birgün buluştular sonunda.
Bende gittim yanında.
Sonra bu kişi bir arkadaşım arabamı getirmiş siz şurda bekleyin ben alıp geleceğim dedi.
Bekle bekle yok.
Gidiş o gidiş...
Sonra mesaj atıyor, çok şişmansın kendini beğenmişsin vs.
O kadar konuşmuş ruh ikizi gibilerdi oysa ki..
Çok ümitlenme derim.
Bende rüyamda sevdiğim adam telefon numarasını veriyordu beni ara diye,
Öğrendim ki adam evleniyordu
Madem bu kadar istiyorsun ve de seni arıyor, görüşemezsek ben yokum de olsun,bitsin.
Olmayacak bir şeyse zamanını harcadığına, ümitlendiğine değmez...

peki ne yapmam gerek

Dalga geçer gibi. Böyle rüya olabilir mümkündür. Gel gelelim hala ne yapmam gerek diye soruyorsun şüphe duyarım senden

Dini bilgim çok engin değil ama rüya alemim çok derindir. Şeytani rüya diye bir şey de var. Belki de onunla olman hayırsızdır; bir de bu açıdan düşün.

Diğer taraftan resmini göndermemesinin sebebi bir engelinin olması olabilir. Ya da senin onu beğenmeyeceğinden korkuyordur. Ne bileyim ya da boyu kısadır vs.

Ama ben her zaman derim. Seven adam herşeyi göze alır. Hiç düşünmez, beğenir mi beğenmez mi diye. Bir an önce gelir görmeye. Tabi özgüvensiz biriyse bilemem.

neden resim yollamiyor ki,yollamadiginin altinda bir sürü neden yatabilir.inanma canim böylelerine zamaninida harcama söyledigi sözün arkasinda olur bir insan eger dogru insansa.demek ki,bu yanlis bir insanmis.neler oluyor neler duyuyoruz.kanmayin böyle kisilere görüsmek istese,seni ciddiye alsa birak bir yili bir saat icinde ne yapar yapar sana kendini ulastirir.eglencelik olmayin böyle kisiliksiz adamlara.

Aklıma bir şey geldi ve kuvvetle muhtemel bu düşündüğüm şey olabilir.

Belki bir arkadaşının kimliğini faksladı size. Ya da abisinin, kardeşinin. Bir başkası olarak tanıttı belki en başta kendisini. Yakından tanıdığı ve olmak istediği kişi oldu belki de ama sonra size bunu itiraf edemedi.

Ben anlamıyorum. Şube müdürü diyorsunuz; bu tip kişilerin mutlaka facebooku ya da msni olur. Aklım almıyor bunları kullanmamasını. Valla çok garip!!!

Son düzenleme:
Benim bir arkadasimin dayisinda cok duyulmus bir holdingde mudurdu gel gelelim yurume ozurluydu adam.

Aksiyordu cok fena, koltuk degneksiz yuruyemiyordu ve dogustan yani.

Bu adami savunuyorsun arkadasim, toz kondurmak istemiyorsun ama saglikli, duzgun yasayan bir adam bunu asla yapmaz.

Biraz sanal ask sizinki kusura bakma.

Yıl olmuş 2012 insanlar hala kandırılmaya yer arıyorlar.

Hiç mi gazete okumuyorsun hiç mi haber takip etmiyorsun.

Sana yalan söylediği o kadar bariz ki hala kanmaya yer arıyorsun.

Son düzenleme:
Arkadaşım çok üzgünüm ama malesef bu adam seni kandırıyor. O kadar bariz bir şekilde ortada ki, nasıl farkedemiyorsun? Buradaki arkadaşlar biraz ılımlı yaklaşmışlar ama ben çok net söylüyorum cidden birşeyler saklıyor. Eğer seni gerçekten görmek istese, sevgilin olmak istese bırak resmi koşarak gelirdi. Bundan eminim canım. Lütfen önüne bak, gözünü aç daha fazla üzülme.

istemese neden benı bu kadar arayıp 3 mılyara yakın fatura ödese her ay arkadasım her ay fatura sorgulamasını yapıyordum

Para dedin de aklıma geldi.Arkadaşım yurdışından bir adamla tanışmıştı.Adam onu rahat yanına alabilmek için onu milyarlar verip ingilizce kursuna (bütün dönemlere) yazdırmış.Ve bunu arkadaşımı sadece fotolarda gördüğü halde yapmış.Sonra ne mi oldu.1,5 sene telefonla konuştuktan sonra buraya gelip yüzyüze konuştular.Arkadaşım ondan çok etkilendi ama adam burdan gittikten sonra aramadı.Ve yeni birini bulup onun fotosunu bide facebooka koymuş.Yani ben o adamın amacını anlamamıştım.Dalga geçse maddi şeyler yapmazdı diyorum ama ne bileyim bazen insanların ne yapmaya çalıştıklarını anlayamıyoruz.Şimdi seninkinin de amacını anlamadım.Bide facebookta hesabı yok mu?Yada google adını aratsaydın mutlaka birşeyi ordan çıkar.

Bence burda direk hangi bankada çalıştığını yaz.Burdan orada oturan kızlardan biri belki biliyordur..Bana yakın olsa ben gidip bakardım bile.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…