Gerçekten rüya olayı we görüşmek istememesi ilginç..aynı şey benimde başıma geldi çok güzel konuşuyoruz aylarca sonra onun işleri yüzünden aramız biraz açıldı , sabah akşam , gece gündüz mesajlaşan biz sadece yatarken iyi geceler .. Sanada.. Oldu :) alışkanlık olmuş birbirimizde.. Sen en iyisi boşver, peki ailenle konuşmuşya bu arkadaş şimdi ailen demiyor mu nerde gelmicek mi gitmicek mi diye?
ILK ZAMANLARDA BUNUNDA ETKISINI COK YASAMADIM aılem tabıkı bunu cok dıle getırdı ama ben asla ona gel demedım ıstıyorsa sevıyorsa kendı gelır gorusmeye
Hala arıyorsa öncelikle yüzyüze görüşmek istediğinizi açık bir şekilde belirtin kendisine, eğer hala seviyorum diyorsanız.O arıyor benı ben sadece artık yüzyüze görusmeden bosuna umıtlenmek istemıyorum
iyide facebook msn fln var resim yollamak çok zor değil görmekte...ben bişi anlamadım pek inanamadım da
Bir kaç aydan bahsetmiyoruz ki, 1 yıl.
Koca bir yıl...
Seviyorsa gelir diyorsun da sen hiç açtın mı ona gelme meselesini?
Belki senden bekliyor teklifi.
Ne bilim senden isteyip de sana resim falan göndermemesi mantıksız.
Mail kullanıyormuşsunuz işte çok mu zormuş bir resim atmak.
İşin altından güzel kokular gelmiyor...
Sana bir örnek anlatayım bununla ilgili.
Bir arkadaşım aynı senin gibi bir süre konuştu.
7 ay yada daha fazla.
Telefonda gerçekten bildiğin sevgili gibi kavga, gürültü,aşk,meşk..
Neyse birgün buluştular sonunda.
Bende gittim yanında.
Sonra bu kişi bir arkadaşım arabamı getirmiş siz şurda bekleyin ben alıp geleceğim dedi.
Bekle bekle yok.
Gidiş o gidiş...
Sonra mesaj atıyor, çok şişmansın kendini beğenmişsin vs.
O kadar konuşmuş ruh ikizi gibilerdi oysa ki..
Çok ümitlenme derim.
Bende rüyamda sevdiğim adam telefon numarasını veriyordu beni ara diye,
Öğrendim ki adam evleniyordu
Madem bu kadar istiyorsun ve de seni arıyor, görüşemezsek ben yokum de olsun,bitsin.
Olmayacak bir şeyse zamanını harcadığına, ümitlendiğine değmez...
istemese neden benı bu kadar arayıp 3 mılyara yakın fatura ödese her ay arkadasım her ay fatura sorgulamasını yapıyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?